IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Elfieta Разгледай мнение
    Нищо не съм правила за момента. Само виждам биткойна че е в Бинанс. Иначе ми обяснявахаа точно за някаква карта с която после мога да ги изхарча или изтегля. Но нищо не разбирам от нещата за които говориш, LN не знам какво е. Ще търся пак помощ от приятел за Револют.

Благодаря!
    LN e Lightning Network - с него трансакциите стват моментално и почти без такса. Револют не го поддържат, така че в случая няма значение. Binance вече нямат карти, поне за България. Най-лесно е както бях написал - Избира се крипто от револют, след това Биткойн и получаване. Има адрес, на който трябва да се изпрати биткойна, а от Binance се изпраща, ще има и такса, която зависи от текущата натовареност на мрежата и от Binance.
    Рекламна мрежа MVM Ads

Коментар

• Нищо не съм правила за момента. Само виждам биткойна че е в Бинанс. Иначе ми обяснявахаа точно за някаква карта с която после мога да ги изхарча или изтегля. Но нищо не разбирам от нещата за които говориш, LN не знам какво е. Ще търся пак помощ от приятел за Револют.

Благодаря!

Коментар

Здравейте,

имам нужда от малко помощ. Имах едно плащане в Биткойн - 0,01 Биткойн (около 600 Евро)
        Трябваше да си направя сметка в някоя борса - избрах Бинанс. Сега обаче не мога да си изтегля парите от там - как точно се случват нещата? Искам по карта или банков превод, ако може в левове. Някой има ли опит с теглене?
        Преди беше по-лесно като Binance имаха карта, с която можеше директно да се плаща. Сега се сещам за два варианта - единия да се направи банков превод, а другия да се прехвъли с on chain трансакция, не знам кое е по-изгодно в момента. Иначе, ако имаш револют избираш крипто и получаване, след това Биткойн и ще ти се появи qr код и биткойн адрес. Правиш трансакция от Binance към този адрес и ще ти се появят в револют и от там вече лесно се обръщат в левове и се харчат. Друг е въпроса, че сега може би не е много добра идея да се обменя и според ме е по-добре да си остане в BTC, освен ако не е спешно.

Лошото е, че револют не поддържа LN и се плаща такса за он чейн, някой знае ли къде е най-изгодно за такива неща. В bybit има карти, с които може да се плаща, но и те не поддърат LN, а Binance и Kraken пъддържат, но пък при тях няма карти. Естествено има и други врътки, например конвертира се в usdt или tron и се прехвърля, но все пак щеше да е по-лесно да става директно с BTC.
        Рекламна мрежа MVM Ads

Коментар

Здравейте,

имам нужда от малко помощ. Имах едно плащане в Биткойн - 0,01 Биткойн (около 600 Евро)
          Трябваше да си направя сметка в някоя борса - избрах Бинанс. Сега обаче не мога да си изтегля парите от там - как точно се случват нещата? Искам по карта или банков превод, ако може в левове. Някой има ли опит с теглене?
          Здравей.
          Защо не можеш? Каква грешка ти дава? Направи ли верификация?

Коментар

• Здравейте,

Коментар

• Последен рън на кончето в този цикъл.
              Движението е паразитно и силно наподобява това от лято/есен 2021
              Докъде и дали изобщо ще изпънат,предстои да разберем.
              Възможни нива за разтягане на ластика/локума са 82,88 и Макс Пейн точно под 100.
              Last edited by danetha; 30.10.2024, 08:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
                Архитекте, ти ли си?
                https://x.com/LukeMikic21/status/185...1ZCY6fAZg&s=19
                Стига си писал за фалиралия прецедент в демото.

Коментар

• Архитекте, ти ли си?
                  https://x.com/LukeMikic21/status/185...1ZCY6fAZg&s=19

Коментар

• Яаааа, току що пробихме и предпоследния връх, даващ някави ориентири от ляво на цената. Остана само една крачка и ще отлетим в космоса, където всеки един тик от цената ще бъде ATH (All Time High).

Има голяма вероятност това да се случи още тази нощ ...

Коментар

• Къде е Aрхитекта, за да потвърди, че всичките му позиции са SELL и че гони някаква бомба някъде там в низините ....

Коментар

• Какво викахте за тия нови дъна, че ми е като далечен спомен? Та какво викахте? Вижте кой говори сега:
                        https://youtu.be/n1dk78L0XzI?si=S9Bg9eQmJauz29QY

Коментар

• ЪъъъъП!

Коментар

• Първо бавно, бавно нагоре, после рЕзко (ако се повторят предишните движения)....

Коментар

• https://x.com/naiivememe/status/1851126642342838428
                              Има ли мечета с пухкави крачета?

И нещо за всички клетници:
                              https://x.com/naiivememe/status/1851135580585025852
                              Last edited by Top Gun Maverick; 29.10.2024, 09:52.

Коментар

• Успях да щракна картинка, в която курса е красивото 71 111 $.

Коментар

Working...
                                X