Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Да де, държиш 1,2-5 години! Отвреме на време (2-3-5 пъти на месец) продаваш колкото за харчлък. Това което правиш ти е дейтрейдинг (опитваш се да се надиграваш с акули, ботове и разни други мошеници) - там може да удариш 3-4 пъти но 5 тия път да те занули.
- 1 like
Коментар
-
Видно от обидите, които ръсиш ми се струва, че на теб ти трябва помощ. Знаеш ли каква? Здрава "мъжка" помощ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
влязох преди месец и съм на плюс в момента предимно заради соланата. Престани да си измисляш и да лъжеш. А това, че коментирам какво става на маркета не знам защо го тълкуваш като недоволстване. Имаш имаш проблем с комуникацията. Потърси помощ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКойто сега купи ще си направи 25% до Коледа..Аз пона пълни кардано и биткойн..Ще си се върнат на цените преди тази корекция..Да видим какво ще стане..
Коментар
-
Ми само ти недоволстваш тук. Дори влезлите само преди 1 месец са на 20-30% +, ти как така си на загуба е пълна мистерия! Под 1% продадох.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
къде чу рев? Шизофрениците чуват гласове - притеснително е
Та колко процента от криптото со продаде вчера или там когато продаде?Last edited by better; 08.09.2021, 11:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЩом за 20% има такъв рев, представям си на 80% какво ще бъде.
Та колко процента от криптото со продаде вчера или там когато продаде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениесега и индексите падат. Чудя се дали няма общо в криптокраша
Салвадорците не ги мисли. Тяхното, не е спекулативна сделка. Просто държавата/ЦБ/ купува наличности, за вътрешни разплащания, а не населението. Търси се не печалба, а наличност. Ще си купят от по-ниско още, и ще постигнат добра цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеИмало е доста ликвидации по различните крипто, например:
$3 Billion In Crypto Longs Liquidated As Ethereum Dropped To $3,000
И повече данни, който иска да си разгледа: https://www.bybt.com/LiquidationData
Коментар
-
Да де, държиш 1,2-5 години! Отвреме на време (2-3-5 пъти на месец) продаваш колкото за харчлък. Това което правиш ти е дейтрейдинг (опитваш се да се надиграваш с акули, ботове и разни други мошеници) - там може да удариш 3-4 пъти но 5 тия път да те занули.
Коментар
-
Имало е доста ликвидации по различните крипто, например:
$3 Billion In Crypto Longs Liquidated As Ethereum Dropped To $3,000
И повече данни, който иска да си разгледа: https://www.bybt.com/LiquidationData
- 1 like
Коментар
Коментар