Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от toto Разгледай мнениеХайде инвеститори вземете се в ръце и рискувайте малко.
За да инвестираш в биткойн трябва да си психически необременен. Няма как "инвеститорите" на бфб-то да са такива... Те отдавна са се набили в артии на компании, чиито основни печалби на книга са от финансови врътки, а не от реален бизнес. Запзването на съществуващото финансово статукво е въпрос на живот и смърт за тях.
Няма как ако са купили да речем банкови акции едновременно да инвестират в биткойн, защото биткойн е клечката кибрит под планината от необезпечени артии. Все едно да им казваш "Хайде инвеститори вземете се в ръце и рискувайте малко /като драснете клечката/." Няма да те послушат... Да не са лудиСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКъде?
Защо търговията с биткойни в България да е нереална, а в Румъния да е реална?
https://localbitcoins.com
Само внимавайте да не попаднете на измамници!
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto Разгледай мнениетова което виждам е че в Румъния вече продават бикойни на реална търговия
Защо търговията с биткойни в България да е нереална, а в Румъния да е реална?
https://localbitcoins.com
Само внимавайте да не попаднете на измамници!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Интересно мнение по темата.
Всъщност повтаря и моето виждане, че койните не са валута, а инвестиция. Ако бяха валута, то тя щеше да е доста дефлационно ориентирана, както Златния стандарт.
http://www.businessinsider.com/if-yo...itcoin-2013-11
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеЕдно време хората казваха, че парите не спят, за Биткойна това важи с пълна сила.
Проспал съм движението от почти 400$ до 290$ (на графиката не се виждат точно колко е бил върха и дъното затова ги закръглих числата), както и връщането до 360$
Шоуто тук е невероятно!
Интересно е, че когато цената хвърчи -> търговията с реални стоки с биткойн намалява,
а когато се стабилизира цената почва бум в търговията с реални стоки с биткойни.
И по този начин се подготвя съответно нова експанзия в цената и нова експанзия в търгуването на реални стоки с биткойнти (под експанзии имам в предвид, че се увеличава търговията спрямо стар връх в цената, съответно връх в обемите на търговия на реални стоки с биткойнти)
Очаквам скоро бум в докторантури по икономика с обяснение на тези ефекти с биткойните (съответно другите виртуални валути) .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеОт обяд не ми зарежда сайта с графиките: http://bitcoincharts.com/charts/mtgo...Dzi2gSStochzps
И идея си нямам дори къде е курса, камо ли да Ви кажа как са се изменили индикаторите
Коментар
-
От обяд не ми зарежда сайта с графиките: http://bitcoincharts.com/charts/mtgo...Dzi2gSStochzps
И идея си нямам дори къде е курса, камо ли да Ви кажа как са се изменили индикаторите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеЕдно време хората казваха, че парите не спят, за Биткойна това важи с пълна сила.
.
Коментар
-
Едно време хората казваха, че парите не спят, за Биткойна това важи с пълна сила.
Проспал съм движението от почти 400$ до 290$ (на графиката не се виждат точно колко е бил върха и дъното затова ги закръглих числата), както и връщането до 360$
Шоуто тук е невероятно!
Интересно е, че когато цената хвърчи -> търговията с реални стоки с биткойн намалява,
а когато се стабилизира цената почва бум в търговията с реални стоки с биткойни.
И по този начин се подготвя съответно нова експанзия в цената и нова експанзия в търгуването на реални стоки с биткойнти (под експанзии имам в предвид, че се увеличава търговията спрямо стар връх в цената, съответно връх в обемите на търговия на реални стоки с биткойнти)
Очаквам скоро бум в докторантури по икономика с обяснение на тези ефекти с биткойните (съответно другите виртуални валути) .
Коментар
-
Казвате, че прекалено големите пулове, така да се каже, ще се "самоизядат".
Не съм кой-знае колко технически грамотен, но съм сигурен, че в бъдеще ще се изобрети пул на децентрализиран принцип. Въпрос на време е. Ако се направи един, след това ще се направят много и проблема е решен.
А на тея фростита-мростита въобще не се палете да им отговаряте. Някой по-назад в темата беше дал адски точното сравнение:
"Да кажеш, че биткойн е пирамида или някаква измамна схема, е все едно да кажеш, че Ботев всъщност е възпявал величието на османската империя между редовете"
/или за по-простичките нека направя транскрипция на метафората - идеята на биткойн е да е безкрайно свободна, бърза и удобна система за разплащания, която да запазва стойността си във времето, т.е. се бори срещу вече съществуващите измамни схеми - банките, и най вече централните такива, които са супер безкористни, ама не баш/"Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."
Коментар
Коментар