IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

голема глупост каза. Ама МНОО голема. Кви 10 години, кви 5 лева. Хората сега трябва да живеят, няма да чакат 10 години
    Който търси бързи печалби, обикновенно страда.

Коментар

и докато продаваш точно навреме на мен ми думаш да държа. Типичен нашенец от село
      Да де, държиш 1,2-5 години! Отвреме на време (2-3-5 пъти на месец) продаваш колкото за харчлък. Това което правиш ти е дейтрейдинг (опитваш се да се надиграваш с акули, ботове и разни други мошеници) - там може да удариш 3-4 пъти но 5 тия път да те занули.

Коментар

• сега и индексите падат. Чудя се дали няма общо в криптокраша

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение

Дали е грешка или не ще се види след 10 години . На втория ден не може да се правят изводи .
          голема глупост каза. Ама МНОО голема. Кви 10 години, кви 5 лева. Хората сега трябва да живеят, няма да чакат 10 години

Коментар

бяха си решили да продават и използваха новината уж като повод.

Ама как прецакаха салвадорците - не е истина. Тия са мноо тъпа нация. И ся като почнат да си губят койните и ще стане мазало. От бедни по-бедни ще станат
            Дали е грешка или не ще се види след 10 години . На втория ден не може да се правят изводи .

Коментар

Ама как прецакаха салвадорците - не е истина. Тия са мноо тъпа нация. И ся като почнат да си губят койните и ще стане мазало. От бедни по-бедни ще станат
              На батковците с големите пачки, които са се въргаляли 3 месеца по яхтите си, хич не им харесват тези цени, за нови покупки.
              Кешираха май, юни. И сега искат от по-ниско , да си накупят.

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Купи слуха, продай новината.
                Но в случая, си беше, просто повод/драйвер/, за продажбите.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Аз продавам малко (много малко) но точно навреме
                  и докато продаваш точно навреме на мен ми думаш да държа. Типичен нашенец от село

Коментар

• За какъв срив -20% говорите? Аз друго виждам всеки ден

8/9/2021

2/9/2021
                    Last edited by barbaron; 08.09.2021, 09:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Точно след 20% дроп - след като си купил на върха
                      Я погледни датата и часа Да на върха, но преди 4-5 години

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Точно след 20% дроп - след като си купил на върха

Коментар

от кое да се уча - на мен ми викаш да държа докато ти продаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                            Е каква е логиката..покрай тая новина не трябва ли да скача вместо да пада?
                            прочети пак за реддит и ще ти светне.
                            другото дето трябва винаги да ти свети е че тук се трейди само сентимент

Коментар

Купи слуха, продай новината.
                              Но в случая, си беше, просто повод/драйвер/, за продажбите.

Коментар

едни използваха новината да напазаруват, а други - да продадат на хубав курс

Коментар

Working...
                                X