IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ocetov Разгледай мнение
    От една комунистическа държава не виждам какво друго може да очаквате.
    Е па нали биткойна е мега яката "валута", независима от правителства и банкери. Ко ви пука тогава какво решили китайците.
    Last edited by d333; 18.12.2013, 12:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
      може бе всичко мoже, според теб ти като гледаш тея числа би ли си купил долари или йени ммммм ?
      Китай е тоталитарна държава, която не иска конвертируема валута. Не става дума за това какво искат или не искат инвеститорите, а какво иска или не иска Китайската комунистическа партия.

А тя не иска конвертируем юан.

Коментар

• За мастъра да кажете нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
          ..а това единствено и само може да стане ако бъде хакнат протокола или бъде подкопана сигурноста по някъкъв начин
          А задавали ли сте си въпроса, че тоя протокол може точно за това така да е създаден

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Не искам да коментирам, защото нямам койни и нямам намерене да имам скоро, но мисля че още днес може да видите 65-80.
            Един елементарен поглед,преди тоя последния бум/ако приемем че е заради китайците и сега заради него ще спадне пак толкова / та тогава цената октомври,ноември беше около 200-300$. Според мен обаче няма всички китайци да си продадат койните + вече много шум се вдигна и има много нови средно големи инвеститори така че цена 300-500 мисля че е равновестна,даже и малко по нагоре като че ли.
            видим ли някога 65-80 със сигурност ще видим и 0 , а това единствено и само може да стане ако бъде хакнат протокола или бъде подкопана сигурноста по някъкъв начин

Коментар

• http://www.investor.bg/novini/130/a/...dolara,163575/

Сега Forex Master ще сподели че е продал преди няколко дни сигурно.

Честито на всички инвеститори!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Ъхъ, ще стане ама след десет години, до тогава човек ще е фалирал ако разчита на това.
                може бе всичко мoже, според теб ти като гледаш тея числа би ли си купил долари или йени ммммм ?

China
                -------------------------------------------
                Interest per year:

¥465,486,427,247

Population:

1,338,000,000

GDP:

¥36,155,759,275,500
                Interest per second:

¥14,760

Citizen's Share:

¥10,972

Debt as % of GDP:

40.61%
                ----------------------------------------
                USA
                ----------------------------------------
                Interest per year:

$401,727,687,353

Population:

316,500,000

GDP:

$16,004,500,000,000
                Interest per second:

$12,739

Citizen's Share:

$54,794

Debt as % of GDP:

108.36%
                -------------------------------------
                Japan
                -------------------------------------
                Interest per year:

¥13,075,339,740,480

Population:

127,700,000

GDP:

¥599,955,084,325,000
                Interest per second:

¥414,616

Citizen's Share:

¥9,106,325

Debt as % of GDP:

193.83%

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                  ще стане батко, и то много скоро и аз бих си купил точно него вече цяла Африка е обурудвана с китайски донги, Австралия, Япония, EU, директен чейндж пак в китайски донги
                  Ъхъ, ще стане ама след десет години, до тогава човек ще е фалирал ако разчита на това.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Как си го представяш това при положение че нямат право да държат чужда валута, а юана не е конвертируем.
                    ще стане батко, и то много скоро и аз бих си купил точно него вече цяла Африка е обурудвана с китайски донги, Австралия, Япония, EU, Русия имат директен чейндж пак в китайски донги

Коментар

Оцетов, за толкова години приятелю съм търгувал от ракети до минети, включително и койни. Повярвай ми, никога не казвай никога на пазарите!!
                      мхм човеко е прав, че моеш да видиш и 2 и 200

Коментар

От една комунистическа държава не виждам какво друго може да очаквате. Просто дръпнатите ще търгуват скоро на други борси!
                        Как си го представяш това при положение че нямат право да държат чужда валута, а юана не е конвертируем.

Коментар

• .

От една комунистическа държава не виждам какво друго може да очаквате. Просто дръпнатите ще търгуват скоро на други борси!

Коментар

Само едно нещо е сигурно-че цена 80$ със сигурност никога няма да видиш,макар,че явно ти се иска
                            Оцетов, за толкова години приятелю съм търгувал от ракети до минети, включително и койни. Повярвай ми, никога не казвай никога на пазарите!!

Коментар

Не знам. Не искам да коментирам, защото нямам койни и нямам намерене да имам скоро, но мисля че още днес може да видите 65-80.
                              Нивото, което удържа при последния погром
                              Само едно нещо е сигурно-че цена 80$ със сигурност никога няма да видиш,макар,че явно ти се иска

Коментар

При лайткойна положението е още по зле
                                Китайците на практика за забранили всякакъв депозит на юани към борсите, и през банка не може. Така че скоро по техните борси ще изчезне всичкият бид.

Коментар

Working...
                                X