IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Форекс Мастъра май е Росен Йосифов и в момента вероятно се намира зад решетките в американски пандиз...

-------------

Търговия с биткойни може да прати в американски затвор българин. Софийският апелативен съд вече е разрешил екстрадирането на 51-годишния Росен Йосифов, който от 2015 г. управлява у нас фирма за търговия с виртуални валути, предаде bTV.

Властите в САЩ ще го съдят за „конспирация за извършване на рекетиращо престъпление” и „пране на пари”.

„Това, което ние прочетохме по документите, изпратени от САЩ, е, че един от неговите клиенти наистина е участвал в някаква група, занимавала се с измами на територията на САЩ. Баща ми никога не е бил в САЩ, никога не е бил в Румъния. Когато тези сделки се случват в България, е пълен абсурд някой в Щатите да иска да те съди по тяхното законодателство”, посочи Виктория Йосифова – Кънева, дъщеря на Росен Йосифов.

Пред близките си Йосифов разказал, че не помни румънския клиент, разследван от американските служби. „Фирмата на баща ми има над 1000 клиенти през последните 4 години и половина. Тя е легална фирма, регистрирана в Търговския регистър”, допълни Виктория.

Софийският апелативен съд е одобрил окончателно екстрадирането на Йосифов. Кога точно ще се случи – засега не е ясно.

По всяко от обвиненията българинът е заплашен от 20 години затвор.
    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Имаше един ник Forex Master 2011-2013та, доста беше навътре още тогава. Четях и аз доста но нищо не направих, а коня беше под долар.
      Тя темата била негово дело.
      Кой можеше да предположи, че за 10-15 години толкова ще се извратят нещата?!
      Тогава все още имаше останала някаква нормалност, хората все още имаха свобода и никой нямаше нужда от биткойни.

В момента дотолкова са се извратили нещата, че свобода и демокрация почти никъде няма - почти навсякъде тоталитарни репресивни мафиотски режими..., Онези, които трябваше да се грижат за парите ти(банкстери) станаха най-големите крадци и измамници, онези боклуци и злосторници в политиката, които трябваше да се грижат за тебе станаха най-големите злодеи, човекомразци, репресори и подтисници..

Преди 15 години кой би могъл да предположи, че единствената защита(освен златото) на обикновенния човек срещу злодеите в политиката, ще се окаже китайска пирамидална понци-схема, която гори астрономически количества ток за виртуални цифрички и нищо не произвежда?!
      Last edited by Frosty; 10.11.2024, 22:34.

Коментар

• Ако спре братоубийствената война, това ще е постижението на века!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
          Много ми е любопитно има ли поне един човек в България, който да се е захванал с Биткойн още в неговата зора, и към днешна дата да е станал мултимилионер?
          Имаше един ник Forex Master 2011-2013та, доста беше навътре още тогава. Четях и аз доста но нищо не направих, а коня беше под долар.
          Тя темата била негово дело.
          Last edited by polax; 10.11.2024, 21:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
            "Всеки купува Биткойн на цената, на която заслужава"
            Клише, но е така.
            Много ми е любопитно има ли поне един човек в България, който да се е захванал с Биткойн още в неговата зора, и към днешна дата да е станал мултимилионер?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
              80.... идва най-трудната част....
              Ще избуши и 100, не че имам, за коня ми е през самолета, ама СИП-a, също ще були. Евала ТръмПИЧ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Матэйкин, абе ти как разбра за биткойна и как го копахте през 2007-ма, след като стартовият блок е пуснат/изкопан за първи път в историята през 2009-та година ?

Почти до края на 2009-та биткойна не е имал цена, защото не се е котирал на нито една борса...
                хахахаха, аааааааааааааааааахахахахахахахах +++++++++++++++111111111111111111111111111

Коментар

Знаеш ли кое най-много ме е яд. Още през 2007-а година разбрах за Биткойна, когато излових моите програмисти да копаят биткойн на фирмените им компютри. И аз глупака вместо да му обърна сериозно внимания и да накупя 1000-2000 биткойна, ядосах се на програмистите и ги наказах.

И истински осъзнах що за чудо е този Биткой чак когато той стигна до 20к. Тогава се захванах с него и накупих копачки, но вече беше късно. Копаеше се много трудно и много бавно.
                  "Всеки купува Биткойн на цената, на която заслужава"
                  Клише, но е така.

Коментар

• 80.... идва най-трудната част....

Коментар

• Хора, не обръщайте внимание на приказките на Матэйкин - човека не знае какви ги говори и къде се намира...

Коментар

• Първоначално изпратено от Россомир Матэйкин Разгледай мнение

Знаеш ли кое най-много ме е яд. Още през 2007-а година разбрах за Биткойна, когато излових моите програмисти да копаят биткойн на фирмените им компютри. И аз глупака вместо да му обърна сериозно внимания и да накупя 1000-2000 биткойна, ядосах се на програмистите и ги наказах.

И истински осъзнах що за чудо е този Биткой чак когато той стигна до 20к. Тогава се захванах с него и накупих копачки, но вече беше късно. Копаеше се много трудно и много бавно.

Матэйкин, абе ти как разбра за биткойна и как го копахте през 2007-ма, след като стартовият блок е пуснат/изкопан за първи път в историята през 2009-та година ?

Почти до края на 2009-та биткойна не е имал цена, защото не се е котирал на нито една борса...
                        Last edited by Frosty; 10.11.2024, 13:20.

Коментар

5 и половина ли имаш
                          Знаеш ли кое най-много ме е яд. Още през 2007-а година разбрах за Биткойна, когато излових моите програмисти да копаят биткойн на фирмените им компютри. И аз глупака вместо да му обърна сериозно внимание и да накупя 1000-2000 биткойна, ядосах се на програмистите и ги наказах.

Last edited by Mateev; 10.11.2024, 20:37.

Коментар

5 и половина ли имаш
                            По-скромно - 2.3 BTC, а това 10к лева забогатяване ми се случи само за 1 денонощие ...
                            Добра инвестиция, нали ....

Иначе откато го забелязах биткойна преди 6 години и реших да си поиграя малко с него, вече съм забогатял с 300к лева. Не че ми трябват, но все пак удоволствието е голямо ...
                            Last edited by Mateev; 10.11.2024, 11:45.

Коментар

Какво става - събудих се със 79к, отидох да пия кафе, връщам се и виждам 80к ....
                              Да го е страх човек да отиде до тоалетната, щото ще пропусне да види как е забогатял с още 10 000 лева.
                              5 и половина ли имаш

Коментар

• Какво става - събудих се със 79к, отидох да пия кафе, връщам се и виждам 80к ....
                                Да го е страх човек да отиде до тоалетната, щото ще пропусне да види как е забогатял с още 10 000 лева.

Коментар

Working...
                                X