Първоначално изпратено от marin1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Е са ще наема хакери който да им хакнат проекта и да им откраднат койните пък после нека се оплачат на арменският поп ахах. Този нов български койн е пълна шитня. Резервации глупости на килограм.Една от многото монети без бъдеще. А щом онзи мазник червей безподобен Роска Плевнелиева е замесена работата е ясна. Парите заминават към некоя офшорка и набързо разтурят тезгяха. Ама трябва да си много тъпо парче да влезнеш точно в тоя койн дето е една голяма глупост
Коментар
-
Груйо,
Ето ги условията на облога, но се отнася само за Фрости, че той горкия си взел Шампанско ама кога ли ще го изпие??? Та си викам така и така доста ще почака, ако му дойде ред де, та да пие нещо "по-така"!!!
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Фрости, ако Биткоин падне под 1000$ - ще ти го броя че си познал че "всички коини са изгърмели" и ще ти купя посочена от теб марка Шампанско до 1000$ цена!!! Изпращам също така на посочен от теб адрес.
Ама ако преди това, обаче, отиде на (примерно) 10.000$ - няма да искам нищо от теб, освен да ми се извиняваш всяка сутрин, като влезеш във Форума и пак можеш да си пишеш тук, че ме развеселяваш.
Имаме ли сделка???remember remember the fifth of november
Коментар
-
Ех Фрости, Фрости,
Аз те мислех за Пич с топки, пък ти май клекнал пикаеш .....
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Не, не го приемам. Тея койни са прекалено волатилни и цената им не се определя на реален пазар, за да се хващам на облози с прогнози докъде могат да го закарат нагоре/надолу с фиктивни сделки .remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеАми я кажи приемаш ли облога за Шампанското???
Вече 3-ти ден ми бягаш от отговор ...... Разбирам че бавно мислиш - ама чак пък толкова???
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениемазен сайт(добре направен!!) пълен с мазни (не само) физиономии - това по линия на локчейна ...
мисля да им предложа да пласират там квото пласират като им платя в хартиени берти - уникални ... всяка я рисувам ръчно на тоалетна хартия и няма 2 еднакви...
мисля, че сделката ще е добра за тях
Едва днес разбрах за него (Thank you Груйо), но след като видях че Наков и Тенчев са в основата, няма начин да не успее!
Ето от сайта на Наков: "След като зачестиха запитванията от колеги и приятели наистина ли съм част от иновативната блокчейн платформа lockchain.co за резервации без комисионна, наистина ли българският Президент Росен Плевнелиев (2012-2017) е част от този проект и дали наистина проектът е сериозен и дали наистина екипът е силен и дали наистина подготвяме ICO (вдигане на капитал чрез публично финансиране с крипто-договор в Ethereum блокчейн мрежата) и дали наистина се осмеляваме да оспорим лидерството на Booking.com и Airbnb в онлайн резервациите за хотели, наеми на имоти и пътувания, споделям публично, че отговорът на всички тези въпроси е “ДА“."
http://www.nakov.com/blog/2017/09/21...ng-blockchain/
Даже се замислям дали да не хвърля някой Етерум там, но след като Плевнята е замесен - губят ме като клиент!!! Това не значи, че няма да привлекат милиони по целия свят!!!remember remember the fifth of november
Коментар
-
мазен сайт(добре направен!!) пълен с мазни (не само) физиономии - това по линия на локчейна ...
мисля да им предложа да пласират там квото пласират като им платя в хартиени берти - уникални ... всяка я рисувам ръчно на тоалетна хартия и няма 2 еднакви...
мисля, че сделката ще е добра за тяхLast edited by bertram; 28.09.2017, 14:19.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Фрости, ти Бай си Марин не го мисли!!!
Ами я кажи приемаш ли облога за Шампанското???
Вече 3-ти ден ми бягаш от отговор ...... Разбирам че бавно мислиш - ама чак пък толкова???
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеБай Марине, вземай пример от него. Намери си софтуерен екип да ти създаде baiMarincoin, напачатай си за теб предварително 1 милион бройки и след това го пускай на балъците да го купуват и да го копаят.
Това е най-лесният начин да забогатееш от койните.Last edited by marin1; 28.09.2017, 14:17.remember remember the fifth of november
Коментар
-
Брей, наистина Плевньо щял да печата и да продава собствени виртуални койнчета и да обира кеша на разни наивници. Браво, хитър ход. Вместо да се набутва да копае за чужда сметка и други да му обират печалбата, той направо ще си напечата собствени виртуални пари. Дали някой ще се излъже да му ги купи е отделен въпрос.
Бай Марине, вземай пример от него. Намери си софтуерен екип да ти създаде baiMarincoin, напачатай си за теб предварително 1 милион бройки и след това го пускай на балъците да го купуват и да го копаят.
Това е най-лесният начин да забогатееш от койните.Last edited by Frosty; 28.09.2017, 14:06.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Христо Тенчев и Светлин Наков са основателите и собственици на СофтУни - "ковачницата" за ИТ кадри в България, която е обучила най-много от работещите в този бранш. Въпрос на време бе да направят някакъв проект на базата на криптовалутите, даже се учудвам колко много закъсняха! Какво прави, обаче, Плевнята в екипа - за мен си е чиста загадка ...... Нито Наков, нито Христо са от хората които правят наколенки пред който и да е и защо са го включили в екипа???!!!remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениечакайте да ви го постна и тук - щом и Плевнята се включи, значи не е на донре работата. Е, не е точно шофьор, но ...
Плевнелиев като Шиши - ще става койн магнат
https://lockchain.co/
това обаче кърти мивки на страницата ....
Accepting LOC tokens, as well as BTC, ETH And Fiat Currencies
мда от тая страница само може да им го бодна в чофката на мастиите де са снимани там иначе с тия боклуци както крипо така и персонални ... мммм мне не мерси ....
Last edited by michaelis12; 28.09.2017, 13:37.
Коментар
-
чакайте да ви го постна и тук - щом и Плевнята се включи, значи не е на донре работата. Е, не е точно шофьор, но ...
Плевнелиев като Шиши - ще става койн магнатNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от avto11 Разгледай мнениеПишеше пишете глупости.А бай хойн премина 4200.
Коментар
Коментар