И мин год. го казах тук, за да иде нагоре трябва да дропне качественно. т.е 80-90%, само така може да се изчисти пазара от слабите ръце, от паникьорите и др. пишман "инвеститори", които искат да забогатеят за месец два.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеУСПЕХ И НА ТЕБ. АЗ ГЛЕДАМ ГРАФИКАТА И НИЩО ДРУГО
КРОСЪТ НА ДНЕВНА 39166 Е ТЕСТВАН .
ВРЕМЕ Е ЗА ДЪЛГИ . ДЪНОТО Е НАЙ МНОГО НА 33853 КЪДЕТО ИМА ПРЕЦАКАН КРОС НА 1Н
ПОСЛЕ ОТИВАМЕ НА ГОРНАТА БОМБА НА 50000
ДЪНОТО Е НА 33853
ТАМ ЕВРОТОТА КОИТО СИ ИГАЯТ НА ТЕХНОЛОГИИ И СВЕТЛО ТЕХНОЛОГИЧНО БЪДЕЩЕ , МИ ПРЕЦАКАХА ЕДНА ВАЖНА БОМБА НА 1Н . ПОСЛЕ СМЕ САМО НАГОРЕ . МАЛКО ОСТАНА ДО ДЪНОТО .
КАКТО КАЗАХ ДЪЛГО И ОТ СВЕЩЕНОТО 35853
Коментар
-
Е па и аз да се включим.
Дъно на корекцията на 22. 01. 2021 след голямото рали до януари.
Сега също мяза на дъно 21. 01. 2022
Има, нема една година от тогава, ако некои си спомня.
Дъно на корекцията на 22. 01. 2021 след голямото рали до януари.
Last edited by Майстора233; 21.01.2022, 11:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеУСПЕХ И НА ТЕБ. АЗ ГЛЕДАМ ГРАФИКАТА И НИЩО ДРУГО
КРОСЪТ НА ДНЕВНА 39166 Е ТЕСТВАН .
ВРЕМЕ Е ЗА ДЪЛГИ . ДЪНОТО Е НАЙ МНОГО НА 33853 КЪДЕТО ИМА ПРЕЦАКАН КРОС НА 1Н
ПОСЛЕ ОТИВАМЕ НА ГОРНАТА БОМБА НА 50000
Коментар
-
Стопове? Ще те разочаровам, дано да обереш много, ама няма да са моите, аз не търгувам. Все някой ден цената ще дойде, а дотогава...честити ти 38, бая слаби ръце трябва да се махнат.Last edited by Top Gun Maverick; 21.01.2022, 06:59.
- 1 like
Коментар
-
ВАЙЙЙЙЙЙЙ ЩО ТАКА ПАДА ТОЗИ БИТКОЙН . ДАЛИ НЕ ТРЪГВА ЗА БОМБАТА МИ НА 39166.
СКОРО ЩЕ ГО ЗАКАРАМ ТАМ
ЕВРОТО ОТ ИЗРАЕЛЛЛЛЛЛЛЛЛ СЪЗДАДЕ БИТКОЙНА ЗА ДА СИ ИГРАЕТЕ НА ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ И СВЕТЛО БЪДЕЩЕ , АМА ВСЯКА ВЕЧЕРЯ СЕ ПЛАЩА.Last edited by the architect; 21.01.2022, 01:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеМечоците кога ще спрат да драскат във все едни и същи ситуации? С години едно и също в този форум. Отваряш да прочетеш нещо и едни и същи мераклии обясняват как Биткойна умира, някакъв психясал пък все го сравнява с дявола и какви ли не тъпотии ръси, другите пък все шортят...направо идете в курсовете на Данчо шорта. Той за една година беше два дена бик, после пак мечка, сега пак се е ориентирал към два дена бик и така.
Много ще е интересно как всички драскащи мечоци ще ви повлече вълната като тръгнем към стотака(пък може и към 200)по някое време тая година и после обратно надолу като станете бикове.
Чакаме още коня да слезе на 30 да напазарим, дай боже и на 10, ама само с чакането ще си останем.
Аман от ноукойнъри.
ОЛЕЕЕЕЕЕЕ АМА ТОЙ ЧАКАЛ ДОРИ 200 ХИЛКИ . Е ТИ НАПРАВО СЕ О......................Last edited by the architect; 21.01.2022, 01:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеАз се учудвам, че в сайт с профил финанси като Инвестор много хора прочели дебели книги и купили престижни дипломи не разбират простички неща!
Основната разлика между биткойна и зелената бумага е следната:
1. При биткойна имаме конкурентно копаене, всеки може да копа и вследствие на конкурентното копане разхода на железо/хардуер/ и енергия е голям. Биткойна е цифрово злато и сравнявайки с добива на физическото злато, виждаме че е също силно затратен/разходи за амортизация, технология, енергия, замърсяване на околната среда и т.н./. Себестойността на златото е огромна, но на никой не му идва в главата да ограничава добива на златото поради тази причина;
2. При печатането на зелената бумага от ФРС имаме монополно печатане, поради тази причина ФРС изкопава банкнота от 100долл при себестойност от около 0,15долл, който се интересува може да погледне на страницата на Батко и да даде актуална информация, Каква е себестойността на зелената бумага?
Коментар
-
Мечоците кога ще спрат да драскат във все едни и същи ситуации? С години едно и също в този форум. Отваряш да прочетеш нещо и едни и същи мераклии обясняват как Биткойна умира, някакъв психясал пък все го сравнява с дявола и какви ли не тъпотии ръси, другите пък все шортят...направо идете в курсовете на Данчо шорта. Той за една година беше два дена бик, после пак мечка, сега пак се е ориентирал към два дена бик и така.
Много ще е интересно как всички драскащи мечоци ще ви повлече вълната като тръгнем към стотака(пък може и към 200)по някое време тая година и после обратно надолу като станете бикове.
Чакаме още коня да слезе на 30 да напазарим, дай боже и на 10, ама само с чакането ще си останем.
Аман от ноукойнъри.
- 1 like
Коментар
Коментар