If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Форекса си е тарикат. Влезна на на 2,5,10 $, 2008-ма
Ти си лузър и само блееш по форумите...
Абе той ако беше тарикат нямаше да е в пандиза.
Като му знам неговата арогантност и високомерие - при тези космически цени всеки ден щеше да бъде тук във форума, да ни набива канчето, какви сме лузъри, че не сме купили койни, когато той ни казваше навремето.
Самият факт, че след 2019-та повече не се е вясвал в любимата си тема, по пътя на логиката сочи, че е приран на топло зад решетки ей тук: Българин е осъден на 121 месеца затвор в САЩ за пране на пари чрез криптовалута
Това мое мнение е от 07.10.2024 г. Тоест преди 34 дена. Колко съм бил наивен и колко съм бил уплашен, за да си мечтая само за 80к до Нова Година. А ето вчера го пробихме, а днес вече гледам 84к ... А до Нова Година има още 50 дена ... Сега вече си мечтая за 100к или дори за 120к до Нова Година.
Хайде да се надхващаме ...
Аз залагам на 80к преди Нова Година ...
Това мое мнение е от 07.10.2024 г. Тоест преди 34 дена. Колко съм бил наивен и колко съм бил уплашен, за да си мечтая само за 80к до Нова Година. А ето вчера го пробихме, а днес вече гледам 84к ... А до Нова Година има още 50 дена ... Сега вече си мечтая за 100к или дори за 120к до Нова Година.
Защо да не е той?
Форекс-мастъра беше супер-арогантен тип.
Беше се хванал на хорото с биткойните още от началото на самото им появяване..
И май изчезна окончателно от форума приблизително по времето когато американците са почнали да го разследват.
Според мен е голяма вероятността Форекс-мастъра да е Росен Йосифов.
Не съм 100%,но за мен са два различни индивида.******* бе 100 пъти по арогнатен,а и по-глупав и с много по-малко бтк познания от Мастера
Форекс Мастера писал ли е,че ще отваря или има борса? Аз го хванах в началото,но към края не съм го чел.Ако не е писал,100% не е той,защото оня другия рекламираше навсякъде.
Защо да не е той?
Форекс-мастъра беше супер-арогантен тип.
Беше се хванал на хорото с биткойните още от началото на самото им появяване..
И май изчезна окончателно от форума приблизително по времето когато американците са почнали да го разследват.
Според мен е голяма вероятността Форекс-мастъра да е Росен Йосифов.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Кой можеше да предположи, че за 10-15 години толкова ще се извратят нещата?!
Тогава все още имаше останала някаква нормалност, хората все още имаха свобода и никой нямаше нужда от биткойни.
В момента дотолкова са се извратили нещата, че свобода и демокрация почти никъде няма - почти навсякъде тоталитарни репресивни мафиотски режими..., Онези, които трябваше да се грижат за парите ти(банкстери) станаха най-големите крадци и измамници, онези боклуци и злосторници в политиката, които трябваше да се грижат за тебе станаха най-големите злодеи, човекомразци, репресори и подтисници..
Преди 15 години кой би могъл да предположи, че единствената защита(освен златото) на обикновенния човек срещу злодеите в политиката, ще се окаже китайска пирамидална понци-схема, която гори астрономически количества ток за виртуални цифрички и нищо не произвежда?!
Такива като теб и преди са ги лъгали и ще продължават да ги лъжат. Явно не можеш да схванеш, че Биткойн дава много повече свобода от хартийките без покритие, с които те залъгват. Много е наивно да вярваш на каквото и да било правителство и да си мислиш, че преди са били по-добре или някога ще станат по-добри. Правителството абсолютно винаги изтисква народа на максимум, без значение дали говорим за сега или преди 5000 години. Точно Биткойн е против тези неща, но съм напълно убеден, че няма как да го осъзнаеш, затова и този коментар не е към теб, а към останалите, които разбират нещата или към тези, за които има шанс да ги схванат. За пръв път в историята на човечеството имаме средство, което не може да се контролира от тях и дори ще бъдат принудени да го използват.
Брат ми май направи милион от предния цикъл само. Не е трудно ако налееш яко програмистки заплати в алткойни. Част от печалбата замина, част остана...за да задържиш капитала се иска осъзнатост, опит...което лесно се печели, лесно се губи.
По темата: Биткойн ще го играя твърдо, чрез MSTR, където ми е 59% от акаунта. Утре сигурно ще отвори с гап. Скромна 5 цифрена сума, тепърва умножавам капитал. Не бих се учудил Сейлър да я докара до 1000. Там където повечето се провалят е кога да се продаде и там техническият анализ помага много
Кой можеше да предположи, че за 10-15 години толкова ще се извратят нещата?!
Тогава все още имаше останала някаква нормалност, хората все още имаха свобода и никой нямаше нужда от биткойни.
В момента дотолкова са се извратили нещата, че свобода и демокрация почти никъде няма - почти навсякъде тоталитарни репресивни мафиотски режими..., Онези, които трябваше да се грижат за парите ти(банкстери) станаха най-големите крадци и измамници, онези боклуци и злосторници в политиката, които трябваше да се грижат за тебе станаха най-големите злодеи, човекомразци, репресори и подтисници..
Преди 15 години кой би могъл да предположи, че единствената защита(освен златото) на обикновенния човек срещу злодеите в политиката, ще се окаже китайска пирамидална понци-схема, която гори астрономически количества ток за виртуални цифрички и нищо не произвежда
Ей тоя ток, все за него се хващате. Колкото повече ток се хаби, толкова по силна става мрежата и по сигурна. Добре е да се гори много ток.
А при добива на злато, мислиш ли че няма поражения върху природата. Знаеш ли колко химия се ползва и всичко отива в почвите и реките.
Коментар