If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе ей тия ...реалните ...дет са на снимката в поста долу ....кой ги произвежда и разпространява?
И кой му е дал правото за това .... имам мерак да произвеждам такива
Хахаха, ще ви приберат паричките на всичките дето се страхувате от инфлация - ще ви ги приберат с валута основана на дефлацията
Кой се страхува, че и от инфлация )
Говорим за волатилност, не за инфлация, не за дефлация. 1997-ма доларът достигна 3000 лева , после падна на 1500. Е - имаше такива купили на 3000!(баш тарикати)
Избягваш примера, който давам за волатилност на фиатна валута необезпечена със злато(стар български лев) и започваш да ми обясняваш как някой щял да вземе паричките на друг. Покрай тоя биткойн , китайците се уплашиха, че тяхното ринминби или каквото е , ще стане нестабилно и в паниката си взеха решение да ограничат криптовалутите. Ще видим дали тяхното решение ще успее - оттам ще си направим изводите дали 6-ти американски флот и т.н. е някаква сила в областта на финансите. Ако китайците не успеят да спрат биткойна - считай, че никой няма да успее. Все пак там е комунизъм и могат да сложат по двама автоматчици до всеки на който му минава само мисълта за биткойн. Сега просто гледаме.
Съмнявам се ако разходите по печатането надвишат приходите ... Има нещо омотано някъде там...
В един момент, за да задържат койните в обръщение, накамото тр. да променят алгоритъма, а това ще значи инфлация....Мисля, че тази опция не е гут.
Част от причините за пропаданията са именно, че става неизгодно копането. Сега се оплетоха и държавните санкции.. Нормално. До следващия епизод
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Съмнявам се защото разходите по печатането може да надвишат приходите ... Има нещо омотано някъде там...
В един момент, за да задържат койните в обръщение, накамото тр. да променят алгоритъма, а това ще значи инфлация....Мисля, че тази опция с алгоритъма никак не е гут, но едва ли публиката ще разбере. По тази или подобни причини, мисля, че имаме една много добра, съвременна виртуална пирамида, която е може би най-голямата досега измислена от човешки ум, следователно евала и на Мастъра, че я предвиди и успя да се възползва от нея
Ама си и ти един...посочи ми кога съм дал акъл на някой. За сметка на това три реда по-надолу написа 'ако беше ме послушал'. :-) Виж обаче съм казвал че тук има две групи писачи - играчи и семколюпачи. Оставям на теб избора в коя да се определиш
Има балъци и забавляващи се с балъците - аз съм от забавляващите се.
Какви очите имате да давате акъл като сте се изложили като кифладжии
Ама си и ти един...посочи ми кога съм дал акъл на някой. За сметка на това три реда по-надолу написа 'ако беше ме послушал'. :-) Виж обаче съм казвал че тук има две групи писачи - играчи и семколюпачи. Оставям на теб избора в коя да се определиш
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Нямам идея. Аз съм тъп и така и не разбрах, какво точно копат
Копачи се наричат навитаците, които за своя сметка правят изчисления по поддръжка на безплатните койн-транзакции със съответен хардуер, който лапа ток. За заплащане на изчисленията алгоритъма ги възнаграждава с някакви койни на еди колко си изчисления. От така получената койн-заплата за изчисленията би трябвало да се извадят разходите за ток.
Дотук добре, нооо ...в просто уравнение от приходи - разходи имаме едно число на случаен принцип - приходите, а другото е кумулативно, не е случайно и във всеки момент може да се сметне, Лошото е, че разходите се покачват с натрупване а приходите са случайна величина, което при така създадените алгоритмично постоянно нарастващи разходи може да доведе (приходи) - (разходи) да е отрицателно число. Тук предполагам алгоритъма едва ли ще има разчетен ход, просто защото ако се задържи по-дълго отрицателното число като рекапитулацията от безсмисления труд, то и в главите на миньорите може да проблесне идеята да терминират загубите, сиреч да терминират алгоритъма, чрез командата - "стоп машини". Интересно дали тогава койна ще скочи, щом няма кой да го произвежда ? т.е. при него нали 100% ще е гарантирано че няма инфлация , щом никой не би искал да го произвежда но пък какво от това Все въпроси за по 1 мил.
Изглежда не си преживял 1997-ма година. Тази илюзорна стабилност на валутите държана последните 15-на години никой не е казал, че ще бъде вечна. Стабилността се държи с цената на огромни усилия, количествени облекчения и боклуци. Но пациентите на командно дишане понякога ги изключват защото струва прекалено скъпо да бъдат държани. А и за да не ги мъчат повече. Трябва да се свиква с голяма волатилност. Сега имаме възможност да го наблюдаваме с виртуалните валути и който иска се пробва. Но това е суха тренировка за това, което очаква фиатните пари. Трябва да се помисли как ще се живее с 0.5 кг месо, когато си очаквал 1кг. това е
Хахаха, ще ви приберат паричките на всичките дето се страхувате от инфлация - ще ви ги приберат с валута основана на дефлацията
Изглежда не си преживял 1997-ма година. Тази илюзорна стабилност на валутите държана последните 15-на години никой не е казал, че ще бъде вечна. Стабилността се държи с цената на огромни усилия, количествени облекчения и боклуци. Но пациентите на командно дишане понякога ги изключват защото струва прекалено скъпо да бъдат държани. А и за да не ги мъчат повече. Трябва да се свиква с голяма волатилност. Сега имаме възможност да го наблюдаваме с виртуалните валути и който иска се пробва. Но това е суха тренировка за това, което очаква фиатните пари. Трябва да се помисли как ще се живее с 0.5 кг месо, когато си очаквал 1кг. това е
Коментар