IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
    Камъните падат....25..
    Ми аз вчера писах че е крайно време за продажба, кой да те слуша

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
      И после какво ?
      От 2025 г. нататък предстои златният век на човечеството. Дотогава обаче годините ще са кризисни! Ще има много глад и мизерия!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        25,50... Страшно много хора си продадаха биткойните на 20-22 в очакване на корекция и сега са в отчаяние!

Един съвет: не продавайте с цел спекулация биткойните си до 2019 г.
        И после какво ?
        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• 25,50... Страшно много хора си продадаха биткойните на 20-22 в очакване на корекция и сега са в отчаяние!

Един съвет: не продавайте с цел спекулация биткойните си до 2019 г.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Камъните падат....25..
            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              Разликата е мастър, че зад доларът и еврото стоят държави с цялата си власт, авторитет, влияние и военна мощ...
              Толкова са влиятелни, авторитетни и мощни военно, че 5-та година вече не могат да се справят с биткойн. Нито пък могат да се справят вече 10 години с поскъпването на златото, нито с поскъпването на нефта, храните и суровините!... Всички знаем, защо не могат да се справят... Защото гореизброените неща не могат да се печатат!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                няма топки..

със сигурност е влязъл на сравнително ниски нива, но със малки суми...просто не е човек,който ще вкара 20-50-100+К във такова начинание...усеща се.

а дали от 2К ще ги направи 10+..ами това си е част от играта.
                От 2 на 10+ за кратко време без да влагаш какъвто и да е било труд без да проведеш дори един телфонен разговор си е много ако е тарикат сега е времето за изход поне аз бих бягал като погледна подобна графика

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                  Ти откъде знаеш че не е влезнал на доскорашните ниски нива и сега просто не излиза с астрономична печалба докато ви прокламира новата валута
                  няма топки..

със сигурност е влязъл на сравнително ниски нива, но със малки суми...просто не е човек,който ще вкара 20-50-100+К във такова начинание...усеща се.

а дали от 2К ще ги направи 10+..ами това си е част от играта.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    и Фори !
                    Ти откъде знаеш че не е влезнал на доскорашните ниски нива и сега просто не излиза с астрономична печалба докато ви прокламира новата валута

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                      Разликата е мастър, че зад доларът и еврото стоят държави с цялата си власт, авторитет, влияние и военна мощ...
                      А зад биктойна какво стои? няколко видео карти и шепа заблудени
                      и Фори !

Коментар

Що?... Сегашните валути на Фед и ЕЦБ с какво покритие са? Ако ида в централата на ЕЦБ с една 100-еврова банкнота и поискам да си получа покритието, какво ще ми дадат?
                        А зад биктойна какво стои? няколко видео карти и шепа заблудени

Коментар

Единствената разлика що се отнася до доверието е, че доверието в сегашните валути бързо намалява, а доверието в биткойн бързо расте. Това си личи и по бързото нарастване на обменния курс на биткойн!
                          това е спекулативно.... до няколко месеца ще има пук..просто така са устроени тия схеми... мен лично не ми пречи, но не бих си забил повече от 2К спекулативни лева дето съм ги прежалил.. в момента има сума ти акции и в бг и навън , които вършат същата работа.

Коментар

но има една съществена разлика че макар и голо доверието още съществува
                            Единствената разлика що се отнася до доверието е, че доверието в сегашните валути бързо намалява, а доверието в биткойн бързо расте. Това си личи и по бързото нарастване на обменния курс на биткойн!

Коментар

Що?... Сегашните валути на Фед и ЕЦБ с какво покритие са? Ако ида в централата на ЕЦБ с една 100-еврова банкнота и поискам да си получа покритието, какво ще ми дадат?
                              Ми Фиатни пари са обезпечени с голо доверие в някаква система дето и те самите не знаят докога ще устиска , но има една съществена разлика че макар и голо доверието още съществува макар и намаляло благодарение на прогресивната инфлация

Коментар

Що... ще започне да бълва различни виртуални валути с покритие въздуха

Коментар

Working...
                                X