Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение"Тая" валута, Жей, се казва биткойн. Проблеми с нея нямам никакви. Зора ми е докато си я купя, защото проблемите ми са свързани с другите валути.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепич,
ще ги черпиш, че се мотат.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНали уж с тая валута се избягваха всякакви преводи банки и т.н. и бе наказание за световния капитализъм. За какво са ти евра и банки да се ядосвашСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАми не съм още радостен. Не мога да си купя биткойните, защото еврата не са ми пристигнали по сметката в Гох. Полската банка на Гох са педали... Това е 100% сигурно!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАми не съм още радостен. Не мога да си купя биткойните, защото еврата не са ми пристигнали по сметката в Гох. Полската банка на Гох са педали... Това е 100% сигурно!
ще ги черпиш, че се мотат.
кеширай докато можеш!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Аз пък съм готов да разменя 1000 акции от зрънчо /на която дата искаш/ срещу 1000 стотинки! Това убеди ли те да го купиш на 40 ст.???
И никого не искам да убеждавам да си купува бикойни. Даже напротив, в моменти много ще се радвам ако всички продават.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМастере виждам че имаш причини да си радостен. Поздравления!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Представете си, че сте търговец който продава турски дънки и маратонки в Биткойни.
Идва клиент при вас и докато избира, цената се променя с 20-30% И какво правим?
Или, както приказваше тук другаря Уго Чавес, преди 3 дни, руски и венецуелски петрол се търгува в биткойни. Купувате преди 3 дни от Лукойл Русия петрол по цена 2.50 биткойна за барел петрол, а днес само 3 дни по-късно барелът струва само 0.50 бийткона, или обърнато в долари само 27 за барел, при цена на другите борси 105 долара.
Айде големите сделки може и да се измисли някакъв вариант за хеджиране, но ако сте търговец на дребно не виждам друг начин освен да слагате през 2-3 минути нови цени на стоките си и още докато клиента гледа стоката да му казвате "Виж сега мой човек, докато ти сега зяпаш, цената поскъпна с 30 %.
Освен за пране на пари и укриване на доходи не виждам за какво може да служи това чудоLast edited by Jay Gould; 12.04.2013, 17:04.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Who Разгледай мнениеДо всички , които смятат , че биткойн нищо не струва .
Готов съм на следния договор.
Изберете си дата. На тази дата аз ще ви дам $100, а вие ще ми дадете 100 биткойна.
Нали сте много отворени.
Аз пък съм готов да разменя 1000 акции от зрънчо /на която дата искаш/ срещу 1000 стотинки! Това убеди ли те да го купиш на 40 ст.???Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениеВсе пак в момента в София не може да се намери 7950.
Дай да ти внесем някоя от чужбина ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнениеЯ обясни как от копачи ще вдигне цена? Копачите могат единствено да я свалят. Просто ми стана интересно.
Пазара е слабо ликвиден и копачите са не малка част от тея който продават или купуват койни в момента и едно 99% от тях искат колкото се може по висок курсLast edited by Zal_Negodnik; 12.04.2013, 16:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение1. Трябва със закон обнародван в Държавен вестник да се забрани на всякакви хора да коментират биткойн преди това усърдно да са чели за него поне 2 седмици без да си отварят устата. Ако имаше такъв закон нямаше и да има такива коментари от хора, които не знаят, че всеки от тези 21 милиона биткойна е делим до 8-ия знак след десетичната запетая. Просто ковентиращия щеше да умнощи 21 милиона по 100 милиона и щеше да разбере за колко пари става въпрос и дали те стигат или не за паричното обръщение в целия свят!
2. По въпроса за гаранциите... Отново смешки... По-долу човекът ви пита "Защо толкова много все държите да има някой зад вас?"... Може би по навик?!...
Разберете най-накрая!!! Кой е този който ви гарантира, че 2 и 2 прави 4? Има ли такъв? И дали на някой му трябва изобщо да има такъв "гарант"?!
утре може да река да генерирам една емисия от 100 000 000 000 000 'берти' и да кажа това повече няма да има. начи става супер яка валута дето няма кой да я печати до безкрай.
и всички ще дойдете при мене...налЕ
само дето не е точно така... и с биткойна е нещо подобно, но просто е много усложнено и прикрито зад криптирани ключове и тн и тн...общо взето същността е, че някой има интерес да се случи така, че да обере уж кофтито доларчета на баламурниците.
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Who Разгледай мнениеДо всички , които смятат , че биткойн нищо не струва .
Готов съм на следния договор.
Изберете си дата. На тази дата аз ще ви дам $100, а вие ще ми дадете 100 биткойна.
Нали сте много отворени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениеЕдно нещо струва толкова колкото е готов да ти плати купувача за него.Точка.
Не смятам да купувам нещо което във всеки един момент отсега нататък може да струва 0.00 $
Бих го шортнал винаги ако имаше къси продажби.
Отностно 30$ ,казах че е възможен вариант при който койна да върне до там откъдето почна да расте или 20-30$ и да намери подкрепа там,я от лапни шарани я от копачи етц.Все пак в момента в София не може да се намери 7950.Има огромно количество копачи който си вадят по някои лев и искат да продължът да вадят,още повече са инвестирали в скъпи карти и искат да ги избият.Не съм казал че ще купувам на 30$ ! понеже както е 30$ може да стане за няколко часа и 0.000$ а аз не обичам да губя
Коментар
Коментар