IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lidmon Разгледай мнение
    дали някой не увлича стадото да вкарва нови и нови ресурси за mining (копане)?
    Точно това е разковничето,че зад производството на криптовалутите се крият сериозни инвестиции в хардуер,време и енергия.Това им придава СЕБЕСТОЙНОСТ.В този ред на мисли колко ли струва на ФЕД или ЕЦБ изпечатването на банкнота с номинал 100?
    Ако криптувалутите са пирамида то тогава ФЕД и ЕЦБ какво са?
    Last edited by detonator; 03.04.2013, 13:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Е да де... това вече го слушах надълго и нашироко, когато курсът бе 15 долара. Сега при 150 долара тези мишки се изпокриха... При какъв курс ти също ще се покриеш? Колко трябва да стане курса за да признаеш, че си сгрешил?
      Ти чакай да върне някой долар назад, да видиш как ще наизкачат

Коментар

• В момента трябва да са "изкопани" малко над половината BTC. Така че едва ли е балон, просто никой няма достатъчно, че да почне да кешира и да разклати сериозно пазара.
        Друг е въпросът, че това копане много прилича на супер компютър с разпределени ресурси, а кой поставя задачите, че чак и графичните карти да стават като печки? И при липса на регулации, дали някой не увлича стадото да вкарва нови и нови ресурси за mining (копане)?

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
          Е да де... то при балоните е така.
          Е да де... това вече го слушах надълго и нашироко, когато курсът бе 15 долара. Сега при 150 долара тези мишки се изпокриха... При какъв курс ти също ще се покриеш? Колко трябва да стане курса за да признаеш, че си сгрешил?
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Е да де... то при балоните е така. После изведнъж става обратното - много мераклии да продават, малко да купуват.

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Я ми ги прати при мен тези които чистят, че едва намирам някой да продава!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Може и да греша Мастъре. Просто вътрешна интуиция. Иначе наистина евала за отделеното време и информацията по темата. Ако бях задълбал повече преди месец, два, сега щях да сипя едно голямо още преди обяд. Та в този ред на мисли, честита инвестиция и умната.

Коментар

Е това ако не е балон... не знам какво друго може да е.
                Същото го чувах когато бе 15 долара. Същото ще го чувам и като стане 1500 долара! Нищо ново под слънцето.
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                  Честито на тези, които навреме яхнаха вълната и сега чистят.

Коментар

Е това ако не е балон... не знам какво друго може да е.
                    Балонът се надува от алчност и паника.....Хитрото тук е, че дори не се налага да печатат нещо. "Цената" се определя от огромните енергийни мощности използвани в "копането"

Всеки си има глава на раменете. Честито на тези, които навреме яхнаха вълната и сега чистят.

Коментар

• Е това ако не е балон... не знам какво друго може да е.

Коментар

• Олеле майко!!! 130 Дойлера за едно заспиване. Момчета,проспахме далаверата!!

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                          Тука нещата започнаха да излизат извън контрол, така че острожно и умната.
                          Иначе доста интересна ситуация
                          Ще чакаме изявление от Бен Бернаке или Марио Драги.Сигурно са повече от притеснени от факта,че хартииките им започнаха стремително да се обезценяват.
                          Или може би това е началото на бета тестовете на новата виртуална световна валута която ще "носим" в чипове на китките си.
                          Last edited by detonator; 03.04.2013, 00:08.

Коментар

• Тука нещата започнаха да излизат извън контрол, така че острожно и умната.
                            Иначе доста интересна ситуация

Коментар

• Да добиете представа за балона ---> http://www.listentobitcoin.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от blahblah Разгледай мнение
                                Аз и златото смятам за набалончено, но в пъти по-малки граници. За 2 месеца бтц е скочило от ~$20 do ~$100, тва са 5 пъти.
                                Точно там е ти е грешката,че ти смяташ еди какво си...А цените на пазара са резултат от това което смятат всички заедно:-) Аз пък смятам друго,трети смята трето.Излизаме всички на пазара и си мериме силите.Като смяташ,че нещо е набалончено влизай тогава на късо :-) Ама сам срещу ПАЗАРА не става,трябват и мангизи,трябва и сърце...Утре може да скочи до 150 и пак ще е набалончено и до 1000 може да скочи и после да падне до 10.Ама такъв е животът-всяко нещо има начало и край.Времето ще покаже...

Коментар

Working...
                                X