IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
    По темата ,ето я последната вълна,но аз не съм оптимист като колегите за цени над 100к

Така е, ако е прав Елиът, и ако това са акции. Биткойна обаче вече 6-ти или 7-ми път подред демонстрира от връх до връх бурен ръст от 4-5 или дори 6 пъти. Така че и 300к ми се вижда доста вероятна цифра ако не тази пролет, то след 3 години. Така или иначе аз нямам зор да продавам, така че мога още да чакам.

Иначе ако имах зор за живи пари, щях да направя частична продажба на 120к.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
      Аз пролетта раздавах на колегите си съдружници дивидент в Биткойн, защото част от копачките бяха фирмени. Моята част си я запазих, а тяхната изкупих с живи пари, защото вярвах, че ще расте още, а те - не. И за няма година направих 58% ръст.

Наскоро си купих Audi Q7 последен модел на 2 години за 80к лева. Купих го с живи пари, но кой ще повярва, че един раздаден дивидент февруари може новмври да се преобразува в същия дивидент + Audi Q7. Та искам да кажа, че моят подарък от Биткойн е жив и осезаем. Можеш да го видиш, да го пипнеш, да влезеш да го покараш и да получиш едва ли не един безкраен кеф за Audi-то и за правилно взетото решение.

ПП: Иначе далаверата ми от цялата лична история с Биткойн е около 500% за 6 години, защото копачките ги купувах когато бикткойна беше 20к, но докато копаеха той падна на 10к, така че средната покупна цена ми е 15-16к.
      Въшкарите във форума ги слагаш в малкия си джоб.

................

По темата ,ето я последната вълна,но аз не съм оптимист като колегите за цени над 100к

Last edited by danetha; 10.11.2024, 08:36.

Коментар

• Аз пролетта раздавах на колегите си съдружници дивидент в Биткойн, защото част от копачките бяха фирмени. Моята част си я запазих, а тяхната изкупих с живи пари, защото вярвах, че ще расте още, а те - не. И за няма година направих 58% ръст.

Наскоро си купих Audi Q7 последен модел на 2 години за 80к лева. Купих го с живи пари, но кой ще повярва, че един раздаден дивидент февруари може ноември да се преобразува в същия дивидент + Audi Q7. Та искам да кажа, че моят подарък от Биткойн е жив и осезаем. Можеш да го видиш, да го пипнеш, да влезеш да го покараш и да получиш едва ли не един безкраен кеф за Audi-то и за правилно взетото решение.

ПП: Иначе далаверата ми от цялата лична история с Биткойн е около 500-600% за 6 години, защото копачките ги купувах когато бикткойна беше 20к, но докато копаеха той падна на 6к, дълго време се задържа на 7-8к и пак се вдигна на 20к, и аз през цялото това време копаех. Така че средната покупна цена може би ми е 15к или дори 10k. Ако е второто, ръста ми е 700-800%
        Last edited by Mateev; 12.11.2024, 07:34.

Коментар

• 40% съм за 1 седмица.Не е зле

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
            След пробив на АТН винаги е дръпвало рязко нагоре.
            Няма такова нещо.Сеп/окт 2021 след АТН падна не с колко да е ,а с 80% !!! Този сериозен спад вероятно е оставил черно петно в паметта ти и затова не го помниш

Това не е старт на нов цикъл,а последната вълна от сегашния
            82/3,88,100 са потенциалните таргети
            А защо не е нов цикъл,всичко го показва,и не на последно място.защото последната голяма корекция на локомотива който тегли кончев,СП500 е от близо 2год !! и точно тогава той падна с 80%(щото нямат връзка и коня имал собствен цикъл ).Младите момчета с първи бтк цикъл и без кеширани и един лев не знаят,но пазарите са циклични.
            Края на този месец или края на годината са много добри кандидати (като дати) за горните таргети .
            Last edited by danetha; 09.11.2024, 10:18.

Коментар

След пробив на АТН винаги е дръпвало рязко нагоре. Според мен, на тези нива няма да остане дълго....
              Пишете де, похвалете се, че рубежа 77к вече е превзет.
              Очаквам полет в свободното пространство с космическа скорост.

Коментар

• След пробив на АТН винаги е дръпвало рязко нагоре. Според мен, на тези нива няма да остане дълго....

Коментар

• Уникално, мечките още не са капитулирали, дращят някои от тях в последна агония. Кофти е да чакаш някакви дъна, а графиката да те бие по главата. Лошо, свиквайте, че идват такива времена. Но може до утре да повтаряте шорт на еди какви си нива и така чак до беъра, все ще се налучкат поне две прогнози.
                  Къде е архитекта, да не е настинал?

Коментар

• ЪъъъъъъъъъъъъъъППППППППП!!!

Коментар

Да не мислиш,че рижия е добре за криптото.Напротив
                      Добре е, половината обещания да изпълни, пак ще е ок.

Коментар

Честита победа! Близките месеци темата вероятно буквално ще ври и кипи

Да не мислиш,че рижия е добре за криптото.Напротив

Коментар

• Честита победа! Близките месеци темата вероятно буквално ще ври и кипи.....

Коментар

Последен рън на кончето в този цикъл.
                            Движението е паразитно и силно наподобява това от лято/есен 2021
                            Докъде и дали изобщо ще изпънат,предстои да разберем.
                            Възможни нива за разтягане на ластика/локума са 82,88 и Макс Пейн точно под 100.
                            Това е играта
                            Мечи дивергенции има вече и на месечна и на седмична.Последно изпъват
                            82-83 излгежда най-реално,като дата около предпоседната седмица на този месец
                            Aко не го счупят.
                            Копира 1 към 1 СП500,който е локомотива
                            Last edited by danetha; 06.11.2024, 12:03.

Коментар

• Всичките чернокожи, хомосексуалисти и хатяни не стигнаха на Камала.
                              Last edited by Top Gun Maverick; 06.11.2024, 13:46.

Коментар

• Каква стана тя тази нощ?

Честито 75к !!!

Коментар

Working...
                                X