IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Хахаха, ще ви приберат паричките на всичките дето се страхувате от инфлация - ще ви ги приберат с валута основана на дефлацията
    Кой се страхува, че и от инфлация )
    Говорим за волатилност, не за инфлация, не за дефлация. 1997-ма доларът достигна 3000 лева , после падна на 1500. Е - имаше такива купили на 3000!(баш тарикати)
    Избягваш примера, който давам за волатилност на фиатна валута необезпечена със злато(стар български лев) и започваш да ми обясняваш как някой щял да вземе паричките на друг. Покрай тоя биткойн , китайците се уплашиха, че тяхното ринминби или каквото е , ще стане нестабилно и в паниката си взеха решение да ограничат криптовалутите. Ще видим дали тяхното решение ще успее - оттам ще си направим изводите дали 6-ти американски флот и т.н. е някаква сила в областта на финансите. Ако китайците не успеят да спрат биткойна - считай, че никой няма да успее. Все пак там е комунизъм и могат да сложат по двама автоматчици до всеки на който му минава само мисълта за биткойн. Сега просто гледаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Съмнявам се ако разходите по печатането надвишат приходите ... Има нещо омотано някъде там...
      В един момент, за да задържат койните в обръщение, накамото тр. да променят алгоритъма, а това ще значи инфлация....Мисля, че тази опция не е гут.
      Част от причините за пропаданията са именно, че става неизгодно копането. Сега се оплетоха и държавните санкции.. Нормално. До следващия епизод
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Биткойна е дефлационна валута
        Съмнявам се защото разходите по печатането може да надвишат приходите ... Има нещо омотано някъде там...
        В един момент, за да задържат койните в обръщение, накамото тр. да променят алгоритъма, а това ще значи инфлация....Мисля, че тази опция с алгоритъма никак не е гут, но едва ли публиката ще разбере. По тази или подобни причини, мисля, че имаме една много добра, съвременна виртуална пирамида, която е може би най-голямата досега измислена от човешки ум, следователно евала и на Мастъра, че я предвиди и успя да се възползва от нея
        Last edited by precakanoto; 18.12.2013, 14:30.
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
          Ама си и ти един...посочи ми кога съм дал акъл на някой. За сметка на това три реда по-надолу написа 'ако беше ме послушал'. :-) Виж обаче съм казвал че тук има две групи писачи - играчи и семколюпачи. Оставям на теб избора в коя да се определиш
          Има балъци и забавляващи се с балъците - аз съм от забавляващите се.

Коментар

А, а предишните 18 не беше манипулиран а

Какви очите имате да давате акъл като сте се изложили като кифладжии
            Ама си и ти един...посочи ми кога съм дал акъл на някой. За сметка на това три реда по-надолу написа 'ако беше ме послушал'. :-) Виж обаче съм казвал че тук има две групи писачи - играчи и семколюпачи. Оставям на теб избора в коя да се определиш
            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Обира долари и евро

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Еее браво, дайте да измислим анти валутата - дефлационната и да пускаме алгоритмите, преди да са ги зарибили и с нея

Коментар

Хахаха, ще ви приберат паричките на всичките дето се страхувате от инфлация - ще ви ги приберат с валута основана на дефлацията
                  Еее браво, дайте да измислим анти валутата - дефлационната и да пускаме алгоритмите, преди да са ги зарибили и с нея
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

Копат музика ..търсят съвършенната хармония

Еее не ти си баси хита

Коментар

Аз банички не ям от доста време .. Виж телешкото е друга работа ...

Всички знаят, че златния пазар е манипулиран последните 18 месеца. Не помня да си споменал това някога
                      А, а предишните 18 не беше манипулиран а

Какви очите имате да давате акъл като сте се изложили като кифладжии

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Нямам идея. Аз съм тъп и така и не разбрах, какво точно копат
                        Копачи се наричат навитаците, които за своя сметка правят изчисления по поддръжка на безплатните койн-транзакции със съответен хардуер, който лапа ток. За заплащане на изчисленията алгоритъма ги възнаграждава с някакви койни на еди колко си изчисления. От така получената койн-заплата за изчисленията би трябвало да се извадят разходите за ток.
                        Дотук добре, нооо ...в просто уравнение от приходи - разходи имаме едно число на случаен принцип - приходите, а другото е кумулативно, не е случайно и във всеки момент може да се сметне, Лошото е, че разходите се покачват с натрупване а приходите са случайна величина, което при така създадените алгоритмично постоянно нарастващи разходи може да доведе (приходи) - (разходи) да е отрицателно число. Тук предполагам алгоритъма едва ли ще има разчетен ход, просто защото ако се задържи по-дълго отрицателното число като рекапитулацията от безсмисления труд, то и в главите на миньорите може да проблесне идеята да терминират загубите, сиреч да терминират алгоритъма, чрез командата - "стоп машини". Интересно дали тогава койна ще скочи, щом няма кой да го произвежда ? т.е. при него нали 100% ще е гарантирано че няма инфлация , щом никой не би искал да го произвежда но пък какво от това Все въпроси за по 1 мил.
                        Last edited by precakanoto; 18.12.2013, 14:22.
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
                          Изглежда не си преживял 1997-ма година. Тази илюзорна стабилност на валутите държана последните 15-на години никой не е казал, че ще бъде вечна. Стабилността се държи с цената на огромни усилия, количествени облекчения и боклуци. Но пациентите на командно дишане понякога ги изключват защото струва прекалено скъпо да бъдат държани. А и за да не ги мъчат повече. Трябва да се свиква с голяма волатилност. Сега имаме възможност да го наблюдаваме с виртуалните валути и който иска се пробва. Но това е суха тренировка за това, което очаква фиатните пари. Трябва да се помисли как ще се живее с 0.5 кг месо, когато си очаквал 1кг. това е

Коментар

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
                            Изглежда не си преживял 1997-ма година. Тази илюзорна стабилност на валутите държана последните 15-на години никой не е казал, че ще бъде вечна. Стабилността се държи с цената на огромни усилия, количествени облекчения и боклуци. Но пациентите на командно дишане понякога ги изключват защото струва прекалено скъпо да бъдат държани. А и за да не ги мъчат повече. Трябва да се свиква с голяма волатилност. Сега имаме възможност да го наблюдаваме с виртуалните валути и който иска се пробва. Но това е суха тренировка за това, което очаква фиатните пари. Трябва да се помисли как ще се живее с 0.5 кг месо, когато си очаквал 1кг. това е
                            Емииии LONG Gold ей така

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Не знам кой ти е бъкета, но внимавай щото на някои бъкети изтичат за деня
                              няям аз такоз нещо Saxo Bank не предлагат такива екстри като bitcoina

Коментар

Много яка валута, едно кило телешко от 1 стана 0,5 за по-малко от час.

Понякога се чудя колко тъп трябва да е човек за да си мисли че нещо подобно може да служи за валута.

Коментар

Working...
                                X