БТК цикъл: всяка държавна намеса и последващ колапс вдигат шум като за второто пришествие, което генерира още новини, по-голяма популярност, което води до по-голямо търсене, по-високи цени...което предизвиква по-голяма намеса, колапс, шум, повече търсене, по-високи цени . т.н.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
michaelis
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеТоя койн е неизтребимЪ, като хлебарките е. Колкото и да пръскаш, все излиза по някоя.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПак почнаха да купуватЖиви и здрави. Лайткойн прави вече почти дабъл от сутрешните нива. Биткойн скоро ще излезе на 0 за деня
На това му казвам хъскупуайте деба и биткойна дееба
Коментар
-
математиката по криптирането има незначителена (почти пренебрежима тежест) към цената. Това ви убягва според мен
С най-голяма тежест в цената е търсене-предлагане
а по самия механизъм търсене-предлагане досега всички математически модели допускат случайната величина
Ето я математиката за която говоря - математико-икономически механизъм, който определя цената, а не някакви субективни суперсили. Ти кое мислиш, че е по добре - цената да се определя от 2-3 умни, безпристрастни главици отгоре, или от 5 000 000 (цифрата е измислена) човека отдолу?
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеТаман прочетох, че са ddos-нали сайтовете на PBOC, и сътветно местната медия веднага е хвърлила вината върху биткойна. На към забрана и арести на хакери отиват нещата в Чайна."Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАми на мен ми се струва, че точно неразбирането на падането с функция на х леко те вкарва в публиката. Още по-интересно ще става, когато схванете че зад механизма търсене-предлагане не стои никаква математика, и съответно дори да си най-великия математик, ако си нямаш икономическата представа, че ще има моменти, когато именно нерационалния механизъм "търсене-предлагане" определя цената, (а това е по-очти цялото време на съществуване на койна досега), то ти вече си сред публиката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fefo Разгледай мнениеДа ти кажа цялата системата на миниране, доста добре я разбирам като за икономист. Там техническата част с криптирането малко ми е мътна, но и нея я хващам.
Значи хем механизма търсене/предлагане определял цената, хем нямало никаква математикаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Да ти кажа цялата системата на миниране, доста добре я разбирам като за икономист. Там техническата част с криптирането малко ми е мътна, но и нея я хващам.
Значи хем механизма търсене/предлагане определял цената, хем нямало никаква математика"Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАми на мен ми се струва, че точно неразбирането на падането с функция на х леко те вкарва в публиката. Още по-интересно ще става, когато схванете че зад механизма търсене-предлагане не стои никаква математика, и съответно дори да си най-великия математик, ако си нямаш икономическата представа, че ще има моменти, когато именно нерационалния механизъм "търсене-предлагане" определя всичко, то ти вече си сред публиката.жалко само че тея банки те са такива маймуни, че няма изпуснат парсата те, некой друг да им взима дяла и сам да си печата парите
Коментар
-
Първоначално изпратено от fefo Разгледай мнениеКогато разходите за ток надвишават изкопаното, х% от миньорите се откачат и трудноста на копане пада с функция на х. Съответно приходите на останалите се качват (тъй като съплая е фиксиран) и те продължават да си миньорстват.
Алгоритъма не се променя от някаква централизирана сила, т.е. няма някой отгоре който дърпа конците и може да предизвика инфлация. Просто няма как.
Публиката си ти, защото не разбираш как работят нещата. Системата се управлява от математически механизъм, което значи, че човешкия фактор е изключен. А практиката показва, че човешкия фактор в управлението е причинител на беди, тъй като никога не е безпристрастен.
Стига с тея пирамиди. Балон - да, пирамида - не!
Няма нужда някой да ти разрешава" ฿ " не е търговска марка
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСъмнявам се защото разходите по печатането може да надвишат приходите ... Има нещо омотано някъде там...
В един момент, за да задържат койните в обръщение, накамото тр. да променят алгоритъма, а това ще значи инфлация....Мисля, че тази опция с алгоритъма никак не е гут, но едва ли публиката ще разбере. По тази или подобни причини, мисля, че имаме една много добра, съвременна виртуална пирамида, която е може би най-голямата досега измислена от човешки ум, следователно евала и на Мастъра, че я предвиди и успя да се възползва от нея
Алгоритъма не се променя от някаква централизирана сила, т.е. няма някой отгоре който дърпа конците и може да предизвика инфлация. Просто няма как.
Публиката си ти, защото не разбираш как работят нещата. Системата се управлява от математически механизъм, което значи, че човешкия фактор е изключен. А практиката показва, че човешкия фактор в управлението е причинител на беди, тъй като никога не е безпристрастен.
Стига с тея пирамиди. Балон - да, пирамида - не!
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеАбе ей тия ...реалните ...дет са на снимката в поста долу ....кой ги произвежда и разпространява?
И кой му е дал правото за това .... имам мерак да произвеждам такива" ฿ " не е търговска марка
"Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."
Коментар
Коментар