If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И не забравяйте! Биткойн все още е един експеримент. Не залагайте повече от 5-10% от спестяванията си там. Причината е, че ако биткойн успее, към 2017-2019 г. цената му спокойно ще е над 100 000 долара, но ако се провали то за 1 нощ може да падне до кръгла нула. Умната и рискувайте само ваши собствени пари, които можете да си позволите с лека ръка да изгубите.
Не съм положително настроен, което не означава, че не мога да поздравя всички държачи!!!
И умната
1000$ като малка гара... "Хаааа-Хаааа-Хаааа - изсмя се графа на развален испански!". Нека всички кукундрелки да прочетат в началото на темата, какво пишеха, когато цената бе 11$...
А сега, какво предстои? След 4-цифрената цена предстои 5-цифрена през първото тримесечие на следващата година. Тогава ни очакват доста съществени финансови земетресения заради неизбежността на ПУК-ването на най-големия балон в световната финансова история - балона на щатските съкровищни бонове.
И не забравяйте! Биткойн все още е един експеримент. Не залагайте повече от 5-10% от спестяванията си там. Причината е, че ако биткойн успее, към 2017-2019 г. цената му спокойно ще е над 100 000 долара, но ако се провали то за 1 нощ може да падне до кръгла нула. Умната и рискувайте само ваши собствени пари, които можете да си позволите с лека ръка да изгубите.
Аз ви оставям да се забавлявате без мен и ще се включа отново, когато ударим 5-цифровата цена в долари. Както се казва, лозето не ще молитви, а иска мотика. Трябва да свършим някоя и друга задача за утвърждаването на Биткойн. Успех на всички положително настроени и с новаторски дух хора списващи и четящи този форум.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Много 'агресивно' покачване днес, може да пробие 1000$ до 1-2 часа. Та хората да започнат да свикват на 4-ри цифрена сума.
всичко е възможно,в гокса има 1500 койни селл ордери до 1000$,а вчера да пробие 900 бяха малко по малко.
БИтстамп и те тръгнаха в атака /943 / което може да окрили биковете на гокса,а те са доста там.Имам чувстовото че само buy бутона натискат в гокса
Коментар