IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Ония копачки, дето ги взе на 7000 лева бройката и после рева като магаре ли? Да ти продам още, за тебе само 1000 лева бройката щото си ми симпатичен
    Не ви се мешам, в другарската среща. Но аз, на мястото на Матеев, бих приел офертата. Даже, бих платил пранспорта.
    И като се окаже, че нямаш такива, какво правим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Какво ти 48ххх?
      Ами че то вече чукна 49ххх и дори го подмина ...

За 2 дена 12% - добре звучи ...
      Аз го изкарах леко със стотинките от кранчето с рамо 10х. + 120% за сега. Благодарско за вниманието и пак заповядайте.
      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
        решил съм и аз да ставам милионер - приготвил съм капитал, който да чака сгоден момент за влизане на късо срещу биткойня. Кой брокер предлага най-голям ливечидж? Като тръгне да се сурва надолу, ще реинвестирам печалбите постоянно, така до към нулата
        Фукльо, не ти стиска да го направиш.
        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Ами аз започнах да копая с 5 броя Antminer S9 и със 7-8 рига два месеца преди върха на 20к, и копах след това в продължение на година и половина. Следователно средната ми покупна цена е доста под 20к и може би се доближава до 10к.
          Ония копачки, дето ги взе на 7000 лева бройката и после рева като магаре ли? Да ти продам още, за тебе само 1000 лева бройката щото си ми симпатичен

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Темата е Биткойн, кът не ти хАресва - прав ти път, хем ще се отървеш от нас, хем ние от тебе. Дет се вика и "двете страни" ще спечелят
            Не разколебавайте човека, в това блгородно дело. Да осигурява ликвидност, на пазара.
            "И така, до победата. "

Коментар

5 годишната ми практика показва, че дори купилите по върховете след време правят солиден + (ако могат да чакат разбира се)
              Ами аз започнах да копая с 5 броя Antminer S9 и със 7-8 рига два месеца преди върха на 20к, и копах след това в продължение на година и половина. Следователно средната ми покупна цена е доста под 20к и може би се доближава до 10к.

Коментар

• Кой купил - купил, заформихме ново дъно на 44к

Коментар

До покупките ти на 60+ хил има само некви 20+ % загуба да избиваш
                  5 годишната ми практика показва, че дори купилите по върховете след време правят солиден + (ако могат да чакат разбира се)

Коментар

Имах малко покупки не на 60к, а на 50к, до достигането на което има само няколко часа. Основните ми покупки обаче са под 20к - може би средно 13-14к или дори по-малко.
                    Last edited by Mateev; 20.08.2021, 20:50.

Коментар

Какво ти 48ххх?

То чукна ама има нужда да "задържи" това ниво...

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

дали ще е моята или твоята ... абе ще е една от двете нули.(Както е казал Апостола "Ако печеля - печели цял народ(в случая свят, защото ще се отърве от тази чума)" . Ама хуууубаво го надуйте туй нещо първо ... та да се чуе ..
                        Темата е Биткойн, кът не ти хАресва - прав ти път, хем ще се отървеш от нас, хем ние от тебе. Дет се вика и "двете страни" ще спечелят

Коментар

Какво ти 48ххх?

Коментар

Уикенда започна - 48к, задържим ли няколко дни това ниво не ми се мисли нататък....
                            Какво ти 48ххх?

Коментар

До към твойта нула, нали ...
                              дали ще е моята или твоята ... абе ще е една от двете нули.(Както е казал Апостола "Ако печеля - печели цял народ(в случая свят, защото ще се отърве от тази чума)" . Ама хуууубаво го надуйте туй нещо първо ... та да се чуе ..
                              Last edited by petyob; 20.08.2021, 20:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                SKP, на графиката която опитах да постна се вижда на дневна как се затварят гаповете и този ход нагоре започва с някаква интервенция..според мен някой с тежест е натиснал пазара. Сега ще стане ясно този гап от това дали и той ще се затвори.
                                И какво, от това? При Е/Д, френския гап го затвори, след около 2 години. Ако целиш, да си докажеш, че има ботове по борсите/спота/. Не е нужно, да се мъчиш. Веднага ти казвам: "Пълно е с ботове."
                                Някои са на самата борса, и осигуряват ликвидност. Други са на търговци, и т.н.
                                Но определението за спекулативна сделка, не е въпрос на ливъридж. А на целта, на сделката. Щом е с цел принадена стойност, може да се счита за спекулативна. И стига сте влагали комунистическото, политикономическо понятие, в думата спекула.
                                Last edited by SKP; 20.08.2021, 23:02.

Коментар

Working...
                                X