Честито 70к !!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Бай Тромпет е фурнаджийска лопата (като дружката си Мъск)
Според мен ще спечели, коня ще тръгне нагоре (2х -т.е 140 е санитарния минимум), но когато седне на стола и почнат да пристигат докладите от фед,мед, сек, мек, и др трибуквени, където ще пише, че ако си изпълни обещанията долара ще обърне корем, бързо бързо ще получи амнезия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trading101 Разгледай мнение
Подобно при мен.Ноември,ако дойде Тръмп,ще се променят нещата.
Според мен ще спечели, коня ще тръгне нагоре (2х -т.е 140 е санитарния минимум), но когато седне на стола и почнат да пристигат докладите от фед,мед, сек, мек, и др трибуквени, където ще пише, че ако си изпълни обещанията долара ще обърне корем, бързо бързо ще получи амнезия.Last edited by better; 21.10.2024, 21:09.
Коментар
-
Подобно при мен.Ноември,ако дойде Тръмп,ще се променят нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
И аз съм изненадан. Златото за 1 година от как купих - 50% нагоре, шиткойна нъцки. Ама 1-та бройка ще си я държа до живот
Коментар
-
Е, нали помниш тогава какво викаха хората, ще падал още много. Как един тарикат ще си купи на 20-15-20-30-35к след като ще пада още много? Тарикатът ще си купи когато падне на 4 цифрени числа. Но тарикатът забравя, че дори да беше паднало на 4 цифри, тогава пак всеки щеше да му вика, че още много ще пада и как да се прекара да купи и тогава като е тарикат? Трябва да излъже пазара, баааааш на дъното, а китовете, които купуват две години ДЦА, те не разбират, че тариката има информация от интернет.
Сега след една година или там като почне новия беър, тариката ще чака старите дъна от 16-20, тогава да купи. Даже вече колегата тука написа, че до две години ще има шанс да се купува под 10к. Нищо, че това бяха мокрите сънища за този беър, който отмина докато подобни хора ни казваха, че не е минал.
Същите неща вероятно 15 години назад ако се върнеш. Ти поне си свикнал да ги четеш и слушаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеИ аз съм изненадан. Златото за 1 година от как купих - 50% нагоре, шиткойна нъцки. Ама 1-та бройка ще си я държа до живот
Като си голям тарикат, защо не си купи биткойни 2020 г. или 2022 г. или 2023 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
И аз съм изненадан. Златото за 1 година от как купих - 50% нагоре, шиткойна нъцки. Ама 1-та бройка ще си я държа до живот
Коментар
-
Всичко под 100 е изненада.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
За човек, който е на пазара от дълго време, тези движения (по-скоро липсата на такива) са ми странни. Преди 6 месеца мина халвинга, идват избори, за първи път от 4 год свалиха лихвите, M2 - расте, злато и широкия пазар, чупят рекорд след рекорд! Няма причина поради която Биткойн да не е поне на предишния си атх, който не е 69, а 100. Тази тема, и не само, интернет трябваше вече да ври и кипи. Трябваше големи компании да приемат плащания в биткойн, трябваше адобцията да се разраства. Нищо подобно не се случи, за съжаление.
Според мен основната причина е, че го няма ритейла - защото се "опари", няма пари, или не може да вкарва пари. Виж гугъл трендс, пусни търсене по ключови думи и ще видиш, че интересът е на дъното.
,Другата причина е Блекрок, които купуват спот и го шортят на СМЕ.
Аз не казвам, че няма да се вдига, ще се вдигне (ако Блекрок реши), но не достатъчно.
Коментар
-
Добре, съботират го, съгласен съм. Къде обаче са хората, които печелят от него? Защо не направиха нищо за адопцията? Защо не го "рекламират"? Защо никой (8свен някоя дребна хостинг компания) не го приема? Къде е CZ? Благодарение на биткойн стана милиардер, да си чул някаква кампания да е организирал? Ами оня на coinbase? Нещо да е направил? Мъск? Защо не си сложи поне една шапка с логото на биткойн?Ами блекрок? Какво са направили тези милиардери, които печелят от биткойн?
Иначе и аз много се чудя защо всички магазини не използват Lightning Network. Няма такси, става на момента, също така съм проучвал от счетоводна гледна точка и знам, че няма никакви проблеми. Излиза им напълно безплатно - трябва им само телефон с инсталиран LN портфейл. Явно поради незнание не го правят. Аз ако имах магазин задължително щях да го ползвам и да си залепя поне един стикер на Биткойн, за да се вижда. Реално те нямат никакви разходи и въпреки това не го използват, а така могат само да привлекат нови клиенти, защото някои ще си купят от тях просто заради идеята, други защото им е по-удобно.Last edited by mvmrik; 18.10.2024, 14:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Причина има и тя е, че в този цикъл цената твърде рано отиде твърде далече. И освен това с нарастването на капитализацията не можем да очакваме същите %-ни ценови движения. Но така или иначе биткойн тръгна...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mvmrik Разгледай мнение
Гугъл и всички основни медии саботират биткойн и са против него. Нормално е нещата да се случват толкова бавно, защото тези, които държат медиите не искат това да се случи. Биткойн е протокол, който ще се използва след време въпреки постоянните опити да се спре, защото не могат да го спрат. Успяват да го забавят донякъде, но това е нещо много дългосрочно, което ще се проточи доста във времето според мен. Това, че една или две години цената му е по-ниска не означава нищо, ще го видим след 5-10-15 години.
Коментар
-
За човек, който е на пазара от дълго време, тези движения (по-скоро липсата на такива) са ми странни. Преди 6 месеца мина халвинга, идват избори, за първи път от 4 год свалиха лихвите, M2 - расте, злато и широкия пазар, чупят рекорд след рекорд! Няма причина поради която Биткойн да не е поне на предишния си атх, който не е 69, а 100. Тази тема, и не само, интернет трябваше вече да ври и кипи. Трябваше големи компании да приемат плащания в биткойн, трябваше адобцията да се разраства. Нищо подобно не се случи, за съжаление.
Според мен основната причина е, че го няма ритейла - защото се "опари", няма пари, или не може да вкарва пари. Виж гугъл трендс, пусни търсене по ключови думи и ще видиш, че интересът е на дъното.
,Другата причина е Блекрок, които купуват спот и го шортят на СМЕ.
Аз не казвам, че няма да се вдига, ще се вдигне (ако Блекрок реши), но не достатъчно.Last edited by mvmrik; 18.10.2024, 12:55.
Коментар
Коментар