If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
на 200-300 долара ще купя малко да имам за преордър на тера маинер
Докато е над 400 има надежда да върне, но мине ли 400 .... недей си и помисляй да слагаш на 300... вероятно ще хванеш ...макса
Готино е че е волатилна тази виртуалност, а ако се играе внимателно може и профит да даде. евалата на Мастера, кефи се сега нагоре надолу из вълните и прави още профит
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Тоя процес става бавно но натам варви работата, само глей, още една криза от тея идиоти американците и познай
И в Китай има капиталистически комунизъм мхм, това което ние се опитвахме да построим при Тато
В момента четеш американски неща по отношение на това - американските желания нямат значение. САЩ натиска Китай за конвертиране от 2003, тези работи където сега ги приказваш същите се говореха и 2003 и 2007 и 2011.
Китай не желае да прави валутата си конвертируема защото така губи възможността да трупа огромни валутни резерви и се намалява в още по-висока степен възможностите им за централно дирижиране
на 200-300 долара ще купя малко да имам за преордър на тера маинер
Приятно чакане. На мен ми е интересно как китайската борса има потенциал да купува. Нали китайците са забранили депозитите? : http://www.nytimes.com/2013/12/19/bu...its.html?_r=1&
Явно се измислят всякакви начини. Кой купува в момента - китайци, които са продали на 800$ ??? Брех май имало и умни китайци - очаквано , както някой беше писал - от тях има малко умни, но от ултра мега много(китайци) се получава малко=значително. .
Ха-ха-ха. Шиткойна пак ли гръмнАл? Честито на всички инвеститори!
Само преди десетина дена гледах на борсата как един смелчага при курс около 1100 си купи към 120 бройки.
Вероятно вече е потънал здраво само с 80к.
В момента не искам да съм на мястото на биткойн-зомбитата.
Китай е тоталитарна държава, която не иска конвертируема валута. Не става дума за това какво искат или не искат инвеститорите, а какво иска или не иска Китайската комунистическа партия.
А тя не иска конвертируем юан.
Че то те се мъчат да я направят световен резерв бе брачед
Тоя процес става бавно но натам варви работата, само глей, още една криза от тея идиоти американците и познай
И в Китай има капиталистически комунизъм мхм, това което ние се опитвахме да построим при Тато
Коментар