Първоначално изпратено от kaloian
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеАми не е ясна, понеже те от няколко месеца ги бавят преводите.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеТова ако е вярно, работата е ясна....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от lyke Разгледай мнениеЕдва от няколко дена започнах да се интересувам от биткойнове. Искам да купя малък брой (макс. 2-3). Кой сайт бихте препоръчали?
МтГокс ми се струва най-солиден, но пък гледах, че те със седмици бавят преводите, а и верифицирането на акаунта ще ми отнеме време.
Смятам да плащам с паунди от сметка в ЮК.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от lyke Разгледай мнениеЕдва от няколко дена започнах да се интересувам от биткойнове. Искам да купя малък брой (макс. 2-3). Кой сайт бихте препоръчали?
МтГокс ми се струва най-солиден, но пък гледах, че те със седмици бавят преводите, а и верифицирането на акаунта ще ми отнеме време.
или от тук си намери някой в ЮК https://localbitcoins.com/
Коментар
� -
Препоръчайте място от където да се купят биткойни
Едва от няколко дена започнах да се интересувам от биткойнове. Искам да купя малък брой (макс. 2-3). Кой сайт бихте препоръчали?
Коментар
� -
Като привърженик на еволюцията пред революцията осъзнавам, че темпа на растеж на BTC не е обичаен и неминуемо ще следва срив. Интересно би било, ако графиката се разглежда като функция, да се види и графика с първа производна на функцията.. би била доста информативна по отношение на темповете на растеж
Това обаче не пречи на краткосрочни сделки.. при инвестирани преди дни едни 490лв. в LTC да си докарам днес едни $1300..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеРазбира се че крипситата купуват койна и така си помагат да растат и после въпроса кой ги купува е излишен. И никой да не похарчи и един реален долар за койнове пак ще се качва до небето. И ще върви и върви като топъл хляб ! Още ли държите койнове да ги чакате да станат по милион.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dr.Who Разгледай мнениеНа седмична графика виждам как стига до 1500$ и от там следва големия гърмеж.
След това е ясно - Denial, Fear, Capitulation, Despair - едвам го спираме на $50, след което се връща до $100.
Коментар
� -
kurta007
Разбира се че крипситата купуват койна и така си помагат да растат и после въпроса кой ги купува е излишен. И никой да не похарчи и един реален долар за койнове пак ще се качва до небето. И ще върви и върви като топъл хляб ! Още ли държите койнове да ги чакате да станат по милион.D.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от r00t Разгледай мнениеНе Ви ли омръзна? Сериозно, не Ви ли омръзна да спорите и повтаряте едно и също?
Абе това е форум за инвестиции, набийте си го в главите, пък дано вземе, че да Ви влезе нещо в главата...
аз вчера питах ама никой не ми отговори.Абе кой ги купува тея малки критповалути ? и ги купуват всеки ден ,постоянно и са някви където изобщо не съм ги и чувал.Вече има 21 криптовалути с капитализация над 1млн. $ !!!!
е тук са 50-60 валути поне и ги купуват като топъл хляб https://www.cryptsy.com/
Коментар
� -
Всеки има различен метод да се справи психологически с проблема. Колкото повече си изтървал и изгубил преди, толкова по-добре. Чисто спекулативно, всички, които са влезли миналата година и в началото на годината са над нулата според мен, а някой много, и то измерено в нашенски пари по сметката. Иначе не ви ли харесва ? Все едно сме 2006-2007. Само няма кой да каже: "...новата ракета ...". Страх голям и от двете страни.
Коментар
�
Коментар