Мда, готино меме по тоя повод
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
The two documents issued by the Chinese government triggered a decline in the crypto market.
Bitcoin fell by 4% in one hour, ETH fell by 6%, and the Liquidation was close to 100 million U.S. dollars in one hour.Last edited by barbaron; 24.09.2021, 12:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Цитиат от видеото.. "Реално Биткойн в момента е пробил всичкия си познат съпорт... и след това съпорт за него няма."
Това ли е големия експерт по Биткойн..... Биткойн бил пробил всичкия си съпорт, тоз зне ли изобщо какво приказва?!
Evergrande повлече всички пазари надолу, този спад на Биткойн изобщо нямаше общо с Биткойн и криптовалутите. Това обаче този от клипчето не го разбира, той си мисли, че Биткойн е тръгнал надолу.... и няма "спиране" до 22К.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеПрогноза на Данчо
Цитиат от видеото.. "Реално Биткойн в момента е пробил всичкия си познат съпорт... и след това съпорт за него няма."
Това ли е големия експерт по Биткойн..... Биткойн бил пробил всичкия си съпорт, тоз зне ли изобщо какво приказва?!
Evergrande повлече всички пазари надолу, този спад на Биткойн изобщо нямаше общо с Биткойн и криптовалутите. Това обаче този от клипчето не го разбира, той си мисли, че Биткойн е тръгнал надолу.... и няма "спиране" до 22К.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеПрогноза на Данчо
Коментар
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнениеДанчо шорта всеки път това казва, миналия път при нива от около 30 очакваше 22, то стана 52. Обаче винаги звучи убедително, мен ме кефи тоя човек. Да видим сега дали ще познае апокалиптичния срив., докато ученичките го го зяпат с ококорени влажни очи.
Last edited by Майстора233; 22.09.2021, 16:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Нивото е около 40к, колкото и да опитва не може да пробие (трайно) това ниво. След триъгълника следва бум (понякога и тряс)Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
построй си по една допирателна над и под кривата на цените и ще видиш тунела по скоро ФУНИЯ разширяваща се надолу.
Засега кара по нея, като стане свиваща се (триъгълник) ще се очертае краткосточната съпротива. Дългата (до края на годината) е под 25к
Коментар
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение
Това го пропуснах. Ами лошо, но все пак е възстановило сравнително бързо. Може и да оцелее, но е кофти показател към момента.
Аз виждам само ABC-та - корекция в корекция в корекция. Последното засега също е ABC, тоест също е корекция. Няма как да се стигне до 60к или дори до 100к, без по пътя си да нарисува серия от корекции.
Ако обаче се появи 5-вълнов импулс надолу, тогава ще започна да се притеснявам и аз. Засега обаче няма място за притеснение.Last edited by Mateev; 22.09.2021, 12:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Как не го оставят. Паднало е до 39 641 долара вчера в 21.15
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И колко е нивото на съпротива?
Засега кара по нея, като стане свиваща се (триъгълник) ще се очертае краткосточната съпротива. Дългата (до края на годината) е под 25кНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнениеЗа сега съпорта издържа поредния тест, да видим до кога. Не го оставят да падне под 40, но според мен малък превес на продаващите е достатъчен да го катурне. Еднократно пускане на пазара от няколко хил. биткойна от някой кит и ще го бутне надолу.
Коментар
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнениеЗа сега съпорта издържа поредния тест, да видим до кога. Не го оставят да падне под 40, но според мен малък превес на продаващите е достатъчен да го катурне. Еднократно пускане на пазара от няколко хил. биткойна от някой кит и ще го бутне надолу.
Коментар
Коментар