Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Last edited by better; 20.01.2025, 17:35.
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеbuy the rumor sell the news
тръмп и мъск са абсолютно безскруполни лъжци - та имайте едно на ум
Според анализи някои хора очакват връх от 140-150 после дроп до около 70 и над 160 към Ноември. Аз лично очаквах 140 Януари–Март и да излезна изцяло, но нещо другите макро фактори не ми харесват и за това казвам че прозореца за продаване става все по-малък.Last edited by pwise; 20.01.2025, 16:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mvmrik Разгледай мнениеВече имаме нов ATH от 109K, ще видим до колко ще се качи. Аз гледам доста дългосрочно и за мен тези цени все още са много ниски, сигурно след това ще има и корекция надолу, но все пак ни доказва, че е възможно да се качи на такива нива в този момент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеПонеделник излитаме....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mvmrik Разгледай мнение
Щом не можеш да го пипнеш, значи не е истинско. Повечето хора смятат Биткойн за въздух под налягане - дигитална глупост, която не става за нищо и е с надута цена като балон, който скоро ще се спука. Не осъзнават, че фундамента всъщност са тези, които копаят и валидират трансакциите и защитават мрежата. Има и много други фактори, но ако очакват зад него да стои армия или правителство и за тях това е фундамент, тогава може би са прави за себе си. За мен е точно обратното - Биткойн е създаден с идеята зад него да не стои някой конкретен човек или организация, а да е децентрализиран. Много ми е странно, когато някой каже, че не е истински. Не знам какво разбират под истинско, но мога да кажа, че блокчейна е напълно реален и не е някъде във въздуха или в интернет - той е физически и се намира върху блокчейна, който пък копиран на компютри по целия свят. Виртуален е само достъпа до блокчейна, но той си е напълно реален.
Всъщност един от най-големите фундаменти, е че може абсолютно винаги да е с теб, без значение от физическото ти местоположение към даден момент.
Примерна ситуация - имаш да кажем 1м в BTC, те абсолютно винаги и навсякъде могат да са с теб, а в днешно време дори можеш да купуваш всичко с тях.
Втора примерна ситуация - имаш да кажем 1м в Злато... никакъв шанс не виждам да е винаги с теб, освен във вид на бижу, но пък не навсякъде можеш да си купиш всичко с това бижу в крайна сметка.
Най-хубавото, е че след нас идва поколение, което никога не е робувало на такива догми като "Трябва да мога да го пипна за да е истинско" и така по-старите поколения малко по-малко ще бъдат изтласкани настрани с това си мислене.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Ако даваха награда за най-неуместно сравнение...Ами за изкуството какво ще кажеш - и него ли искаш да го пипнеш?
Ами за науката?
Ами за философията? Ами за вярата в секти или в разни божества? Все високоплатени аспекти, които нито можеш да ги видиш, нито да ги пипнеш.
Last edited by Mateev; 14.01.2025, 12:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И тока не можеш да го видиш и пипнеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от mvmrik Разгледай мнение
Щом не можеш да го пипнеш, значи не е истинско. .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BTC Разгледай мнениеЧета, чета и си мисля как за всеки един, който е против BTC фундамента задължително трябва да е свързан с някоя държава, която да стои зад него или с някаква войска, все едно, че войската сама по себе си придава стойност.
Интересно ми е само дали за такива хора, ако наистина след един месец САЩ започнат да правят стратегически резерв от BTC това ще е равнозначно на фундамент?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Чета, чета и си мисля как за всеки един, който е против BTC фундамента задължително трябва да е свързан с някоя държава, която да стои зад него или с някаква войска, все едно, че войската сама по себе си придава стойност.
Интересно ми е само дали за такива хора, ако наистина след един месец САЩ започнат да правят стратегически резерв от BTC това ще е равнозначно на фундамент?
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеКакъв фундамент стои зад актива бтк ???
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар