Първоначално изпратено от Top Gun Maverick
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеНо ти нали викаше 82-83 края на това движение и после някъде под 100 до Коледа. Е, 82-3 стоя няколко часа, сега 86...виждаш ли, че е само чесане на езици с тия краткосрочни движения?
Не разбираш това което казвам,но те 99% са така в този форум и съм свикнал.
82/3 е седмична съпротива.Което значи,че през седмицата може да се качи над нея,но е важно как ще затвори края на седмицата, неделя вечер.Докато не затвори неделя НАД нея и така я счупи,тя е валидна и всеки един момент може да резетне под нея.Все още сме понеделник.Ако тази съпротива я мине, следващата е на 88 и с по-голям приоритет.И последната,най-силната,месечна такава е 100
Ако ти повече ги разбираш, кажи някаква конкретика за цената.Ала бала приказаки сме се наслушалиLast edited by danetha; 11.11.2024, 22:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеЕдин въпрос:
Защо ги продавате тея койни?
Ами ако след няколко дена отиде на 180 000 ? Или на 280 000 ?
И аз не знам тия фиатки ако не е за нещо конкретно за какво са им при всяко скокче. Спокойно, Блекрок и други са тука да им ги изкупят и после нашите да подсмърчат в умрялата ЕС класа, ебахти скучната кола честно казано.
През това време Сейлър като каза, че бедните продават коня не си чешеше езика. Чек дис аут и помислете ако Тръмп си спази дори наполовина обещанието за да купуват по 200 000 койна на година какво ще се случи с цената. Аз също нещо може да продам, но варианта суперцикъл стои на линия вече и с нещо трябва да се остане за да се гледа влака как заминава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Да брагнa и аз малко ,70% станаха
Да е живо и здраво на Мъск кончето.Първото ми крипто навремето
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеЕдин въпрос:
Защо ги продавате тея койни?
Ами ако след няколко дена отиде на 180 000 ? Или на 280 000 ?
- 1 like
Коментар
Коментар