... Та няма ли да изчакаш още?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master вчераДа, така е. Винаги съм бил със самочувствието на късметлия.
Все пак нека да ги затворя под 87 утре и да не избързваме с радоста преди да е станало факт.
Това поражда и другия въпрос - по всичко личи че се задава още по-голяма радост, за да не кажа смèх...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Who Разгледай мнениеПостоянно твърдиш, че биткойн нищо не струват.
Ама веднъж се изпусна и каза "като станат $30" - хаха тайничко се надяваш да станат $30 и да си купиш, нали ... Негодникооооо Зъъъл.
Не смятам да купувам нещо което във всеки един момент отсега нататък може да струва 0.00 $
Бих го шортнал винаги ако имаше къси продажби.
Отностно 30$ ,казах че е възможен вариант при който койна да върне до там откъдето почна да расте или 20-30$ и да намери подкрепа там,я от лапни шарани я от копачи етц.Все пак в момента в София не може да се намери 7950.Има огромно количество копачи който си вадят по някои лев и искат да продължът да вадят,още повече са инвестирали в скъпи карти и искат да ги избият.Не съм казал че ще купувам на 30$ ! понеже както е 30$ може да стане за няколко часа и 0.000$ а аз не обичам да губя
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
Изобщо как се излиза от биткойни обратно във валута?
Ти луд ли си.!!!
Кой бяга от диамантите...До гроб ще си менкате пустото към празното и ще бъдете горди собственици на НИЩОТО....
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениеФорексмастъре, дай малко инфо, че ми стана интересно.
Да кажем, че мисля, че биткойните ще зациклят на 25-30 цена в по-дълъг период, но следващите дни ще опипа котировки около 9-10 заради паника.
Как най-бързо да вкарам примерно 1к долара, най-евтино да купя на 10 откъм такси и комисионни, после да продам и най-евтино да си изкарам парите обратно във валута.
Да кажем, че си удвоя или дори по 2.5 койните със спекула, транзакционните колко ще са ми според тебе?
Мога ли да си ги изтегля към пейпал примерно или да захраня от пейпал?
Коментар
-
Ле-ле, днес в петък Сатошито Накамото, пак е решил внезапно да кешира. Тая сутрин шаранчетата масово купуваха на 90, сега продават като луди на 60. Сатошито ще им изтръска джобовете с по някоя хилядарка.
Дали днес ще се обезцени до 20?
Мастъре, къде се изгуби в момента? Купуваш ли, продаваш ли? Кажи как да се реагира при тази ситуация?
Вече удари 56, става напечено за спекулантите.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе съм специалист по ефтини банкови преводи. Мисля, че имаше една тема по въпроса тук в инвесторчето..
Не може да ползваш пейпал нито за теглене нито за внасяне в по-големите борси. За по-малките не зная, как стои въпроса.
Примерно 100 или 1000 биткойна, гигантски обем ли са, гледах днеска на борсата има бая сделки в стотиците, но при опит за кеширане във валута дали ще има трудности?
Изобщо как се излиза от биткойни обратно във валута?
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениеФорексмастъре, дай малко инфо, че ми стана интересно.
Да кажем, че мисля, че биткойните ще зациклят на 25-30 цена в по-дълъг период, но следващите дни ще опипа котировки около 9-10 заради паника.
Как най-бързо да вкарам примерно 1к долара, най-евтино да купя на 10 откъм такси и комисионни, после да продам и най-евтино да си изскарам парите обратно във валута.
Да кажем, че си удвоя или дори по 2.5 койните със спекула, транзакционните колко ще са ми според тебе?
Мога ли да си ги итегля към пейпал примерно или да захраня от пейпал?
Не може да ползваш пейпал нито за теглене нито за внасяне в по-големите борси. За по-малките не зная, как стои въпроса.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениеако имаше стабилна борса и къси продажби бих се включил за бърза спекулативна игра но нищо повече
Кажи ти купи ли на 75$ да се знае занапред за тея който те богословят или да знаем колко си се набълбукал,а не после да кажеш че уж си продал над върха както стана оня ден
Ама веднъж се изпусна и каза "като станат $30" - хаха тайничко се надяваш да станат $30 и да си купиш, нали ... Негодникооооо Зъъъл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от S_G Разгледай мнениеПредставете си всичките пари на света събрани в 21 милиона биткойна - абсурдно е, поне докато зад тази система не застане някой, било то човек или институция, който да може да гарантира по един или друг начин за тях.
2. По въпроса за гаранциите... Отново смешки... По-долу човекът ви пита "Защо толкова много все държите да има някой зад вас?"... Може би по навик?!...
Разберете най-накрая!!! Кой е този който ви гарантира, че 2 и 2 прави 4? Има ли такъв? И дали на някой му трябва изобщо да има такъв "гарант"?!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Форексмастъре, дай малко инфо, че ми стана интересно.
Как най-бързо да вкарам примерно 1к долара, най-евтино да купя на 10 откъм такси и комисионни, после да продам и най-евтино да си изкарам парите обратно във валута.
Мога ли да си ги изтегля към пейпал примерно или да захраня от пейпал?Last edited by absfresh; 12.04.2013, 16:17.
Коментар
-
Другари, да не се окаже, че човека с псевдоним Сатоши Накамото е всъщност Джон Смит от Югоизточното крило на Пентагона да речем?
Да, никой не отрича "шанса" да участва и да се увеличи евро, доларовото си благосъстояние, търгувайки този "финансов инструмент". Говорим дългосрочно. Някои и до 2140 г. Спомена се за останалите валути, получиха се някакви хакове, в резултат на които направо си е.а майката. Предизвикалия ги със сигурност е пълнил доволно на 50-60, та ги е зачистил пак на 200. За други е опит за изтегляне на напечатаното в последните години. За трети създадена постановка за компреметиране идеята за виртуални пари и бягство от банкстерите. Видно на този пазар основното предимство - кой е от двете страни дават приказен шанс да си от двете страни на палачинката.
Като цяло обаче се сетих за следния филм:
http://02varvara.wordpress.com/2011/...mmida-pyramid/
Незнам дали някой го е гледал, но ако има такива - да сподели аналогични впечатления.
http://pirammmida.ru/about.html
ильм основан на реальных событиях.
Никому неизвестный математик-одиночка, объявив о создании МММ, начинает печатать и продавать собственные акции по принципу - «сегодня всегда дороже, чем вчера». Невиданная по масштабам рекламная кампания, тысячи пунктов продаж и миллион новых вкладчиков каждую неделю. Счет поступающих в МММ денег ведется комнатами и вагонами...
Сразу после ареста руководителя МММ из головного офиса в неизвестном направлении было вывезено 17 грузовиков с наличными деньгами. Пакет акций Газпрома, принадлежащий МММ, тоже бесследно исчез.
Слишком много вопросов, слишком много тайн...
В начале 2011 года создатель МММ заявил о строительстве международной финансовой пирамиды в сети Интернет.
Коментар
-
Какво става? Отвориха ли борсата за петрол в биткойни?http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСигурно вече е надиплил пачките и ги е приготвил да купува биткойни?
Кажи ти купи ли на 75$ да се знае занапред за тея който те богословят или да знаем колко си се набълбукал,а не после да кажеш че уж си продал над върха както стана оня ден
Коментар
Коментар