брей, това страшна чума ... чукам да дърво "чавка да не ми изпие мозъка" и на мен .. регулаторите има казват, че ще загубят всичко и те продължават да купуват .. това алчност ли е ?!?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеСвършихаИ онуй де го гледаш изкопаното си остана само на картинка...
Пак не позна
Седни си, слаб (2)
https://www.bitfufu.com/accounts/sig...iteCode=RSFHHN
Има и нови картинки
https://www.bybit.com/en-US/invite?ref=8QQ2R3Last edited by barbaron; 15.09.2021, 14:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Има дефицит на нови биткойнчета
Познайте какво означава това
И онуй де го гледаш изкопаното си остана само на картинка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениебе какво толкова му се вълнувате на тоз биткоин ...слепи ли сте че от 53 000 е в down trend по 4 часа и всяко покачване се парира и двойката си тръгва по тренда ..освен това двойката се качва до 47 а там са дъната от 09.01 и тези дъна са подкрепяли двойката , но сега са станали съпротива за цената ...техника която съм използвал за Дов и описал тук .... сега в момента се опитват да стигнат дъното от 09.07 43000..
П.С Хубаво е да пада отвреме на време за може да си тварим евтинико!
Продажба - 52400
Покупка - 44100
Last edited by better; 13.09.2021, 23:09.
- 1 like
Коментар
-
бе какво толкова му се вълнувате на тоз биткоин ...слепи ли сте че от 53 000 е в down trend по 4 часа и всяко покачване се парира и двойката си тръгва по тренда ..освен това двойката се качва до 47 а там са дъната от 09.01 и тези дъна са подкрепяли двойката , но сега са станали съпротива за цената ...техника която съм използвал за Дов и описал тук .... сега в момента се опитват да стигнат дъното от 09.07 43000..Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
знам ама докато се ориентирам в обстановка и уйдеПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Може да е продал на теб и да е купил пак от теб, трябва да те интересува.Last edited by IvelinaJensen; 13.09.2021, 19:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Аз не знаех, че е фейк. Ти ми каза. Не следя новините, отдавна. Но обикновено такива игли, ги връщат. Дори и при форекса. Ако не беше фейк, връщат по-бавно иглата, големите трупат позиция, в ниското. И след тов, помпат. Справка, първата изява на Мъск, за Кучак.
Коментар
-
никой не го интересува кво си напраил точно ти
Коментар
-
видях късно новината, а още по-късно осъзнах че е фейк.
П.С. А какво е трябвало вече и аз знам. Да беше казал предварително, сега е всички го виждат
Коментар
-
никой не го интересува кво си напраил точно тиПростак съм Азъ - Непобедим !!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Защо? Най-редовно, си излизат фейк новини. Като си се усетила, трябваше да продадеш.
П.С. А какво е трябвало вече и аз знам. Да беше казал предварително, сега е всички го виждатLast edited by IvelinaJensen; 13.09.2021, 18:54.
Коментар
Коментар