Мастър, моите разсъждения. Биткойн е като НСО. Непрекъснато се наливат едни пари с идеята да стане по сигурно. Копането на биткойни е за повишаване на сигурността на Биткойн. Същото е и с НСО, и в един момент, когато НСО става супер сигурно, отива един младеж и думка Доган
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепо тази логика утре мога да реша да направя една бертакойн.. и да почна да зарибявам.
А междувременно курсът вече удари 26 долара за 1 биткойн, което е все още безбожно евтино!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеЕ това е много оптимистично. Да не забравяме, че в идеалната пазарна икономика - такава без държавна намеса и каквато без съмнение е БТК-то, рано или късно се появява конкуренция и подбива монополиста. Въпрос на време, но ще е голямо чудо ако и след 20 години сегашната картинка се запази.
по тази логика утре мога да реша да направя една бертакойн.. и да почна да зарибявам. защо разни копачи да имат преднина..ще изкопая първо 1 -2 милиона берти и после почвам да ги разпространявам
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Между другото си мисля, че тези вложили в скъпи машини за копане могат да си ги избият и в другите алтернативни валути. Като вдигнат сложността на биткойните ще минат на някоя от другите да и вдигнат и на нея сложността и т.н. С други думи може би потенциала не е само за първите 2-3 седмици, ами за първите 2-3 месеца.
Просто си разсъждавам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВ момента само половината от всички биткойна са емитирани. Купи останалите, които ще се емитират от тук до 2037 г. и бъди господар на света. Никой не ти пречи. Много са ми интересни хората наблядаващи от страни поскъпването на биткойн и постоянно циврещи, че не са си купили навреме... А още сме само в началото на поскъпването!
Тц... Двойка по психология... Аз съм от хората, които всякакъв опит за натиск само биха ги амбицирали още повече! Ианече ако ти е скучно и търсиш някой да те ошамари винаги си добре дошъл...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВ момента само половината от всички биткойна са емитирани. Купи останалите, които ще се емитират от тук до 2037 г. и бъди господар на света. Никой не ти пречи. Много са ми интересни хората наблядаващи от страни поскъпването на биткойн и постоянно циврещи, че не са си купили навреме... А още сме само в началото на поскъпването!
Тц... Двойка по психология... Аз съм от хората, които всякакъв опит за натиск само биха ги амбицирали още повече! Ианече ако ти е скучно и търсиш някой да те ошамари винаги си добре дошъл...I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеПодържам мнението, че биткойните са едно от онези нещица, дето все се появяват в най-подходящия момент, за да напълнят джоба на подходящите хора.
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеНо например за да се справят с теб е достатъчно да ти изплющят два шамара и ще забравиш за биткойн.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеСъс златна ..Америкън Експрес
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТолкова са влиятелни, авторитетни и мощни военно, че 5-та година вече не могат да се справят с биткойн. Нито пък могат да се справят вече 10 години с поскъпването на златото, нито с поскъпването на нефта, храните и суровините!... Всички знаем, защо не могат да се справят... Защото гореизброените неща не могат да се печатат!
Но например за да се справят с теб е достатъчно да ти изплющят два шамара и ще забравиш за биткойн.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнениеМастъре, с каква видео карта да посрещнем златния век ?I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеОт 2025 г. нататък предстои златният век на човечеството. Дотогава обаче годините ще са кризисни! Ще има много глад и мизерия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеИнтересното е като продадеш какво ще правиш с долАрите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеОт 2025 г. нататък предстои златният век на човечеството. Дотогава обаче годините ще са кризисни! Ще има много глад и мизерия!
П.С.
Подържам мнението, че биткойните са едно от онези нещица, дето все се появяват в най-подходящия момент, за да напълнят джоба на подходящите хора.Last edited by Bones57; 12.02.2013, 20:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеМи аз вчера писах че е крайно време за продажба, кой да те слушаI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар