Когато ви предупредих преди месец, месец и половина, че ви чакат големи шамари и могат да ви занулят за отрицателно време, някои големи "разбирачи" започнаха да ме обиждат, което искрено ме развесели.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
От 5-6 години съм в крипто и тва го чувам вече 1232548993 пъти, но пустия му Биткон не стига, че не отива на 0 става все по-силен и по-силен. Ако си сигурен че е "свършил" дай да се обзаложим за 10 палки примерно? Отиваме при нотариус подписваме договор, ако коина "замине" вземащ парата, ако не - аз прибирам. Ади да те видя.
П.С офертата важи за всички, които мислят, че коина е заминал и искат да изкарат (загубят) 10 палки. Очаквам ви на лично.
- 3 Харесвания
Коментар
-
better, С последното - завинаги, съм малко скептичен
Ще има реформа, неизбежна е! Най вероятно след като мине 100 к
и той има недостатъци!
създателят, не е съобразил или по-точно не е можел да предположи, че още първата версия ще успее така мащабно да се наложи
Определено ще има надграждане или пре-трансформиране. Нова версия, която най-вероятно ще приеме 1:1 наличните единици-себестойност, съответно, корекция в името, но няма да се отрази в наличностите Ви.
Първият ъпгрейд ще е продиктуван заради тромавия протокол на трансфер
Коментар
-
Първоначално изпратено от viva Разгледай мнение
Ти още ли не си разбрал, че тези които продадоха на върха и държат кеша, са онези които стоят зад проекта „биткойн”? Още ли не си разбрал, че „биткойна” е създаден като модерен инструмент на монетарната политика? Чрез биткойна и неговите рояци, сега се тегли от излишната лквидност. Този кеш отива в огъня. Не го чакай отново в играта. Той си изпълни вече предназначението.
П.С офертата важи за всички, които мислят, че коина е заминал и искат да изкарат (загубят) 10 палки. Очаквам ви на лично.Last edited by better; 22.01.2022, 23:37.
Коментар
-
Биткойн е един изключително интересен инструмент, той е революция!
До преди година, аз също бях много скептично настроен към него. Консерватизма ме друса и до ден днешен не съм имал позиции в него.
На никой не го препоръчвам, защото всяка инвестиция, трябва да е самоосъзнат акт на действие продиктуван от вътрешно убеждение за правота или алчност!
Какво видях аз в него - това е сейфа за съхранение на парите на редовия човек, на който му е писнало от управници и регулации. Инструмент над който не могат да направят блокаж, място където аз и ти, си само-гарантираме еквивалента им!
Естествено е да не се харесва, че коя власт си пада по революциите.
На фона на всичко това е млад и крехък и податлив на голяма концентрация на спекулации, но колкото повече хора достигат до сродни изводи, толкова по-стабилен ще става на пазара и когато вложените средства в него, надхвърлят брутния вътрешен продукт на държави, като америка, ще е железен!
Глупави хора на планетата няма, особено когато говорим за пари, затова в следващите години цената му ще расте!
До какви нива ще стигне?
Въпросът не е неправилен! А много рано зададен!
Същият въпрос го задайте след 10, 20 години и тогава той ще има по реалистичен отговор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от viva Разгледай мнение
Ти още ли не си разбрал, че тези които продадоха на върха и държат кеша, са онези които стоят зад проекта „биткойн”? Още ли не си разбрал, че „биткойна” е създаден като модерен инструмент на монетарната политика? Чрез биткойна и неговите рояци, сега се тегли от излишната лквидност. Този кеш отива в огъня. Не го чакай отново в играта. Той си изпълни вече предназначението.
- 2 Харесвания
Коментар
-
До 20 чак няма как да стане. Тези дето продадоха на върха, държат кеша и чакат момент да изкупят, под 28 според мен е абсурдно.
- 5 Харесвания
Коментар
-
До 20 чак няма как да стане. Тези дето продадоха на върха, държат кеша и чакат момент да изкупят, под 28 според мен е абсурдно.
една от тях е SAR: step = 0.0001 & max = 0.2 - водя я на отчет като SAR4
та по този SAR4 на дневен фрейм, към понеделник нивата са 29,450, вторник ,460 и т.н.
този динамичен показател е най-вероятната точка на обръщане с цена под него до 50$ (седмичното му изменение)
така погледнато, няма как да се стигне до 28к, че и 29к даже, но понеже пазара е свободна зона, без ограничения, с концентрация на много милиарди и представлява интерес за много яки спекуланти, като Мъск например
Възможно е, но малко вероятно, да се стигне до нивото от 17/12/2017 High 19,470 $, което по бъдещ Low ще е малко над 20,000 $
Пазара е екстремно волатилен и всякаква инвестиция различна от 1:1 и не във Long, клони към зануляване - това не е съвет, а препоръка
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Матеев си бара топките и не предприема никакви действия. За продаване въобще не може да става дума ... Въпросът е сега ли да се купува или да се изчака още малко ...
Иначе вече почти не влизам в този форум, защото любимите ми теми се напълниха с олигофрени и тролове, които контролират дискусиите и заяжданията с подкрепата на модераторите.Last edited by forexboy; 22.01.2022, 19:19.
- 1 like
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosyo Разгледай мнение
При този спад е много вероятно, достигане на нива 29к-30к (страхотна възможност за лонг)
...не е невъзможно, даже дропване до 20к, е тогава, трябва да се набута и останалия свободен капитал
...и време за пролетна почивка и здравей 80к, а защо не и 100к
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Матеев си бара топките и не предприема никакви действия. За продаване въобще не може да става дума ... Въпросът е сега ли да се купува или да се изчака още малко ...
Иначе вече почти не влизам в този форум, защото любимите ми теми се напълниха с олигофрени и тролове, които контролират дискусиите и заяжданията с подкрепата на модераторите.
...не е невъзможно, даже дропване до 20к, е тогава, трябва да се набута и останалия свободен капитал
...и време за пролетна почивка и здравей 80к, а защо не и 100к
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар