Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДа си кажа и аз мнението по темата....
Обречена кауза !!!
Валута за системни администратори, оракъл мастъри и тунелни мрежовици...!!!
Байтфантазии....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВ смисъл, как онези които сега "генерират" евро и долари ти гарантират вложенията?!
http://www.youtube.com/watch?v=FphF3sNRuQ0
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеСега докато обикалях по магазините, в квартала ми направи впечатление един магазин на който в далечината ми се видя, че пише Биткойн! Помислих си, че вече са отворили магазини където да се пазарува в биткойни.
Когато наближих, обаче видях, че пише БулсаткомI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение1. Курсът се определя на изцяло пазарен принцип.
2. Не разбирам смисъла на "в смисъл не генерираме продукт, който да гарантира вложенията"? В смисъл, как онези които сега "генерират" евро и долари ти гарантират вложенията?!...
3. Освен че не притежава нито един от атрибутите на пирамидалните схеми, биткойн е точно система за обмен на цифрови "пръстови" отпечатъци на частно създадени електронни подписи. Ако някога решиш да си направиш електронен подпис, попитай служителката кой е отпечатъка на твоят подпис и тя веднага ще ти го покаже!
Ще гледам поне 1 път в седмицата да се включвам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones56 Разгледай мнениеМалко тъп въпрос. Как се определя "курса" на подобна "валута"? В смисъл не генерираме продукт, който да гарантира вложенията, а умножаваме по броя на закачените.
И повече ме гложди следния въпрос. Хартийки и купони се печатат, било то за символични разходи и на определени места. Подобна виртуална понзи схема няма прдпоставка нито за разходи, нито за пръстови отпечатъци.
2. Не разбирам смисъла на "в смисъл не генерираме продукт, който да гарантира вложенията"? В смисъл, как онези които сега "генерират" евро и долари ти гарантират вложенията?!...
3. Освен че не притежава нито един от атрибутите на пирамидалните схеми, биткойн е точно система за обмен на цифрови "пръстови" отпечатъци на частно създадени електронни подписи. Ако някога решиш да си направиш електронен подпис, попитай служителката кой е отпечатъка на твоят подпис и тя веднага ще ти го покаже!
Ще гледам поне 1 път в седмицата да се включвам...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones56 Разгледай мнениеМалко тъп въпрос. Как се определя "курса" на подобна "валута"? В смисъл не генерираме продукт, който да гарантира вложенията, а умножаваме по броя на закачените.
И повече ме гложди следния въпрос. Хартийки и купони се печатат, било то за символични разходи и на определени места. Подобна виртуална понзи схема няма прдпоставка нито за разходи, нито за пръстови отпечатъци.
Не знам за пръстовите отпечатъци как се вписват тук точно, но цената се определя изцяло на търсене и предлагане.,I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеЦената на 1 БТК е 13.30$
Коментар
-
Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнениеПо време на криза избуяват какви ли не нови или позабравени стари безумни идеи. Например дадена провинция е пред фалит и вместо да вдигне белият байрак измисля "гениалното" хрумване за въвеждане на локална "валута" с която да "погасят" задълженията си - ефекта е че никой не иска да има вземане даване с тяхните нищо незначещи хартийки, а местното население просто измира от глад - справка купонната система у нас от преди двайсетина години например. Или работодател набира ратаи и им казва ето ви едно "велико" обещание че ще си получите остатъка от заплатите догодина като реализираме "големият" проект по който ще работите 16-часа в денонощието, а до тогава карайте на фотосинтеза. В случая bitcoins са изцяло под егидата на хакерската гилдия. Аз не съм чул за хакер дето си плаща за нещо - той обикновенно взима и то незаконно. Като получите нищо незначеща последователност от нули и единици и хакерчето ви тегли една майна, вие с харддиска през съда ще успеете ли да си издействате осребряване на "великата" дигитална валута?
То вярно има хора дето успяват да ти продадат и въздуха дето е за дишане, ама чак пък да има последователи на подобна глупост не съм очаквал - ще ръснеш реална сума пари която някой ще си изхарчи с удоволствие примерно на малдивите, а ти после с файлчето като му се "вдигне" курса ходи да го обмениш в местното чейндж-бюро или опитай да си платиш седмичната покупка в хипермаркета - щеше да е смешно ако не е тъжно.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от neduded Разгледай мнениеПовечето от пишещите тук, които не вярвате в бъдещето на Биткойн приемате че вероятността криптовалутата да набере популярност е 0%. Но ако приемете, че вероятността е, да речем, 25%, вземете в предвид много високата доходност при един такъв сценарий и ниската корелация между Биткойн и акциите
То вярно има хора дето успяват да ти продадат и въздуха дето е за дишане, ама чак пък да има последователи на подобна глупост не съм очаквал - ще ръснеш реална сума пари която някой ще си изхарчи с удоволствие примерно на малдивите, а ти после с файлчето като му се "вдигне" курса ходи да го обмениш в местното чейндж-бюро или опитай да си платиш седмичната покупка в хипермаркета - щеше да е смешно ако не е тъжно.Last edited by vgc; 28.11.2012, 17:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеЕ те това искам да се обясни:
http://butterflylabs.com/landing/landing-ls.php
Ами защо не ги експлоатират а ги продават а и с по-големи мощности ги има в рекламите.
А и малко подробност, търсих кво мога да си купя с бтк ама успях да намеря само една фанелка, тениска 70%коноп 30% памук. Е кво като ми свършат цигарите да си изпуша фанелката ли ?
Коментар
Коментар