IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kaloian Разгледай мнение
    Мастъре, върнах да почета в началото на темата...интересно е Добър усет. Държиш ли още от тогава ?
    Доста поизхарчих, най-вече за подпомагане на различни проекти свързани с Биткойн. Но и доста останаха.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Мастъре, върнах да почета в началото на темата...интересно е Добър усет. Държиш ли още от тогава ?

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
        Ами не е ясна, понеже те от няколко месеца ги бавят преводите.
        А като започне "голямото разкешване", по колко ще ги бавят?

Коментар

• Изглежда че ще има консолидация или няква малка корекция няколко дни а и хората да посвикнат с цената и нулите преди да атакуват психо нивото 1000
          До Коледа и нова година е възможно да сме в дуапазона 1200-1500
          И определено в малките криптовалути се надува балон според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
            Това ако е вярно, работата е ясна....
            Ами не е ясна, понеже те от няколко месеца ги бавят преводите.

Коментар

• Първоначално изпратено от lyke Разгледай мнение
              Едва от няколко дена започнах да се интересувам от биткойнове. Искам да купя малък брой (макс. 2-3). Кой сайт бихте препоръчали?

МтГокс ми се струва най-солиден, но пък гледах, че те със седмици бавят преводите, а и верифицирането на акаунта ще ми отнеме време.

Смятам да плащам с паунди от сметка в ЮК.
              Това ако е вярно, работата е ясна....

Коментар

• Първоначално изпратено от lyke Разгледай мнение
                Едва от няколко дена започнах да се интересувам от биткойнове. Искам да купя малък брой (макс. 2-3). Кой сайт бихте препоръчали?

МтГокс ми се струва най-солиден, но пък гледах, че те със седмици бавят преводите, а и верифицирането на акаунта ще ми отнеме време.

за 2-3 койна ти препоръчвам тоя пич,аз съм търгувал с него няколко пъти,много е коректен BGanio http://bitcoinbg.eu/forum/viewtopic.php?f=15&t=329

или от тук си намери някой в ЮК https://localbitcoins.com/

Коментар

• Препоръчайте място от където да се купят биткойни

Коментар

• Като привърженик на еволюцията пред революцията осъзнавам, че темпа на растеж на BTC не е обичаен и неминуемо ще следва срив. Интересно би било, ако графиката се разглежда като функция, да се види и графика с първа производна на функцията.. би била доста информативна по отношение на темповете на растеж

Това обаче не пречи на краткосрочни сделки.. при инвестирани преди дни едни 490лв. в LTC да си докарам днес едни $1300..

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Разбира се че крипситата купуват койна и така си помагат да растат и после въпроса кой ги купува е излишен. И никой да не похарчи и един реален долар за койнове пак ще се качва до небето. И ще върви и върви като топъл хляб ! Още ли държите койнове да ги чакате да станат по милион.
                      Е поне до 5000 да ги докараме ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Who Разгледай мнение
                        На седмична графика виждам как стига до 1500$ и от там следва големия гърмеж.
                        След това е ясно - Denial, Fear, Capitulation, Despair - едвам го спираме на $50, след което се връща до $100.
                        Дай някакъв тайминг, за да мога да ти припомня какво си говорил, като стане време.

Коментар

• kurta007

Разбира се че крипситата купуват койна и така си помагат да растат и после въпроса кой ги купува е излишен. И никой да не похарчи и един реален долар за койнове пак ще се качва до небето. И ще върви и върви като топъл хляб ! Още ли държите койнове да ги чакате да станат по милион.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Звездите ми го говорят

На седмична графика виждам как стига до 1500$ и от там следва големия гърмеж.
                            След това е ясно - Denial, Fear, Capitulation, Despair - едвам го спираме на $50, след което се връща до $100.

Коментар

• Първоначално изпратено от r00t Разгледай мнение
                              Не Ви ли омръзна? Сериозно, не Ви ли омръзна да спорите и повтаряте едно и също?
                              Абе това е форум за инвестиции, набийте си го в главите, пък дано вземе, че да Ви влезе нещо в главата...
                              честито

аз вчера питах ама никой не ми отговори.Абе кой ги купува тея малки критповалути ? и ги купуват всеки ден ,постоянно и са някви където изобщо не съм ги и чувал.Вече има 21 криптовалути с капитализация над 1млн. $ !!!!
                              е тук са 50-60 валути поне и ги купуват като топъл хляб https://www.cryptsy.com/

Коментар

• Всеки има различен метод да се справи психологически с проблема. Колкото повече си изтървал и изгубил преди, толкова по-добре. Чисто спекулативно, всички, които са влезли миналата година и в началото на годината са над нулата според мен, а някой много, и то измерено в нашенски пари по сметката. Иначе не ви ли харесва ? Все едно сме 2006-2007. Само няма кой да каже: "...новата ракета ...". Страх голям и от двете страни.

Коментар

X