Почти всички усещаме че койнът е пирамида. ))) Не значи че не може да се печели от него!!! Любопитното за мен е, да го наблююдавам, като първата истински планетарно конструирана пирамида ))))) Тук не става въпрос дали ще се спука а по-скоро, какъв е цикъла, когато става дума за планетарен размер. Може би ще се пълни с въздух докато стане на капитализация от типа на някоя държава в първата десятка брутен продукт!?! А може ли да надхвърли най-големия брутен продукт !?!? Мераклиите ли бяха повече от китайците или обратното !?!?)))) Самия блокчейн не расте ли с всяка транзакция !? Ако трябва да се пази при всеки копач, дали преди да е достигнал трилионите ще бъде лимитиран поради техническа невъзможност да бъде поддържан !?!?! (например ток, огромни процесори, с огромна памет, които са все недостатъчни, и безкрайно растящи - както е расяща и човешката алчност може би) !?!?))) Според мен обаче не бива да се игнорира и още една парадоксална възможност - математиката да разбие алгоритъма още преди да е изпреварил по капитализация всички китайски юани в обръщение))))))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеFrosty - помпят го защото транзакциите са евтини, но като остане да диша само на транзакции и цената на безплатните - евтини кюфтета ще хвръкне нагоре. Другото е че го помпят към фиатните пари а криптосите той ги изцежда и дали ще може да изцежда криптоси които още не са минирани напълно - едва ли и ще започнат да го бият.
И в крайна сметка ще попитам за 100000 път от биткой маняците. Вие вярвате ли в идеята? или просто спекулирате с този койн.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Skromen Разгледай мнение
Използване на думата "помпят" за ВТС е неуместна. "Да го закарат" - световната конспирация сигурно е намесена. Като не го разбираш ... чети, иначе не ми е ясно каква роля имаш в тази тема.
А бай марин май получава оргазми секи път когато хване някоя прогноза, сега тая съм му я записал от 10 бона до края на годината, да видим дали пак ще напомня после. Разбира се няма лошо
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАз да попитам нещо по-техническо, стига сме дъвкали балон ли е или не, и кога да го шортим.
Някой от тук пишещите да има на свой компютър работещ full bitcoin node? Интересува ме колко ресурси гълта, как се държи и т.н. Питам, щото ако въобще някога реша да имам биткойни, то ще бъде само ако портфейлът ми е под мой пълен контрол, както и транзакциите. А за тази цел трябва да си сложа един full bitcoin node. Вродената ми параноя не допуска вариантите с онлайн портфейл, поддържан от сульо и пульо
Като обикновен потребител, не ти е необходим Bitcoin Core. Можеш да използваш т.нар. лайт клиент, например Electrum. Свалянето на цялата блокверига не дава по голяма сигурност.
Правилно си се ориентирал и си изключил онлайн портфейла като възможност.
Сигурноста на портфейла се увеличава с времето в което компютъра е изключен, а не включен към Интернет. Следвайки тази логика пълният клиент е по скоро за защита на Биткойн мрежата, а не за защита на отделния потребител.
Коментар
-
Frosty - помпят го защото транзакциите са евтини, но като остане да диша само на транзакции и цената на безплатните - евтини кюфтета ще хвръкне нагоре. Другото е че го помпят към фиатните пари а криптосите той ги изцежда и дали ще може да изцежда криптоси които още не са минирани напълно - едва ли и ще започнат да го бият.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Разните азиатски олигарски колкото и да го помпят тоя бай хойн трябва да знаят, че големите и сериозни инвеститори никога няма да се хванат на въдицата щото нямат работа със шмекерите на нерегулираните борси..
Коментар
-
Използване на думата "помпят" за ВТС е неуместна. "Да го закарат" - световната конспирация сигурно е намесена. Като не го разбираш ... чети, иначе не ми е ясно каква роля имаш в тази тема.
Разните азиатски олигарски колкото и да го помпят тоя бай хойн трябва да знаят, че големите и сериозни инвеститори никога няма да се хванат на въдицата щото нямат работа със шмекерите на нерегулираните борси..
Единствените клиенти на този бай-хойн остават само разни интернет зомбита, които денонощно висят на компютъра и нямат връзка с реалния свят и разни спекуланти мечтаещи за бърза печалба, които наивно си мислят, че ще успеят да надхитрят китайците, които дърпат конците.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Това го знам. Прочел съм го отдавна. Въпросът ми е колко товари процесора и как се държи самият клиент. Трябва да го знам за да преценя мога ли да го пусна на машина, която ползвам за други цели или ще трябва да го изолирам на виртуалка или пък на съвсем отделно желязо. Аз съм човек, който планира всичко и искам да знам какъв хардуер или виртуални ресурси трябва да заделя.
В момента моя процесор се товари на 10-11% от портфейла, но ако процесора ти е слаб може и на 70-80% да отиде, рама ми е на 44-45%
Нищо не ти пречи да инсталираш портфейла и да видиш какви ресурси ще ти отнеме, нищо "че си човек който планира всичко" - на мен да ти напиша горните редове ми отне повече време отколкото ти да си инсталираш портфейла и да видиш какви ресурси от копютъра ще ти отнеме .......
Ако нямаш време да експериментираш - не се зхващай с това! Биткоин не е за хора, които чакат всичко наготово!
remember remember the fifth of november
Коментар
-
Използване на думата "помпят" за ВТС е неуместна. "Да го закарат" - световната конспирация сигурно е намесена. Като не го разбираш ... чети, иначе не ми е ясно каква роля имаш в тази тема.IM d best
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеАз пък предполагам, че дългосрочно има още да го помпят бая. Може би искат да го закарат над 10 000 и нагоре? Според мен, целта е да привлекат нови балами, които да си налеят парите в биткойна. Той когато беше евтин никой не го купуваше, сега като стана скъп пък хептен. Може би целта на това помпене е да се вдигне шумотевица, реклама и да зарибят повече народ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
Инсталираш Bitcoin Core. Ще отнеме поне около 10 дена да свали целият блокчейн - около 150 ГБ. След това може да го спреш и пускаш периодично да се синхронизира. Портфейлът е файла wallet.dat. Може да му сложиш парола и да го бакъпнеш някъде. Това е.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАз да попитам нещо по-техническо, стига сме дъвкали балон ли е или не, и кога да го шортим.
Някой от тук пишещите да има на свой компютър работещ full bitcoin node? Интересува ме колко ресурси гълта, как се държи и т.н. Питам, щото ако въобще някога реша да имам биткойни, то ще бъде само ако портфейлът ми е под мой пълен контрол, както и транзакциите. А за тази цел трябва да си сложа един full bitcoin node. Вродената ми параноя не допуска вариантите с онлайн портфейл, поддържан от сульо и пульо
Коментар
-
Е тва ви чека и вас хахах
Мъж се хвърли от седмия етаж на стоковата борса в Лондон
хахаха започна се
Мъж загина, след като падна от горния етаж на лондонската стокова борса, съобщи „Гардиън“.
Все още не са ясни причините за инцидента. От британската полиция обаче обявиха, че едва ли става въпрос за убийство. Според свидетели мъжът сам е отнел живота си.
Мъжът се е хвърлил от седмия етаж на сградата. Медицински екипи са пристигнали на място веднага след инцидента.
Това се е случило през тази сутрин. В момента се води разследванеВся Власть Советам
Коментар
-
Целия Блокчейн, в момента, е около 140 ГигаБайта. Други ресурси - не ти трябватremember remember the fifth of november
Коментар
Коментар