If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
може бе всичко мoже, според теб ти като гледаш тея числа би ли си купил долари или йени ммммм ?
Китай е тоталитарна държава, която не иска конвертируема валута. Не става дума за това какво искат или не искат инвеститорите, а какво иска или не иска Китайската комунистическа партия.
Не искам да коментирам, защото нямам койни и нямам намерене да имам скоро, но мисля че още днес може да видите 65-80.
Един елементарен поглед,преди тоя последния бум/ако приемем че е заради китайците и сега заради него ще спадне пак толкова / та тогава цената октомври,ноември беше около 200-300$. Според мен обаче няма всички китайци да си продадат койните + вече много шум се вдигна и има много нови средно големи инвеститори така че цена 300-500 мисля че е равновестна,даже и малко по нагоре като че ли.
видим ли някога 65-80 със сигурност ще видим и 0 , а това единствено и само може да стане ако бъде хакнат протокола или бъде подкопана сигурноста по някъкъв начин
ще стане батко, и то много скоро и аз бих си купил точно него вече цяла Африка е обурудвана с китайски донги, Австралия, Япония, EU, директен чейндж пак в китайски донги
Ъхъ, ще стане ама след десет години, до тогава човек ще е фалирал ако разчита на това.
Как си го представяш това при положение че нямат право да държат чужда валута, а юана не е конвертируем.
ще стане батко, и то много скоро и аз бих си купил точно него вече цяла Африка е обурудвана с китайски донги, Австралия, Япония, EU, Русия имат директен чейндж пак в китайски донги
Не знам. Не искам да коментирам, защото нямам койни и нямам намерене да имам скоро, но мисля че още днес може да видите 65-80.
Нивото, което удържа при последния погром
Само едно нещо е сигурно-че цена 80$ със сигурност никога няма да видиш,макар,че явно ти се иска
Коментар