Полудя След 130 сега 180
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеПо твоята логика, защо тогава въобще хората ще се бъхтят да ходят на работа? След като всеки един би могъл да инвестира в по една карта за 500 лева и за един месец ще има изкопан 1 коин, който по ваши думи ще струва по милион. Значи за един месец всички ще станем милионери. Тоя филм вече съм го гледал. Никой няма да иска да ходи на работа. Само ще набиваме пари да купуваме още карти които да копат монети. Какво ще се случи с икономиката тогава?
Ако всеки копае, сложността на мрежата се качва изключително бързо. Тази сложност балансира усилията миньорите. Казано просто, няма да можеш да и платиш тока на тая видеокарта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениекво се чудите бре на 15 мин графика имаш перфектен хед end шолдерс и спад сега ще стигне на 4 часа графика до 138 или там някъде и ще покачи нагоре az gledam tuka
http://bitcoin.clarkmoody.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениеПродавай апартамента или тегли един кредит от 100 000 лева и купувай койни.Сега е момента
Коментар
-
кво се чудите бре на 15 мин графика имаш перфектен хед end шолдерс и спад сега ще стигне на 4 часа графика до 138 или там някъде и ще покачи нагоре az gledam tuka
http://bitcoin.clarkmoody.com/
Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнениеАз не съм. Не съм продал и 1 сатоши
Коментар
-
А бре, нали това чудо уж беше валутата на бъдещето, защо всички продават като невиждали? Дали ще удари 0 пак?
Какво значи този надпис, каква нова машина идва???
"Bitcoinity is currently completely behind. New machine is coming slowly. Sorry folks"
Нова копачка ли ще идва?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениеБъди 100% сигурен че всеки с койни ще каже че е разтоварил на самия връх,даже и малко отгоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеМастъре, надявам се да излезеш от биткойна в правилния момент. В случай, че вече си излязаъл ти свалям шапка. Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениея корекция и нещо друго
Коментар
Коментар