Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Skromen Разгледай мнениеХах, тези които не си купиха пак са броили на Вуте сметката. Нищо има време. Когато почнете да купувате .... Вуте ще ви продаде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеTo затуй има шарани да купуват на безумни пари. Защото винаги се намират по-големи шарани, и се самонавивате как поскъпвало... Щото щели да свършат! За какво са ви е съвсем отделен въпрос!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеПо БТВ-то в сутрешния блок са говорили за биткоините. Вижте и форума на БГ Мама - и там ако говорят, да си знаете, че времето за излизане наближава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от new_investor Разгледай мнение
Крипто-измишльотини, ама ако беше взел на 20 септември за 3к един койн, сега можеше да продадеш на 4800 - не е зле 1800 долара на койн (60%) печалба за 20 дни. Иначе мисля, че имаме консенсус, че това е як балон в момента и вместо да се дърлим над това да видим как може да се направят и съхранят реални пари от него и как да се подготвим за евентуално пукане на балона. ...
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеТова е покъртително ....
на мен така като се замисля ми идва идеята да направя крипто-апартаменти. Те ще струват колкото реален апартамент, но ще са само виртуални...
така няма да имаме ограниченито от наличната земя...
Last edited by stat counter; 10.10.2017, 23:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmarin1 - в един момент може да са по скъпи от "оригинала"
П.С. Утре може да е друго, както е било, както и ще бъде ....remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеAKO почнем да купуваме...
https://lenta.ru/news/2017/10/04/pozoloti_ruchku/
че са по еФтинки ....remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от new_investor Разгледай мнение
Крипто-измишльотини, ама ако беше взел на 20 септември за 3к един койн, сега можеше да продадеш на 4800 - не е зле 1800 долара на койн (60%) печалба за 20 дни. Иначе мисля, че имаме консенсус, че това е як балон в момента и вместо да се дърлим над това да видим как може да се направят и съхранят реални пари от него и как да се подготвим за евентуално пукане на балона. Аз лично мисля при следваща такава корекция да се включа с някаква сума - дали в биткойн, дали в етер или и в двете, макар и аз да мисля, че като цяло това е вид чиста акция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Бай Марине, следващите клонинги и крипто-измишльотини ги наречете биткойн-сребро, биткойн-платина, биткойн-диамант, биткойн-имот, биткойн-акция, биткойн-облигация и така ще привлечете повече балами... ха-ха-ха
Коментар
Коментар