IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    бертрамков, хич не се мотат даже... Блокират входящите преводи на масите и купуват биткойни на безценица!
    Мастъре защо избра полския офис на Гох-а, не е ли по добре да се търгува в долари

Коментар

"Тая" валута, Жей, се казва биткойн. Проблеми с нея нямам никакви. Зора ми е докато си я купя, защото проблемите ми са свързани с другите валути.
      ок де, но нали преводите са без банки, а ти си беше купил вече?
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        пич,
        ще ги черпиш, че се мотат.
        бертрамков, хич не се мотат даже... Блокират входящите преводи на масите и купуват биткойни на безценица!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          Нали уж с тая валута се избягваха всякакви преводи банки и т.н. и бе наказание за световния капитализъм. За какво са ти евра и банки да се ядосваш
          "Тая" валута, Жей, се казва биткойн. Проблеми с нея нямам никакви. Зора ми е докато си я купя, защото проблемите ми са свързани с другите валути.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ами не съм още радостен. Не мога да си купя биткойните, защото еврата не са ми пристигнали по сметката в Гох. Полската банка на Гох са педали... Това е 100% сигурно!
            Нали уж с тая валута се избягваха всякакви преводи банки и т.н. и бе наказание за световния капитализъм. За какво са ти евра и банки да се ядосваш
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Ами не съм още радостен. Не мога да си купя биткойните, защото еврата не са ми пристигнали по сметката в Гох. Полската банка на Гох са педали... Това е 100% сигурно!
              пич,
              ще ги черпиш, че се мотат.

кеширай докато можеш!
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Аз пък съм готов да разменя 1000 акции от зрънчо /на която дата искаш/ срещу 1000 стотинки! Това убеди ли те да го купиш на 40 ст.???
                Аз никога не съм твърдял, че цената на акция "зрънчо" е нула.
                И никого не искам да убеждавам да си купува бикойни. Даже напротив, в моменти много ще се радвам ако всички продават.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Мастере виждам че имаш причини да си радостен. Поздравления!

Коментар

• Представете си, че сте търговец който продава турски дънки и маратонки в Биткойни.

Идва клиент при вас и докато избира, цената се променя с 20-30% И какво правим?

Или, както приказваше тук другаря Уго Чавес, преди 3 дни, руски и венецуелски петрол се търгува в биткойни. Купувате преди 3 дни от Лукойл Русия петрол по цена 2.50 биткойна за барел петрол, а днес само 3 дни по-късно барелът струва само 0.50 бийткона, или обърнато в долари само 27 за барел, при цена на другите борси 105 долара.

Айде големите сделки може и да се измисли някакъв вариант за хеджиране, но ако сте търговец на дребно не виждам друг начин освен да слагате през 2-3 минути нови цени на стоките си и още докато клиента гледа стоката да му казвате "Виж сега мой човек, докато ти сега зяпаш, цената поскъпна с 30 %.

Освен за пране на пари и укриване на доходи не виждам за какво може да служи това чудо
                    Last edited by Jay Gould; 12.04.2013, 17:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Who Разгледай мнение
                      До всички , които смятат , че биткойн нищо не струва .

Готов съм на следния договор.
                      Изберете си дата. На тази дата аз ще ви дам $100, а вие ще ми дадете 100 биткойна.
                      Нали сте много отворени.

Аз пък съм готов да разменя 1000 акции от зрънчо /на която дата искаш/ срещу 1000 стотинки! Това убеди ли те да го купиш на 40 ст.???
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнение
                        Все пак в момента в София не може да се намери 7950.
                        Е това ли бил дерта ?
                        Дай да ти внесем някоя от чужбина ...

Коментар

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
                          Я обясни как от копачи ще вдигне цена? Копачите могат единствено да я свалят. Просто ми стана интересно.
                          няма да я вдигнат а цената да намери подкрепа на дадено ниво,има разлика
                          Пазара е слабо ликвиден и копачите са не малка част от тея който продават или купуват койни в момента и едно 99% от тях искат колкото се може по висок курс
                          Last edited by Zal_Negodnik; 12.04.2013, 16:53.

Коментар

1. Трябва със закон обнародван в Държавен вестник да се забрани на всякакви хора да коментират биткойн преди това усърдно да са чели за него поне 2 седмици без да си отварят устата. Ако имаше такъв закон нямаше и да има такива коментари от хора, които не знаят, че всеки от тези 21 милиона биткойна е делим до 8-ия знак след десетичната запетая. Просто ковентиращия щеше да умнощи 21 милиона по 100 милиона и щеше да разбере за колко пари става въпрос и дали те стигат или не за паричното обръщение в целия свят!

2. По въпроса за гаранциите... Отново смешки... По-долу човекът ви пита "Защо толкова много все държите да има някой зад вас?"... Може би по навик?!...

Разберете най-накрая!!! Кой е този който ви гарантира, че 2 и 2 прави 4? Има ли такъв? И дали на някой му трябва изобщо да има такъв "гарант"?!

утре може да река да генерирам една емисия от 100 000 000 000 000 'берти' и да кажа това повече няма да има. начи става супер яка валута дето няма кой да я печати до безкрай.

и всички ще дойдете при мене...налЕ

само дето не е точно така... и с биткойна е нещо подобно, но просто е много усложнено и прикрито зад криптирани ключове и тн и тн...общо взето същността е, че някой има интерес да се случи така, че да обере уж кофтито доларчета на баламурниците.

поздрави
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Who Разгледай мнение
                              До всички , които смятат , че биткойн нищо не струва .

Готов съм на следния договор.
                              Изберете си дата. На тази дата аз ще ви дам $100, а вие ще ми дадете 100 биткойна.
                              Нали сте много отворени.
                              това е много хитра оферта. за сьжаление тези, които твьрдят, че нищо не струва, нямат и койни. А ние все пак имаме долари

Коментар

• Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнение
                                Едно нещо струва толкова колкото е готов да ти плати купувача за него.Точка.
                                Не смятам да купувам нещо което във всеки един момент отсега нататък може да струва 0.00 $
                                Бих го шортнал винаги ако имаше къси продажби.

Отностно 30$ ,казах че е възможен вариант при който койна да върне до там откъдето почна да расте или 20-30$ и да намери подкрепа там,я от лапни шарани я от копачи етц.Все пак в момента в София не може да се намери 7950.Има огромно количество копачи който си вадят по някои лев и искат да продължът да вадят,още повече са инвестирали в скъпи карти и искат да ги избият.Не съм казал че ще купувам на 30$ ! понеже както е 30$ може да стане за няколко часа и 0.000$ а аз не обичам да губя
                                Я обясни как от копачи ще вдигне цена? Копачите могат единствено да я свалят. Просто ми стана интересно.

Коментар

Working...
                                X