Първоначално изпратено от Ocetov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от VP Разгледай мнениеОК, приемам.
Съмнявайте се. Във всичко се съмнявайте!
Преди няколко години когато за пръв път чух за това първата ми мисъл също бе "каква е тая глупост"?! Трябваше да минат месеци на упорито четене и проучване, и то при условие че не съм бос в материята, докато реша че има смисъл да похарча пари и време за биткойните...
Отвореният код също не е панацея. Учедващо е, какъв огромен брой хора могат да са заслепени и да не видят нещо елементарно. В случаят с мрежовият протокол на биткойн обаче твърде много хора го разкостиха до най-малката подробност. Опасността няма да дойде от някой програмен ред, а от миньорските пулове. Там нещата са мътни и кървави. Ако хамериканската администрация реши да сложи ръка на биткойните тя ще сложи ръка първо върху миньорските пулове и техните собственици и администратори. А те са само десетина... А пък производителите на ASICs са още по-малко...
Упорито се мъчат да въведат "регулации" и там и да принудят законово миньорите да не обработват превод, за който има съдебно искане за блокиране... Не ми е известно доколко собствениците могат да откажат да съдействат? Примерно, Лавабит решиха да си закрият услугата вместо да предават клиентите, но при администраторите на миньорските пулове има доста случайни хора, които веднага ще се огънат...Last edited by Forex Master; 08.11.2013, 17:21.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКазвал съм го многократно и не виждам смисъл да повтарям. Отворен код... Всеки който знае, за какво иде реч и има съответното образование, може си го свали и да го провери из основи като не пропуска нито една запетайка. Много специалисти се занимаваха с това и нито един не успя да открие практическа или принципна слабост, камо ли някоя вратичка за злоумишлени действия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ocetov Разгледай мнениеНе съм сигурен,но мисля,че кодовете са последователни и с пълна проследяемост,което изключва възможността за фалшификация. Мастера трябва да се изкаже тук по компетентно и пълно....Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
.
Първоначално изпратено от Opiten1 Разгледай мнениеКак е на японски Федералния резерв на САЩ?
- Satoshi Nakamoto..
Коментар
-
.
Първоначално изпратено от VP Разгледай мнениеПредставям си, че наистина ти звучи наивно...
Само че това е всъщност просто код, писан от програмист, съхранен някъде от същия този програмист... Дори той да е добронамерен, винаги ще има хакери, които също могат да пишат код...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ocetov Разгледай мнениеМалко наивно ми звучи твоето изказване,при положение,че генерирането на койните зависи от теб,мен и всеки човек,който пожелае да ги генерира....
Само че това е всъщност просто код, писан от програмист, съхранен някъде от същия този програмист... Дори той да е добронамерен, винаги ще има хакери, които също могат да пишат код...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеА защо мислиш, че сега са по-умни?!
Мисля си, че са малко по-малко глупави, особено в сравнение с другаря бен шалом и барак хюсеин.
Иначе напълно споделям инфлационните ти очаквания. Който не вижда какво се задава в световен мащаб е кон с капаци.
Коментар
-
.
Първоначално изпратено от VP Разгледай мнениеМислиш ли, че създателят на койните не може да манипулира количествата?
Малко наивно ми звучи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ocetov Разгледай мнениеКо?!?! НЕ!!!
Малко наивно ми звучи...
Коментар
-
.
Първоначално изпратено от VP Разгледай мнениеОК, Германия са принтирали пари да си плащат репарациите. ОК. Ако "шефовете" на койните им се наложи да плащат репарации съм сигурен, че и те ще напечатат достатъчно койни.
Говорим за принципните "качества" на койните...
Коментар
Коментар