Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеИмам чувството, че страдаш от липса на убеждения и ей сега ако нещата тръгнат да падат под 40 ще си от онези за които danetha говореше, че ще му продават койните си. Внимавай, паниката лесно може да дойде ако чакаш150-200, а нещата паднат от 110 и не видим цени по-високи този цикъл. Такива като danetha или други откровени мечки разчитат точно на такива ситуации за да се включат в пазара и само слабите ръце могат да им дадат подобен шанс. Не бързай, дишай, стига гледа тая цена и тубъри, the Halloween effect започна, нещата са както трябва досега с малкото объркване от ранното появяване на ИТФ-те.
Виж човекът също ти казва, че бързаш. Търпение му е майката, купил си рано и през този беър, какво ти пука кога ще се случат нещата? Тогава беше момента за неспокойно поведение, сега само ослушване кога ще почнат познатите ти да говорят за коньо.
Според мен основната причина е, че го няма ритейла - защото се "опари", няма пари, или не може да вкарва пари. Виж гугъл трендс, пусни търсене по ключови думи и ще видиш, че интересът е на дъното.
,Другата причина е Блекрок, които купуват спот и го шортят на СМЕ.
Аз не казвам, че няма да се вдига, ще се вдигне (ако Блекрок реши), но не достатъчно.Last edited by better; 18.10.2024, 12:22.
Коментар
-
Имам чувството, че страдаш от липса на убеждения и ей сега ако нещата тръгнат да падат под 40 ще си от онези за които danetha говореше, че ще му продават койните си. Внимавай, паниката лесно може да дойде ако чакаш150-200, а нещата паднат от 110 и не видим цени по-високи този цикъл. Такива като danetha или други откровени мечки разчитат точно на такива ситуации за да се включат в пазара и само слабите ръце могат да им дадат подобен шанс. Не бързай, дишай, стига гледа тая цена и тубъри, the Halloween effect започна, нещата са както трябва досега с малкото объркване от ранното появяване на ИТФ-те.
Виж човекът също ти казва, че бързаш. Търпение му е майката, купил си рано и през този беър, какво ти пука кога ще се случат нещата? Тогава беше момента за неспокойно поведение, сега само ослушване кога ще почнат познатите ти да говорят за коньо.Last edited by Top Gun Maverick; 18.10.2024, 10:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
Много бързаме
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеАнтичното злато (дет щеше да умира) чупи рекорд след рекорд, а биткойн продължава да е под цената си отпреди 3 год. "Благодарим" ти .....Блекрок.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеТова за ес енд пи съм го "проумял" отдавна, но не го споделям защото всеки го говори, а съм виждал много различни движения. Конят си има цикъл и това, че много често ес енд пи скача заедно с него, не значи, че коня без ес енд пи загива. Конят е измислен да решава проблеми тясно свързани с ес енд пи, а не обратно. Понеже е млад актив, все още има много китове, които спекулират с него и използват движенията на ес енд пи за да си обясняват хората нещата с това. В един момент обаче това ще стане почти невъзможно и все по-рядко и някои се готвим за този момент бил той сега или след два цикъла още.
Не знам дали го е казал и какво четеш, но още преди той беше скептик, после става бик, сега може пак да си говори каквото иска. Мишоците ще изкупим целия кон много преди 5000, както направихме и този беър. Та не вярвай в приказките на който и да е.
Коментар
-
Това за ес енд пи съм го "проумял" отдавна, но не го споделям защото всеки го говори, а съм виждал много различни движения. Конят си има цикъл и това, че много често ес енд пи скача заедно с него, не значи, че коня без ес енд пи загива. Конят е измислен да решава проблеми тясно свързани с ес енд пи, а не обратно. Понеже е млад актив, все още има много китове, които спекулират с него и използват движенията на ес енд пи за да си обясняват хората нещата с това. В един момент обаче това ще стане почти невъзможно и все по-рядко и някои се готвим за този момент бил той сега или след два цикъла още.
Първоначално изпратено от orkKristali Разгледай мнениеРоберт Киосаки щял да закара койна на 5000 (хяхя за апокалипсис), защото очаквал ЮС економиката да спихне... после щял на 500К да го откара
Какво мислите по въпросът? Ще пазаруваме ли еФтинко?
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Не мога да не уважа един от малкото крипто разбирачи в този форум.
На Нова година (31.12) в зоната 46-50к
Преди това може и да изпъне,може и не,нивата се знаят
2025 твърдо под сегашното ниво !!! (62к)
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
За пръв път го чувам.Съветввам те да не следиш,камо ли копираш всеки втори Сулъо и Пулъо в нета.
Колкото до корелацията,стига ти да знаеш,че SP500 движи и решава съдбата на коня.Това е много важно да го проумееш.Ще ти е от помощ в бъдеще.А в SP500 предстоят страшни неща...Изборите държат всичко на изкуствено дишане.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеИма корелация, ама не е точна. Закъснява, избързва, не е точна, движи се много често откачено, както и да е.
Я гледайте какво потвърждение на сериозното изкачване, което предстои:
Колкото до корелацията,стига ти да знаеш,че SP500 движи и решава съдбата на коня.Това е много важно да го проумееш.Ще ти е от помощ в бъдеще.А в SP500 предстоят страшни неща...Изборите държат всичко на изкуствено дишане.Last edited by danetha; 17.10.2024, 07:26.
Коментар
-
Има корелация, ама не е точна. Закъснява, избързва, не е точна, движи се много често откачено, както и да е.
Я гледайте какво потвърждение на сериозното изкачване, което предстои:
https://x.com/Pledditor/status/1846586506271678954
Гарет се появи. Беше се скрил в миша дупка след като тотално оплеска целия беър, около 48 преди и по време на ИТФ само муча шоооорт и сега пак почва. Същият този на 16к беше 100%-та убеден, че отиваме на 12 и надолу. Сега ще вика шоооорт пак докато не познае в един момент. А може и заради публиката си да вика нон стоп, търси подобен сантимент за гледаемост.
- 1 like
Коментар
Коментар