Първоначално изпратено от Kildirim_Bei
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Голям идеологически проблем при капитализма е, че заблуждава хората, изкарали пари от житейската лотария, че притежават и умения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Я кажи за кво го използваш тоз биткон?
Едно време на един колега му подарихме 1 цял и той си купи пица.
Виж колко странички с двойки Шитня/БТК има, само на тази борса.
Last edited by SKP; 23.01.2022, 20:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosyo Разгледай мнениеБиткойн е един изключително интересен инструмент, той е революция!
Какво видях аз в него - това е сейфа за съхранение на парите на редовия човек, на който му е писнало от управници и регулации. Инструмент над който не могат да направят блокаж, място където аз и ти, си само-гарантираме еквивалента им!
Естествено е да не се харесва, че коя власт си пада по революциите.
По отношение на това кой определя нивата на биткойна, това не сме аз и ти, а 20-тина човека от зората на биткойна, в които са концентрирани може би над 80% от изкопаното количество досега. Колкото кажат те, толкова ще е.
А кой им влияе какво да кажат, съвсем не мога да се наема да предскажа.
Биткойна има достатъчно мътно начало, и нищо определено не може да се каже. Интересното е, че се появи веднага след кризата 2007-2008, и сума ти народ се зариби по тая идея за "независимост". Но съм убеден, че сме още на тест-версията, а продакшъна предстои.Last edited by Kildirim_Bei; 23.01.2022, 20:32.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Биткойн са "твърдите пари". Биткойн е тук, за да остане.
когато ми потрябват мангизи - продавам малко. Просто е.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от viva Разгледай мнение
Даваш вид на човек, който вярва в самия биткойн, а не е просто спекулант. Ако пишише като спекулант и печелише от това, браво. Лошо няма, човек да осребрява нюха си. Тук аз пиша за моите виждания относно биткойна, а не коментирам и не броя печалбите или загубите на някой.
Този срив в цените на криптото много точно съвпадна като време с изявлението на шефа на ФЕД, че палачинката се обръща. Инфлацията не била преходна, ще спираме печатницата и ще вдигаме лихвите по-скоро от очакваното. Човекът каза: ще използване всички инструменти. Ами ето, използват ги, като почват най от далеч. От там където дори повечето не подозират, че е инструмент на ФЕД. Апропо, къде се загуби Илон Марсианеца? Допреди 1-2 месеца ставахме и лягахме с неговите неспирни коментари в Туитър. Помпеше здраво. Та, Илон е другия модерен инструмент на монетарната политика на ФЕД. В това съм на 99%. Този клоун е режисиран образ. Ролята му е да бъде „американската мечта”, пътеводната светлина за баламурниците. Като онзи плъх от приказката, който отвел мишките в морето, за да се издавят и да спасят селото.
Кои са мишките и кое е селото, сам ще се сетиш.Last edited by better; 23.01.2022, 20:03.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Я кажи за кво го използваш тоз биткон?
Коментар
-
Ето затова Ти никога не можеш да спечелиш от Биткойн, за разлика от мен.
Този срив в цените на криптото много точно съвпадна като време с изявлението на шефа на ФЕД, че палачинката се обръща. Инфлацията не била преходна, ще спираме печатницата и ще вдигаме лихвите по-скоро от очакваното. Човекът каза: ще използване всички инструменти. Ами ето, използват ги, като почват най от далеч. От там където дори повечето не подозират, че е инструмент на ФЕД. Апропо, къде се загуби Илон Марсианеца? Допреди 1-2 месеца ставахме и лягахме с неговите неспирни коментари в Туитър. Помпеше здраво. Та, Илон е другия модерен инструмент на монетарната политика на ФЕД. В това съм на 99%. Този клоун е режисиран образ. Ролята му е да бъде „американската мечта”, пътеводната светлина за баламурниците. Като онзи плъх от приказката, който отвел мишките в морето, за да се издавят и да спасят селото.
Кои са мишките и кое е селото, сам ще се сетиш.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеВсеки път когато Биткойн е в някаква корекция изпълзяват някакви пророци, които предвежават поредния крах или зануляване. След като тръгне нагоре, тези хора мистериозно изчезват. Много ми е интересно защо престават да пишат? Какво се случва с тях?
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosyo Разгледай мнение...
Пари не се губят! Пре-разпределят се!
...
ако под пари визираш нещо 'изкопано' в нечие мазе на нещо между копютър и калорифер.... времето ще си покаже...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от viva Разгледай мнение
Успех ти желая, но точно този твой коментар, много точно разкрива твоя манталитет и моя. Аз търся фундамент, а ти хазарт. Не ме търси за подобни басове. Много зная аз, какви сценарии се въртят в главата на „архитекта” на биъкойна. А и за целите на баса, какво значи заминал? Щото за мнозина, купили ма 68 хилки, той вече замина. Ако се кютне на 2-3 хиляди, за теб ще е жив, а за мен умрял.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosyo Разгледай мнение
Пари не се губят! Пре-разпределят се!
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Егати революцията, дето Ню Йорк иска да ѝ е столица. Вива-та правилно ти го е казал - биткойнът е инструмент за контрол и изгаряне на пари. По приемливо е отколкото просто да се изгарят насред площада. Да изкараш пари от него е едно, ама да го мислиш като изход от матрицата е уникална самозаблуда. Той е вход към новата "нормалност". И милион да стигне, това няма значително да промени ситуацията.
Ако не можеш да плуваш, не влизай в дълбокото, но не заклеймявай, колко водата е вредна и опасна.
В едно си прав! Не е спасение и няма как да промени ситуацията.
Лошото е, че нямам формула за промяна на ситуацията, а още по-лошото е, че едва ли изобщо някой има!
Да се оправя създателят, с това какви ги надроби, чрез власт имащите!
Коментар
-
Началото на декември поизчистих и слава богу, вчера почнах да пазарувам, но по малко, че май има още път надолу. Ще добавям периодично, до юни трябва да приключа с пълненето. Този път пазарувам и етер и 2-3 шиткойна. Бтц може да иде до към 20, а етер около 1.5. Дано се развият бавно нещата, че преправям апартамент и няма няма да мога наведнъж да налея. Успех!
Коментар
Коментар