IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Каква си циция.....
    Вместо да биткойнстваш , заложи 50 лв срещу моите 10...
    Защо бе, чичо, да съм циция? Я виж на коя дата съм открил темата? Дадах ти възможност и ти да спечелиш! Ама кой да драска глупости и да ъпъросва в темите за бфб-то?!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Големият проблем ми е помненето Тва да помниш непрекъснато къде ти е портофейла - трудна работа. Интересно мамка му, още помня телефоните на съучениците си от началното училище, почти на целия клас, а сега като застана пред някой ПОС терминал умувам по една минута
      На хората, които не помнят не трябва да им се позволява да бъдет икономически активни. Ами те могат да забравят дали този месец са получили заплата или не?
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Предлагам залозите да сключвате само в биткойн. При биткойна номера не минават номера като "аз му ги платих и той лъже, че не ги е получил" или "аз му ги изпратих ама не знам, защо неговата банка не му е заверила сметката"... А някой случайно да му трябва разпечатка на СУИФТ-та за превода?...
        Каква си циция.....
        Вместо да биткойнстваш , заложи 50 лв срещу моите 10...

Какви преводи те гонят.......Още малко и ще искаш да си декларирам неспечелените 10 лв в данъчната декларация....

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Предлагам залозите да сключвате само в биткойн. При биткойна номера не минават номера като "аз му ги платих и той лъже, че не ги е получил" или "аз му ги изпратих ама не знам, защо неговата банка не му е заверила сметката"... А някой случайно да му трябва разпечатка на СУИФТ-та за превода?...
          Големият проблем ми е помненето Тва да помниш непрекъснато къде ти е портофейла - трудна работа. Интересно мамка му, още помня телефоните на съучениците си от началното училище, почти на целия клас, а сега като застана пред някой ПОС терминал умувам по една минута

Коментар

Приемам залога 61 и повече долара на 30 април
            Предлагам залозите да сключвате само в биткойн. При биткойна не минават номера като "аз му ги платих и той лъже, че не ги е получил" или "аз му ги изпратих ама не знам, защо неговата банка не му е заверила сметката"... А някой случайно да му трябва разпечатка на СУИФТ-та за превода?...

Коментар

До 30 април...
              Щото ако на 29 стане 59, а на 30.04 - 61, да е ясно правилото...

пп така факи се измъкна в първия бас за ЗХБГ.....
              Приемам! Няма да падне под 60 до 30 април.

Коментар

До 30 април...
                Щото ако на 29 стане 59, а на 30.04 - 61, да е ясно правилото...

пп така факи се измъкна в първия бас за ЗХБГ.....

Коментар

Аз мисля, че тази цена ( или 10% отгоре) ще се задържи не повече от седмица и ще се парзулне надолу ....
                  Купувачите са ограничен брой спекуланти - анархисти и набалончената цена ще доведе до разпродажби..
                  При 15 долара имаше време за експерименти, но при 150 е прекалено късно....
                  Супер е за хазарт...
                  Залагам 10 лв за :
                  Цена до 10-ти април - макс 180,
                  Цена до 20 - макс 100
                  Цена до 30 - макс 60 долара 9 (на 31, факи щял да черпи...)

Коментар

• Как стои въпроса с късите продажби?
                    Нещо и опцийки трябва да се спретнат, алъш вериш да става. Еваларката на 5х печалбата за месец Мастър!!!! Но, аз ще погледам още отстрани

Коментар

• Първоначално изпратено от lidmon Разгледай мнение
                      И при липса на регулации, дали някой не увлича стадото да вкарва нови и нови ресурси за mining (копане)?
                      Съвсем правилно си дал определение на това що е регулация. Това е разделението в стопанските взаимоотношения на овчари и на стадо!

Въпросът е, какво правим когато стадото вече откаже да бъде стадо, тоест отказва да бъде стригано и доено или ползвано за месодобив!

Коментар

• Аз мисля, че тази цена ( или 10% отгоре) ще се задържи не повече от седмица и ще се парзулне надолу ....
                        Купувачите са ограничен брой спекуланти - анархисти и набалончената цена ще доведе до разпродажби..
                        При 15 долара имаше време за експерименти, но при 150 е прекалено късно....
                        Супер е за хазарт...
                        Залагам 10 лв за :
                        Цена до 10-ти април - макс 180,
                        Цена до 20 - макс 100
                        Цена до 30 - макс 60 долара 9 (на 31, факи щял да черпи...)

Коментар

• Първоначално изпратено от -i Разгледай мнение
                          Не мисля, че разходите за създаването на едно средство за размяна са определящи за неговата цена.
                          А трябва да са! Иначе се губи икономическата логика. Ако произвеждаш едно благо и постоянно себестойността му е под пазарната му цена, то икономическата логика изисква ти да увеличаваш производството до безкрай. Това и правят ЦБ-тата по света. Печатат до безкрай. Себсетойността на една 100-доларова банкнота е под 16 цента... Можеш и сам да сметнеш колко е печалбата от това производство и защо този монопол ще се защитава с всички възможни средства!

Първоначално изпратено от -i Разгледай мнение
                          конвенционалните валути трябва да имат висока такава - примерно енергията, която се употребява от банковите разплащателни системи при сетълмент.
                          Ти се шегуваш нали? Това са жълти стотинки. Хилядите доставчици по света на безплатни кутии за ел. поща имат много по-високи разходи! И въпреки че са по-високи от разходите за сетълмент те са толкова нищожни, че ще продължават да предлагат услугите си безплатно!

Коментар

• Първоначално изпратено от detonator Разгледай мнение
                            Основно търсенето и предлагането определят цената.
                            Това искам да кажа и аз. Себестойността в случая интересува единствено хората, добиващи биткойни, като трябва да е по-ниска от текущия курс, за да продължат да го правят. Търсенето и предлагането ще зависят от свойствата на самата валута като например ниските разходи по преводи. Но от друга страна би ли използвал като платежно средство нещо, цената на което се повишава непрекъснато?

Коментар

• Първоначално изпратено от -i Разгледай мнение
                              цена
                              Основно търсенето и предлагането определят цената.Обаче има нещо наречено себестойност.Цената на златото се определя от търсенето,предлагането а пък разходите по добиването му придават себестойност.Обаче колко хора продават под себестойност?Инвестирай ти в нещо 5 лева и го продай после за 4.Няма да го направиш.По скоро ще чакаш да се вдигне цената и да излезнеш поне на 0.Апък в момента в паричната система навсякъде има такси и комисионни.Ако искаш да преместиш 100 лв от точка до тояка Б разходите понякога стигат до 10%.А пък с криптовалутите преводите са безплатни.

Коментар

• Не мисля, че разходите за създаването на едно средство за размяна са определящи за неговата цена. Ако нещата се гледат на ниво себестойност, то тогава и конвенционалните валути трябва да имат висока такава - примерно енергията, която се употребява от банковите разплащателни системи при сетълмент.

Коментар

Working...
                                X