Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеГолемият проблем ми е помненето Тва да помниш непрекъснато къде ти е портофейла - трудна работа. Интересно мамка му, още помня телефоните на съучениците си от началното училище, почти на целия клас, а сега като застана пред някой ПОС терминал умувам по една минутаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПредлагам залозите да сключвате само в биткойн. При биткойна номера не минават номера като "аз му ги платих и той лъже, че не ги е получил" или "аз му ги изпратих ама не знам, защо неговата банка не му е заверила сметката"... А някой случайно да му трябва разпечатка на СУИФТ-та за превода?...
Вместо да биткойнстваш , заложи 50 лв срещу моите 10...
Какви преводи те гонят.......Още малко и ще искаш да си декларирам неспечелените 10 лв в данъчната декларация....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПредлагам залозите да сключвате само в биткойн. При биткойна номера не минават номера като "аз му ги платих и той лъже, че не ги е получил" или "аз му ги изпратих ама не знам, защо неговата банка не му е заверила сметката"... А някой случайно да му трябва разпечатка на СУИФТ-та за превода?...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПриемам залога 61 и повече долара на 30 априлСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДо 30 април...
Щото ако на 29 стане 59, а на 30.04 - 61, да е ясно правилото...
пп така факи се измъкна в първия бас за ЗХБГ.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПриемам залога 61 и повече долара на 30 април
Щото ако на 29 стане 59, а на 30.04 - 61, да е ясно правилото...
пп така факи се измъкна в първия бас за ЗХБГ.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАз мисля, че тази цена ( или 10% отгоре) ще се задържи не повече от седмица и ще се парзулне надолу ....
Купувачите са ограничен брой спекуланти - анархисти и набалончената цена ще доведе до разпродажби..
При 15 долара имаше време за експерименти, но при 150 е прекалено късно....
Супер е за хазарт...
Залагам 10 лв за :
Цена до 10-ти април - макс 180,
Цена до 20 - макс 100
Цена до 30 - макс 60 долара 9 (на 31, факи щял да черпи...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от lidmon Разгледай мнениеИ при липса на регулации, дали някой не увлича стадото да вкарва нови и нови ресурси за mining (копане)?
Въпросът е, какво правим когато стадото вече откаже да бъде стадо, тоест отказва да бъде стригано и доено или ползвано за месодобив!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Аз мисля, че тази цена ( или 10% отгоре) ще се задържи не повече от седмица и ще се парзулне надолу ....
Купувачите са ограничен брой спекуланти - анархисти и набалончената цена ще доведе до разпродажби..
При 15 долара имаше време за експерименти, но при 150 е прекалено късно....
Супер е за хазарт...
Залагам 10 лв за :
Цена до 10-ти април - макс 180,
Цена до 20 - макс 100
Цена до 30 - макс 60 долара 9 (на 31, факи щял да черпи...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от -i Разгледай мнениеНе мисля, че разходите за създаването на едно средство за размяна са определящи за неговата цена.
Първоначално изпратено от -i Разгледай мнениеконвенционалните валути трябва да имат висока такава - примерно енергията, която се употребява от банковите разплащателни системи при сетълмент.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от detonator Разгледай мнениеОсновно търсенето и предлагането определят цената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от -i Разгледай мнениецена
Коментар
-
Не мисля, че разходите за създаването на едно средство за размяна са определящи за неговата цена. Ако нещата се гледат на ниво себестойност, то тогава и конвенционалните валути трябва да имат висока такава - примерно енергията, която се употребява от банковите разплащателни системи при сетълмент.
Коментар
Коментар