IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз написах, че архитектът не се е обаждал от 99к, но твоята работа е гузен, негонен бяга.
    Нали знаеш, че твоите 250%, 500%, 100х, 1000х и колкото си желаеш Х нямат абсолютно никакво значение, ако ги сравниш с голям капитал с "малко" Х? Аз на 15 не ти продадох каквото имах, че на следващия беър ли ще ти давам? Ти гледай да имаш капитал дотогава да купиш, че с тези трейдърски изпълнения да не добиеш една фалшива увереност и знаеш какво се случва в такива моменти.
    Моят влак върви по план, другото е ала-бала, още няколко месеца и ще видим какво се случва.

Мани тези глупости с прогнозите, кажи за Тетера, че всички мечки го убивате от години, а сега даже и блек суон се опитайте да заформите с партенки, ама нещо цената само рейнджи, пък Тетера не пада. Койнбейс побързаха под натиск да го махат за да лансират скапаното си usdc, ама така е като зависиш от едни хора.
    Питам теб, понеже отдавна плюеш Тетера.
    Last edited by Top Gun Maverick; 30.12.2024, 08:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
      Последно се е обаждал на 99к с някаква тъпотия, че не можело дори 100к да стигнем, обещавам ви вика голям краш този път, цената отиде на 108, а той изчезна като на стара баба знаете кое.
      Даже си почнал и да послъгваш...тц..тц
      Единствен тук на пробива казах таргетите(83,88 и 100к) ,та даже и датите на които ще бъдат достигнати !!!
      Допълнително постнах и няколко крипто ракети от който лично съм над 250% последните 2 месеца !
      Това ако не е познаваемост+добра печалба на база тази познаваемост,нз кое е.

А ти колко направи като си голямата работа и си много голям бтк ютуб разбирач?
      Аз ще ти кажа,стоиш и лапаш мухи,нищо не си спечелил и никога няма и да спечелиш и лев и ще ми продадеш на загуба долу на 20к паниран и треперещ с думите "Повече с крито няма да се занимавам" хахахха

Last edited by danetha; 30.12.2024, 08:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
        човек, който само трейдове са му в акъла без да разбира грам от Биткойн
        Каза човека който е от има няма една година в криптото и няма спечелен даже и 1 лев от него ....Но акъли дава и 600 к прогнозира
        Спечели 1 лев първо, пък тогава давай акъли на другите как да печелим

Както виждаш съм се аргументирал кратко,точно ясно с преки примери и доказателства,а не пиша безмислени и крайно глупави фермани като теб.

Като много голям бтк разбирач,обясни как може да произвеждаш златни сплави всеки ден в продължение на години и то напълно безплатно?

Дай да ти видим конкретно бтк разбиранията,щом са толкова дълбоки ,макар да са базирани на гледане на ютуб клипчета от 1 год
        Last edited by danetha; 30.12.2024, 08:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от jorsibg Разгледай мнение
          Ще се радвам ако някой от запознатите ми отговори дали смятам правилно.При добив на биткойн (майнинг) към момента, грубо сметнато при текущи цени на ток окило 0.2лв и биткойн 95000usd прихода е изразходваният ток умножен по 3 ?
          Съвсем не е така прихода зависи от трудноста на мрежата от мощноста на копачката както и от скоростта и в TH/s не само от цената на тока и от стойността на биткоина. Пускам линк към един биткоин калкулатор разработен от шефа на форума https://bitcoinbg.eu - понякога дава при стартирането грешка защото не може да захапе данните от гугъл и трябва да се изчака половин час да се обновят данните така го е измислил гугъла.
          https://bitcoinbg.eu/calc/
          Българският форум за биткойн и алтернативни криптовалути
          Last edited by filchef; 30.12.2024, 18:00.

Коментар

• Ще се радвам ако някой от запознатите ми отговори дали смятам правилно.При добив на биткойн (майнинг) към момента, грубо сметнато при текущи цени на ток окило 0.2лв и биткойн 95000usd прихода е изразходваният ток умножен по 3 ?
            Last edited by jorsibg; 29.12.2024, 17:14.

Коментар

• Защо спорите с мечо пух? Той още обяснява как Биткойн не бил Биткойн, ами някакъв краден, без да обясни кога и как е бил откраднат, как не е този на Сатоши и куп неща. Хората в цял свят го припознаха, играе водеща роля в кампаниите за избори на президенти, той още ноукойнърски неща пише. Токът, интернета, златото, едното било метал, ама другите метали не били метали, а сплави, а Шиба Ину и тя като Биткойн защото е крипто. Хора, дори Фрости каза пред целия форум, че е сгрешил. Не си губете времето и енергията да отговаряте на човек, който само трейдове са му в акъла без да разбира грам от Биткойн. Подозирам(без да ме вълнува дали е така)че целия му негативизъм идва от това, че просто няма достатъчно Биткойн, пропуснал е момента, не иска да признае пред себе си и просто да купи и държи. Защото всеки държащ е минал през това, че е можело да купи някога си на по-добри цени. Писа в началото на годината, че щели сме да я завършим със сигурност по-зле като цена от предната, поредната му грешна прогноза, което е нормално, никой не може да ви каже какво ще стане, каму ли в някакъв форум. Оставете го намира и стига сте захранвали убежденията му, че нещо относно Биткойн му е ясно, нека си прави трейдовете, пазара ще му каже повече неща от всички вас взети заедно.
              На него обърнете внимание след около 2 години, когато ще е много ясен индикатор, че сме по дъната. Тогава ще ви подиграва какви балъци сте и ще е доволен от краша. На него и онзи архитекта, той 2022-2023 беше идеален. Последно се е обаждал на 99к с някаква тъпотия, че не можело дори 100к да стигнем, обещавам ви вика голям краш този път, цената отиде на 108, а той изчезна като на стара баба знаете кое. Дойде корекция, него го няма да обясни колко мега епичен ще бъде защото влезнахме в рейндж докато дропнем. Чудо голямо станало, Биткойн коригирал да обере трейдърите и в двете посоки.

На всички в крипто желая успехи следващата година, аз лично съм позиционирал каквито исках от Биткойн в алтове и чакам доминацията да пада, дори да видим леко изкачване, макар да не вярвам. Догодина нещо обръщам във фиат за харчене, нещо за купуване през следващия мечи и другото стискам, пък нека разбиращите повече от мен да правят по х100, х 1000, х10000 и да стават милиардери.
              Ако някой е изтървал видеото на Ванката, нека си го пусне, има много важни неща относно посоката на вятъра, цифрите е ясно, че никой няма да ги уцели освен с голям късмет:
              https://youtu.be/yWjsYTvgX_8?si=zyPide4pLxzhuxVH
              Last edited by Top Gun Maverick; 29.12.2024, 15:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                Намерих това в компютъра ми...

Колега, стига си съжаляал, важното е да сме живи и здрави...

Коментар

• На дневна графика биткоин рисува фигура глава и рамене която ще се задеиства при пробив на 92000 с цел 76000 , може би!?
                  Last edited by valko; 29.12.2024, 09:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от filchef Разгледай мнение
                    от 10те вида метали които съществуват могат да се направят (според българският чат GPT при грубо приближение на разлика през 1% за всяка сплав и без да се отчитат температурните режими на обработка ) 1.03×10^18 видове сплави всеки един с различни свойства - само видовете стомана са може би повече от настоящия брой на криптовалутите,
                    Сплавта не е чист метал.Това е все едно да обединиш крипто валута с фиатна такава и да кажеш,че е крипто.Еми не е.
                    Отделно аз ти говоря за злато ти ми говориш за метални сплави.Разлика от небето до земята.
                    Така че ,вероятно и сам разбираш колко е тъп примера ти

Злата и златни сплави има няколко вида само и те основно се разделят по карат и цвят.С тях трябва да сравняваме 20 000 вида крипто.

Но нека хипотетично,макар и грешно,да примем,че е така както казваш,глупавия ти пример пак издиша и то доста.На компютъра си мога да създавам стотици криптовалути всеки ден,колкото дни си пожелая,даже и години и всичко това напълно БЕЗПЛАТНО

Ти можеш ли да произвеждаш по 1000 златни сплави на ден в продължение на години и всичко да е напълно безплатно? Ако можеш ,значи си прав
                    Last edited by danetha; 29.12.2024, 08:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                      Намерих това в компютъра ми...

Ммм-да историята се повтаря на всеки цикъл ....само мащаба се изменя
                      Това е след краша на MtGox - сега след като фалира Tether ще е същата боза на пазарите - ще се лее кръв.
                      Last edited by filchef; 29.12.2024, 08:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Глупости на търкалета
                        Прочетох до ВИНАГИ и спрях ..
                        Ако знаеш колко такива като теб съм ги слушал.И в акции и в какво ли не.Книга мога да напиша по психология и етапите през които минава Масовиков.
                        Завинаги,не можело да пада,ще расте вечно и подобни глупости. И винаги го твърдят когато сме на връх,после изчезват
                        А примера със златото е глупав ,понеже няма 10 000 вида злата,но крипто има
                        Никой не е казал че биткоина само ще расте той в отделните цикли се подчинява на логиката на пазара - при него за сега циклите са 4 годишни но ще дойде момент когато добивът на миньорите няма да е от значение и ще се получи насищане на възходящата му крива.
                        Примера ти с 10000 хиляди вида злата е много тъп - от 10те вида метали които съществуват могат да се направят (според българският чат GPT при грубо приближение на разлика през 1% за всяка сплав и без да се отчитат температурните режими на обработка ) 1.03×10^18 видове сплави всеки един с различни свойства - само видовете стомана са може би повече от настоящия брой на криптовалутите, като в криптовалутите няма и 20 различни протокола на организация на блокчейна - всички други криптовалути ползват тези протоколи, като най натоварен е блокчейна на Етереума (около половината ако не и повече монети са смарт контракти върху него) и ми се струва, че в един прекрасен момент може и да изгърми, като станат много маймуните на клона.

Усещаш ли сега каква е приликата между Биткоин и Златото - разликата е че Биткоин може да си го носиш на флашка или да запомниш 12 или 24 английски думички а за златото ще ти трябва количка ако си от по бедните милионери.
                        Last edited by filchef; 29.12.2024, 07:29.

Коментар

Бъдещето е на технологично много по-добри крипто валути от бития кон
                          Никой не ползва вече дирижабли,телефони с шайба,черно-бели TV и т.н
                          Това е така, когато става въпрос за компании, произвеждащи продукт - Нокия заминава в канала, а на нейно място идва Епъл. При протоколите е различно - веднъж установен и наложил се, протокол не може да бъде изместен от по-модерен и съвършен такъв. IP е чудесен пример за това - ползваме първия установен, макар, че след него са се появили десетки много по-съвършени. Този въпрос - за заместването на биткойн протокола с по-модерен и съвършен е обсъждан много, включително и от хора на Блекрок и Фиделити, които са работели по създаването на техните ETF за биткойн. Мнението на всички е еднозначно - това, което твърдиш, че е възможно ....... всъщност не е и вероятността да се случи е равна на нула.

Коментар

• Намерих това в компютъра ми...

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Питах един ИИ,вика криптовалутите били ~20 000
                              Металите ~10-тина групи,общо 95
                              Има "малка" разлика не мислиш ли?
                              Отделно за един ден даже и ти можеш да създадеш от нищото десетки нови криптовалути
                              А десет вида метал можеш ли?
                              Навремето е имало професия алхимик. Задачата на алхимика е била да превърне различни метали в злато най-често олово. Съвременните алхимици са създателите на шиткойни, биткойна е един единствен.
                              There is no second best.

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
                                Има над 20 вида метали, но златото е едно.
                                И с биткойн е същото, един между много.
                                ​​​
                                Питах един ИИ,вика криптовалутите били ~20 000
                                Металите ~10-тина групи,общо 95
                                Има "малка" разлика не мислиш ли?
                                Отделно за един ден даже и ти можеш да създадеш от нищото десетки нови криптовалути
                                А десет вида метал можеш ли?

Коментар

Working...
                                X