Първоначално изпратено от viva
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
До 20 чак няма как да стане. Тези дето продадоха на върха, държат кеша и чакат момент да изкупят, под 28 според мен е абсурдно.
- 5 Харесвания
Коментар
-
До 20 чак няма как да стане. Тези дето продадоха на върха, държат кеша и чакат момент да изкупят, под 28 според мен е абсурдно.
една от тях е SAR: step = 0.0001 & max = 0.2 - водя я на отчет като SAR4
та по този SAR4 на дневен фрейм, към понеделник нивата са 29,450, вторник ,460 и т.н.
този динамичен показател е най-вероятната точка на обръщане с цена под него до 50$ (седмичното му изменение)
така погледнато, няма как да се стигне до 28к, че и 29к даже, но понеже пазара е свободна зона, без ограничения, с концентрация на много милиарди и представлява интерес за много яки спекуланти, като Мъск например
Възможно е, но малко вероятно, да се стигне до нивото от 17/12/2017 High 19,470 $, което по бъдещ Low ще е малко над 20,000 $
Пазара е екстремно волатилен и всякаква инвестиция различна от 1:1 и не във Long, клони към зануляване - това не е съвет, а препоръка
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Матеев си бара топките и не предприема никакви действия. За продаване въобще не може да става дума ...Въпросът е сега ли да се купува или да се изчака още малко ...
Иначе вече почти не влизам в този форум, защото любимите ми теми се напълниха с олигофрени и тролове, които контролират дискусиите и заяжданията с подкрепата на модераторите.Last edited by forexboy; 22.01.2022, 18:19.
- 1 like
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosyo Разгледай мнение
При този спад е много вероятно, достигане на нива 29к-30к (страхотна възможност за лонг)
...не е невъзможно, даже дропване до 20к, е тогава, трябва да се набута и останалия свободен капитал
...и време за пролетна почивка и здравей 80к, а защо не и 100к
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Матеев си бара топките и не предприема никакви действия. За продаване въобще не може да става дума ...Въпросът е сега ли да се купува или да се изчака още малко ...
Иначе вече почти не влизам в този форум, защото любимите ми теми се напълниха с олигофрени и тролове, които контролират дискусиите и заяжданията с подкрепата на модераторите.
...не е невъзможно, даже дропване до 20к, е тогава, трябва да се набута и останалия свободен капитал
...и време за пролетна почивка и здравей 80к, а защо не и 100к
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Т.е. колкото по-малко сте толкова повече ще катери ли?
Па аз си мислех, че е Понци схема. Колкото повече маймуни на клона (оппс инвеститори) толкоз повече ще катери.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеИ мин год. го казах тук, за да иде нагоре трябва да дропне качественно. т.е 80-90%, само така може да се изчисти пазара от слабите ръце, от паникьорите и др. пишман "инвеститори", които искат да забогатеят за месец два.
Па аз си мислех, че е Понци схема. Колкото повече маймуни на клона (оппс инвеститори) толкоз повече ще катери.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеМатеев?Въпросът е сега ли да се купува или да се изчака още малко ...
Иначе вече почти не влизам в този форум, защото любимите ми теми се напълниха с олигофрени и тролове, които контролират дискусиите и заяжданията с подкрепата на модераторите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеУСПЕХ И НА ТЕБ. АЗ ГЛЕДАМ ГРАФИКАТА И НИЩО ДРУГО
КРОСЪТ НА ДНЕВНА 39166 Е ТЕСТВАН .
ВРЕМЕ Е ЗА ДЪЛГИ . ДЪНОТО Е НАЙ МНОГО НА 33853 КЪДЕТО ИМА ПРЕЦАКАН КРОС НА 1Н
ПОСЛЕ ОТИВАМЕ НА ГОРНАТА БОМБА НА 50000
хора малко остана до прецаканата бомба на 1н и дъното на 33853. обръщачката идва . дългиииииииииииии
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеМатеев?
Коментар
Коментар