IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение

Хартиени ръце, той Бетера още на 60к се чудеше защо не е избочил след като злато, ес енд пи, Нвидиа...
    И аз не знам тия фиатки ако не е за нещо конкретно за какво са им при всяко скокче. Спокойно, Блекрок и други са тука да им ги изкупят и после нашите да подсмърчат в умрялата ЕС класа, ебахти скучната кола честно казано.
    През това време Сейлър като каза, че бедните продават коня не си чешеше езика. Чек дис аут и помислете ако Тръмп си спази дори наполовина обещанието за да купуват по 200 000 койна на година какво ще се случи с цената. Аз също нещо може да продам, но варианта суперцикъл стои на линия вече и с нещо трябва да се остане за да се гледа влака как заминава.
    Когато си купувал на 4к и виждаш, че вече си на 20х, защо да не започнеш да разменяш част от твоя актив за друг? Защо да държиш цял живот? Колкото до Блекрок и Сейлър, радвам се, че Аз продавам на тях! Радвам се, че Аз съм преди тях на този пазар. Радвам се, че аз ги изпреварих, като купих по-рано от тях....

Коментар

• Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
      Но ти нали викаше 82-83 края на това движение и после някъде под 100 до Коледа. Е, 82-3 стоя няколко часа, сега 86...виждаш ли, че е само чесане на езици с тия краткосрочни движения?
      Нищо такова не съм казал. И това не е краткосрочно движение
      Не разбираш това което казвам,но те 99% са така в този форум и съм свикнал.
      82/3 е седмична съпротива.Което значи,че през седмицата може да се качи над нея,но е важно как ще затвори края на седмицата, неделя вечер.Докато не затвори неделя НАД нея и така я счупи,тя е валидна и всеки един момент може да резетне под нея.Все още сме понеделник.Ако тази съпротива я мине, следващата е на 88 и с по-голям приоритет.И последната,най-силната,месечна такава е 100

Ако ти повече ги разбираш, кажи някаква конкретика за цената.Ала бала приказаки сме се наслушали
      Last edited by danetha; 11.11.2024, 22:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
        Един въпрос:
        Защо ги продавате тея койни?
        Ами ако след няколко дена отиде на 180 000 ? Или на 280 000 ?
        Хартиени ръце, той Бетера още на 60к се чудеше защо не е избочил след като злато, ес енд пи, Нвидиа...
        И аз не знам тия фиатки ако не е за нещо конкретно за какво са им при всяко скокче. Спокойно, Блекрок и други са тука да им ги изкупят и после нашите да подсмърчат в умрялата ЕС класа, ебахти скучната кола честно казано.
        През това време Сейлър като каза, че бедните продават коня не си чешеше езика. Чек дис аут и помислете ако Тръмп си спази дори наполовина обещанието за да купуват по 200 000 койна на година какво ще се случи с цената. Аз също нещо може да продам, но варианта суперцикъл стои на линия вече и с нещо трябва да се остане за да се гледа влака как заминава.
        Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha

Ако искаш такова,говори с ТОЧНИ,КОНКРЕТНИ нива с конкретни дати.Ала бала приказки говори всеки втори.
          Нали съм казвал какво очаквам, ето пак да повторя:
          Click image for larger version

Name:	bitcoin-pri15.jpg
Views:	1
Size:	86.0 КБ
ID:	4224310
          Last edited by better; 11.11.2024, 22:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

бетерчо, мислех, че сме дружки
            а ти продължаваш да ме маскариш
            Е тва маскарене ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Да брагнa и аз малко ,70% станаха
              Да е живо и здраво на Мъск кончето.Първото ми крипто навремето
              И аз имам, доволно скочи. Но ти нали викаше 82-83 края на това движение и после някъде под 100 до Коледа. Е, 82-3 стоя няколко часа, сега 86...виждаш ли, че е само чесане на езици с тия краткосрочни движения?

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19
                Какво да ти показвам, бре перонец...?!?

Снимай си данъчната декларация.
                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Точно преди 2 години, при цена 16-17к.

Click image for larger version

Name:	bb21.jpg
Views:	2
Size:	56.6 КБ
ID:	4224283

Коментар

Новата S класа с 0,3 коня... ?!?
                    Теб не те слуша главата..., определено...

Ти можеш ли да четеш с разбиране?
                    Както и да е, ако ще показваш нещо, покажи, ако не, не спами моля.

Коментар

Какво да ти показвам, бре перонец...?!?

Ами кво си изкарал този месец, и аз ще покажа. Ако няма да показваш, моля те не спами тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                        Един въпрос:
                        Ами защо не? Особенно ако имаш такива купени на 4к? Пък и то не точно продажба, ами замяна за друг актив, примерно а за новата S класа...

Коментар

• Казах ЪЪЪЪП!!!

Коментар

Ми аз повече изкарвам само този месец, бре...

Я покажи да видим, после и аз ще покажа тегленията до момента. Навит?

Коментар

• Един въпрос:
                              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

И какво ще купиш с 0,3 коня...

И продал апартамент баш в Чайка...

Коментар

Working...
                                X