If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Личното ми мнение че ще се тестват стойности 300$ плюс минус 20-30$. Аз лично на 260 се удвоявам и на 290 ще продам,надявайки се след това да купя на около 200$
Личното ми мнение че ще се тестват стойности 300$ плюс минус 20-30$. Аз лично на 260 се удвоявам и на 290 ще продам,надявайки се след това да купя на около 200$
Според официално изявление от компанията, нейното подразделение за сигурност Jiasule е започнало да поддържа Bitcoin от понеделник, 14 октомври.
Jiasule осигурява защитна стена, която предпазва уеб сайтовете от атаки на зловреден софтуер, които се опитват да ги извадят от строя чрез претоварване – предпочитан метод от много хакери.
Bitcoin все още не е възприета в мащабите на цялата компания Baidu, а ползването й е ограничено само до подразделението Jiasule. Това е първата облачна услуга от подобен мащаб с поддръжка на виртуална валута, която дава на потребителите напреднал метод за плащане, отбелязва китайският гигант.
Baidu, известна още като „Google на Китай” е огромна търсеща машина и един от петте най-посещавани сайтове в света. Пазарната капитализация на компанията се оценява на 53 милиарда долара. На фона на проблемите в САЩ, китайски политици все по-често намекват, че светът може да се освободи от долара като общоприета валута.
Мина 200$, и сега идва въпроса, дали ще тества майският връх преди да почнат пак масовите разпродажби или не( по рано ще почнат разпродажбите или след нов абсолютен рекорд ще почнат разпродажбите) ?
182$ , а вчера го гледах на 158 долара. http://bitcoincharts.com/charts/mtgo...m1g10zm2g25zps
По запознатите да кажат такива движение през събота и неделя дали е имало при него и дали са нормални по принцип, че много рядко се сещам да вхърля по едно око на графиките през събота и неделя и затова съм така изненадан
Коментар