IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
    11.4 долара съм платила. Що е толкова много? Как може да се направи по-евтино? От какво зависи таксата, чак сега виждам как дерат, това е безумие?

Понякога натоварването на мрежата пада, но в момента таксите при Етер са такива.

Скоро не се очаква нормализиране, защото натоварването е голямо, а преди преминаване към PoS, девелопърите нямат намерение да "пишат код" за решаване на проблема, т.е. преминаването към PoS е по-важно от свалянето на таксите.

Мисля за миньорстване с домашен комп при тези такси на транзакция е безмислено да се копае Етер, освен ако нямаш възможност да си теглиш печалбата през мрежата на друга монета.

Коментар

11.4 долара съм платила. Що е толкова много? Как може да се направи по-евтино? От какво зависи таксата, чак сега виждам как дерат, това е безумие?
      Ползваш скапани валути за теглене, затова
      Има и с нулеви такси.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Те са ти одрали кожата за такса за транзакцията! Ти колко ETH изтегли ?
        В момента 112 gwei = $14.85.

Коментар

Спрях си копачките и искам да си изтегля изкопаното. Но ми излиза следното съобщение:

You have a pending payout. The submitted request has a Gas Price Limit setting of 132.27 Gwei, which is below the current base fee of 133.47 Gwei. Your pending payout can only be processed once the network fee falls below this limit. Go to the settings page to update your Gas Price Limit setting and speed up your tx.

Нищо не разбирам - какви стойности трябва да задам за Gas Price Limit за да ми изплати етерите. Или просто трябва да седя и да чакам

P.S. Изплатиха се сами
          Те са ти одрали кожата за такса за транзакцията! Ти колко ETH изтегли ?
          В момента 112 gwei = $14.85.

Коментар

• Спрях си копачките и искам да си изтегля изкопаното. Но ми излиза следното съобщение:

You have a pending payout. The submitted request has a Gas Price Limit setting of 132.27 Gwei, which is below the current base fee of 133.47 Gwei. Your pending payout can only be processed once the network fee falls below this limit. Go to the settings page to update your Gas Price Limit setting and speed up your tx.

Нищо не разбирам - какви стойности трябва да задам за Gas Price Limit за да ми изплати етерите. Или просто трябва да седя и да чакам

P.S. Изплатиха се сами
            Last edited by IvelinaJensen; 23.11.2021, 21:10.

Коментар

CRO се скъса тия дни. Някой разбра ли защо? Не че се оплаквам - 80% от криптото ми в CRO.

Мисля че това е една от причините.

https://markets.businessinsider.com/...ippers-2021-11

Освен това ги гледам, че в последно време са доста активни. Повечето други дивелопъри "спинкат сладък сън", тези са доста активни и съответно резултатите не закъсняват.

Според мен имат реален шанс да са в топ 10 до няколко месеца, а стигнат ли до там въпрос на желание е да останат.

Виждам и още нещо, "издействали са си" "Buy" бутонче в coinmarketcap, само топ монетите имат такова. Което забелязвам води към тяхната страница, а не към Binance, това е супер реклама.
              Last edited by Xman1; 23.11.2021, 19:14.

Коментар

• CRO се скъса тия дни. Някой разбра ли защо? Не че се оплаквам - 80% от криптото ми в CRO.

Коментар

• Идеята ще бъде финансирана с токенизирани облигации, обезпечени с криптовалутата

economic.bg
                  На хоризонта се задава първият биткойн град
                  Ел Салвадор планира да построи първия в света биткойн град, който ще бъде финансиран от токенизирани облигации, обезпечени с криптивалутата. Това обяви президентъ....

Коментар

• В събота вечер беше. Две тегления, първото ми го реализира, второто ми изписа на банкомата, че оператора на картата ми отказва достъп. В същото време от коинбейз са излезли парите. Ще търся начин да проследя транзакцията, от съпорта още нямам отговор.

Коментар

• Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение
                      Тук сте по-навътре в нещата, да питам за следния проблем. Теглене от банкомат с карта на койнбейз. Първата транзакция е осъществена, но при втората веднага след първата ми отчита изтеглени парите, обаче банкомата ми дава отказана транзакция. От криптоборсата са направили транзакцията и парите ги няма. Сумата не е голяма, едни 300 лв са, но все пак някой сблъскал ли се е с такъв проблем? От банката собственик на банкомата ми казаха да търся картоиздателя, писах на съпорта на койнбейз, да видим какво ще отговорят.

Вероятно някоя от нашите банки ти е блокирала транзакцията "за твоя защита".... правят го понякога.
                      Тия банкомати обикновено са на някоя наша банка и от там са я спрели. Те като чуят крипто и изпадат в "екстаз", та не се учудвам.

Предполагам при обръщане крипто --> кеш им светва някоя "ламба".... няма да ти дадат подробности, ако се случило това, нито ще ти кажат къде са ти парите. Може след 1 - 2 месеца да ти ги отблокират евентуално.

А има и още един вариант, нали не си теглил събота или неделя?! Те тогава "почиват" и вероятно няма кой да ги обработва всички тия "съмнителни транзакции".

До колкото знам, нищо че транзакциите с картата изглеждат моментални, всъщност реално минават след около 1 месец...

Защо не си пазаруваш директно с картата, а теглиш от банкомат?!

Коментар

• Тук сте по-навътре в нещата, да питам за следния проблем. Теглене от банкомат с карта на койнбейз. Първата транзакция е осъществена, но при втората веднага след първата ми отчита изтеглени парите, обаче банкомата ми дава отказана транзакция. От криптоборсата са направили транзакцията и парите ги няма. Сумата не е голяма, едни 300 лв са, но все пак някой сблъскал ли се е с такъв проблем? От банката собственик на банкомата ми казаха да търся картоиздателя, писах на съпорта на койнбейз, да видим какво ще отговорят.

Коментар

• Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
                          https://cointelegraph.com/news/is-us...partisan-issue
                          Силен сигнал за дълги е това1
                          Прочетох я статията, но не ми стана много ясно защо. Ще разсяниш ли?

Коментар

• https://cointelegraph.com/news/is-us...partisan-issue
                            Силен сигнал за дълги е това1

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev

Прост си, тъп си, и заради това си беден като църковна мишка. Освен това си невиждан злобар, което също е плод на некадърността ти и невежеството ти, довели до цял живот въргаляне на дъното на обществената йерархия. Избиването на комплекси във форума няма да те направи по-богат, а само ще демонстрираш на всички как пикаеш кръв от злоба, гледайки как другите хора са по-успели от тебе.

Господа модератори, ще ви помоля да озаптите този злобар, който влиза в темата само за да се заяжда с хората. Разгледайте му постингите надолу, и ще видите, че съм прав.
                              Тихо ся, стискай Като ти виках да продаваш, спа - сега дъмп. Ти си еталонен анти-индикатор в криотото отдавна, че и пример за безхаберност, затова те обраха. И миньорстването - същия провал и то. Няма ли грантове - не можеш една стинка да изкараш.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Ко стана с твойто + 100, ей го скоро беше пак да се изкажеш неподготвен? Колко си на минус, да не стана -1000 хахахаха
                                Нещо бъркаш Кретенчо и пак се изкачваш непотготвен!
                                Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

Working...
                                X