IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тоя койн е неизтребимЪ, като хлебарките е. Колкото и да пръскаш, все излиза по някоя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Пак почнаха да купуват Живи и здрави. Лайткойн прави вече почти дабъл от сутрешните нива. Биткойн скоро ще излезе на 0 за деня
      На това му казвам хъс
      браоо беее лъвове, само така няма предаване купуайте деба и биткойна дееба

Коментар

• Пак почнаха да купуват Живи и здрави. Лайткойн прави вече почти дабъл от сутрешните нива. Биткойн скоро ще излезе на 0 за деня
        На това му казвам хъс

Коментар

• djingibar

От някой може да си купиш койни за няколко пъти по ниска цена, койните никой не ги плаща веднага още .
          D.Y.F-091066

Коментар

• математиката по криптирането има незначителена (почти пренебрежима тежест) към цената. Това ви убягва според мен
            Напротив, точно това казвам и аз. Не говоря за тази математика.

С най-голяма тежест в цената е търсене-предлагане
            И тук съм съгласен. Не просто с най-голяма тежест, а това е ЕДИНСТВЕНОТО което определя цената.

а по самия механизъм търсене-предлагане досега всички математически модели допускат случайната величина
            Е тука вече не съм съгласен. Значи хем цената била функция на търсене/предлагане, хем била случайна величина...
            Ето я математиката за която говоря - математико-икономически механизъм, който определя цената, а не някакви субективни суперсили. Ти кое мислиш, че е по добре - цената да се определя от 2-3 умни, безпристрастни главици отгоре, или от 5 000 000 (цифрата е измислена) човека отдолу?

Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
            Таман прочетох, че са ddos-нали сайтовете на PBOC, и сътветно местната медия веднага е хвърлила вината върху биткойна. На към забрана и арести на хакери отиват нещата в Чайна.
            Глей ся как цената излита
            "Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."

Коментар

• Някой търгувал с litecoin да сподели от къде и как най-лесно мога да купя 5-10 броя?

Коментар

• Таман прочетох, че са ddos-нали сайтовете на PBOC, и сътветно местната медия веднага е хвърлила вината върху биткойна. На към забрана и арести на хакери отиват нещата в Чайна.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Ами на мен ми се струва, че точно неразбирането на падането с функция на х леко те вкарва в публиката. Още по-интересно ще става, когато схванете че зад механизма търсене-предлагане не стои никаква математика, и съответно дори да си най-великия математик, ако си нямаш икономическата представа, че ще има моменти, когато именно нерационалния механизъм "търсене-предлагане" определя цената, (а това е по-очти цялото време на съществуване на койна досега), то ти вече си сред публиката.
                  Сложността (difficulty) съществува за да балансира майнърите и да гарантира равномерното емитиране на койните по съответния алгоритъм. Една елеметарна променлива, може да я приемеш като обратно пропорционална на общата изчислителна мощ на койн мрежата. Идеята на тия мрежи е да не зависят от борсите, където вече действа търсенето и предлагането и им определя фиатната цена. Проблемът е, че майнърите имат разходи във фиатни пари и от там сложността се качва/спада при вдигане/спадане на цените по борсите.

Коментар

• Първоначално изпратено от fefo Разгледай мнение
                    Да ти кажа цялата системата на миниране, доста добре я разбирам като за икономист. Там техническата част с криптирането малко ми е мътна, но и нея я хващам.

Значи хем механизма търсене/предлагане определял цената, хем нямало никаква математика
                    математиката по криптирането има незначителена (почти пренебрежима тежест) към цената. Това ви убягва според мен. С най-голяма тежест в цената е търсене-предлагане (според кой талибан колко ще реши да струва и даде за "услугата" да си направи транзакциите със сивите капитали), а по самия механизъм търсене-предлагане досега всички математически модели допускат случайната величина, неподатлива на никаква (математична или не) прогноза.
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Да ти кажа цялата системата на миниране, доста добре я разбирам като за икономист. Там техническата част с криптирането малко ми е мътна, но и нея я хващам.

Значи хем механизма търсене/предлагане определял цената, хем нямало никаква математика

Коментар

Ами на мен ми се струва, че точно неразбирането на падането с функция на х леко те вкарва в публиката. Още по-интересно ще става, когато схванете че зад механизма търсене-предлагане не стои никаква математика, и съответно дори да си най-великия математик, ако си нямаш икономическата представа, че ще има моменти, когато именно нерационалния механизъм "търсене-предлагане" определя всичко, то ти вече си сред публиката.
                        Абе идеята на тва му е добра, не е зле, само че не на тая цена жалко само че тея банки те са такива маймуни, че няма изпуснат парсата те, некой друг да им взима дяла и сам да си печата парите

Коментар

• Първоначално изпратено от fefo Разгледай мнение
                          Когато разходите за ток надвишават изкопаното, х% от миньорите се откачат и трудноста на копане пада с функция на х. Съответно приходите на останалите се качват (тъй като съплая е фиксиран) и те продължават да си миньорстват.

Алгоритъма не се променя от някаква централизирана сила, т.е. няма някой отгоре който дърпа конците и може да предизвика инфлация. Просто няма как.

Публиката си ти, защото не разбираш как работят нещата. Системата се управлява от математически механизъм, което значи, че човешкия фактор е изключен. А практиката показва, че човешкия фактор в управлението е причинител на беди, тъй като никога не е безпристрастен.

Стига с тея пирамиди. Балон - да, пирамида - не!

Няма нужда някой да ти разрешава " ฿ " не е търговска марка
                          Ами на мен ми се струва, че точно неразбирането на падането с функция на х леко те вкарва в публиката. Още по-интересно ще става, когато схванете че зад механизма търсене-предлагане не стои никаква математика, и съответно дори да си най-великия математик, ако си нямаш икономическата представа, че ще има моменти, когато именно нерационалния механизъм "търсене-предлагане" определя цената, (а това е по-очти цялото време на съществуване на койна досега), то ти вече си сред публиката.
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Съмнявам се защото разходите по печатането може да надвишат приходите ... Има нещо омотано някъде там...
                            В един момент, за да задържат койните в обръщение, накамото тр. да променят алгоритъма, а това ще значи инфлация....Мисля, че тази опция с алгоритъма никак не е гут, но едва ли публиката ще разбере. По тази или подобни причини, мисля, че имаме една много добра, съвременна виртуална пирамида, която е може би най-голямата досега измислена от човешки ум, следователно евала и на Мастъра, че я предвиди и успя да се възползва от нея
                            Когато разходите за ток надвишават изкопаното, х% от миньорите се откачат и трудноста на копане пада с функция на х. Съответно приходите на останалите се качват (тъй като съплая е фиксиран) и те продължават да си миньорстват.

Алгоритъма не се променя от някаква централизирана сила, т.е. няма някой отгоре който дърпа конците и може да предизвика инфлация. Просто няма как.

Публиката си ти, защото не разбираш как работят нещата. Системата се управлява от математически механизъм, което значи, че човешкия фактор е изключен. А практиката показва, че човешкия фактор в управлението е причинител на беди, тъй като никога не е безпристрастен.

Стига с тея пирамиди. Балон - да, пирамида - не!

Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                            Абе ей тия ...реалните ...дет са на снимката в поста долу ....кой ги произвежда и разпространява?
                            И кой му е дал правото за това .... имам мерак да произвеждам такива
                            Няма нужда някой да ти разрешава " ฿ " не е търговска марка

Коментар

• Абе ей тия ...реалните ...дет са на снимката в поста долу ....кой ги произвежда и разпространява?
                              И кой му е дал правото за това .... имам мерак да произвеждам такива
                              Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Working...
                                X