IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Предишния път (когато бяхме на 69) всички викаха, че този път няма как да падне много. Не стига, че падна "много", но и падна под предишния си ATH от 20к. При Биткойн няма невъзможни неща!
    Не, не е паднал защото предишния му ATH беше около 64000, ти си мислиш за по предишния когато беше около 19400. Дори и да вземем това като ATH под тези нива е стоял не повече от 3-4 месеца, а какво остава за 3-4г. Ако някой е изпуснал и двата си е негов проблем. Цикъла би следвало да продължи още няколко месеца, но да видим дали ще се получи така когато всички имат такива очаквания. Но според мен на всеки който средната му цена е под 30 няма за какво да се притеснява.
    Аз и за това го чакам на 140 този цикъл - това е реалистичния и консервативен следващ ATH като се вземе в предвид и вече големия му market cap. Даже е вероятно да има едни 20% процент дроп около нова година.
    Last edited by pwise; 12.11.2024, 01:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

И ти си доста неопитен, освен някаква много сериозна рецесия или някакъв black swan да го свали това няма как да се случи.
      Предишния път (когато бяхме на 69) всички викаха, че този път няма как да падне много. Не стига, че падна "много", но и падна под предишния си ATH от 20к. При Биткойн няма невъзможни неща!

Коментар

Точно това са признаците, че навлизаме във фазата на еуфорията, когато по-младите и неопитните се подлъгват и обикновенно грешат.
        Според мен този бърз растеж - 30+% само за седмица, не е особенно здравословен и вероятно предстои лека корекция.
        Иначе и аз мисля също като теб, че е по-добре да пропусна 2х (да кажем ако разтоваря значителни количества на 100-150) и да стигне 200-300, отколкото да не разтоваря нищо или съвсем малко и да се срине на 20-30 и да стои там 3 год.
        И ти си доста неопитен, освен някаква много сериозна рецесия или някакъв black swan да го свали това няма как да се случи.
        Last edited by pwise; 12.11.2024, 00:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Повечето те хейтят от яд,
          Емоционално подхождаш много правилно , дори да ходи на 200 000.
          Тук много се заслепени и алчни. Ако пропуснеш 200 000 просто ще ,, изгубиш,, половината , но ако не продадеш спадне на 10 000 ще загубиш 90 процента.

Вероятно си и оставил и за следваващa серия на нива 120-160.
          Точно това са признаците, че навлизаме във фазата на еуфорията, когато по-младите и неопитните се подлъгват и обикновенно грешат.
          Според мен този бърз растеж - 30+% само за седмица, не е особенно здравословен и вероятно предстои лека корекция.
          Иначе и аз мисля също като теб, че е по-добре да пропусна 2х (да кажем ако разтоваря значителни количества на 100-150) и да стигне 200-300, отколкото да не разтоваря нищо или съвсем малко и да се срине на 20-30 и да стои там 3 год.

Коментар

• Съмнявам се, че ще видим повторение на класическия цикъл от две възходящи години - четната на халвинга и следващата след нея, последвани от две години на мечи пазар с дълбоки корекции. Това се случваше, когато цената бе ниска, а пазара бе доминиран от физически лица. Днес това е съвсем различен маркет, като основната причина са ETF в САЩ. Корекции от рода на 70-80% са в миналото и няма да се случат в бъдеще - най-много някаква от рода на 25-30% / NASDAQ през 2022 /, при това за кратко, т.е. в рамките на една година, а не на две. Който таи надежди в бъдеще да купува на ниски цени, си е направил грешна сметка.

Коментар

• ЪъъъъъъъъъъПпппппппппп!
              Бой по разреваните смешни мечета!

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

От къв зор ще продаваш наведнъж , емоционалният товар е огромен , особено с такъв инструмент огромна волатилност.

Стоповете са си продажба.
                Което пак е риск щот държиш койните на неква борса.
                Койните не са на борса и няма да продавам наведнъж. Е да като дойде времето ще трябва да ги връщам на някоя борса, за сега са на сигурно. Борсите само за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
                  Все още това ми е таргета, само малко измествам хоризонта за продаване на късна зима.
                  Или поне някъде там се надявам да сложа стоповете пък ако ходи още на север здраве да е, ще ги преместим.

От къв зор ще продаваш наведнъж , емоционалният товар е огромен , особено с такъв инструмент огромна волатилност.

Стоповете са си продажба.
                  Което пак е риск щот държиш койните на неква борса.
                  Last edited by Майстора233; 12.11.2024, 00:29.

Коментар

• Все още това ми е таргета, само малко измествам хоризонта за продаване на късна зима.
                    Или поне някъде там се надявам да сложа стоповете пък ако ходи още на север здраве да е, ще ги преместим.

Коментар

Аз затова казах, че идва най-трудната част - отиграването на булръна. Както казах, предишния булрън сгреших, че не успях да разтоваря повечко (само 1 ордер ми излезна на 69) а бях наредил до 100.
                      Не искам и този път да повтарям същите грешки, затова започнах по отрано.
                      Колкото до колегата, той вероятно е по-млад, животът е пред него, жив и здрав да е. Аз съм на 40+, Матеев доколкото знам е 50+, ние не разполагаме с времето, с което разполагам той.
                      Повечето те хейтят от яд,
                      Емоционално подхождаш много правилно , дори да ходи на 200 000.
                      Тук много се заслепени и алчни. Ако пропуснеш 200 000 просто ще ,, изгубиш,, половината , но ако не продадеш спадне на 10 000 ще загубиш 90 процента.

Вероятно си и оставил и за следваващa серия на нива 120-160.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Макси се кара на друго макси ,че кешира,а не стиска
                        Най-трудното нещо в криптото е да решиш къде да кешираш
                        Схемата на бетера за лимити през определени нива е добра,трудното е да знаеш къде са те.
                        Аз затова казах, че идва най-трудната част - отиграването на булръна. Както казах, предишния булрън сгреших, че не успях да разтоваря повечко (само 1 ордер ми излезна на 69) а бях наредил до 100.
                        Не искам и този път да повтарям същите грешки, затова започнах по отрано.
                        Колкото до колегата, той вероятно е по-млад, животът е пред него, жив и здрав да е. Аз съм на 40+, Матеев доколкото знам е 50+, ние не разполагаме с времето, с което разполагам той.

П.С Ако бях на 30 не бих продал и 1 сатоши.
                        Last edited by better; 11.11.2024, 23:59.

Коментар

В грешка си.
                          Макси се кара на друго макси ,че кешира,а не стиска
                          Най-трудното нещо в криптото е да решиш къде да кешираш
                          Схемата на бетера за лимити през определени нива е добра,трудното е да знаеш къде са те.

Коментар

• 87.
                            Честито на всички, които изпревариха милиардерите!
                            Честито на тези, които сега продават (и ще продават) на милиардерите!
                            Честито, вие имахте уникалния шанс, да сте преди тях.
                            Честито на тези, които повярваха в Биткойн.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten
                              време е да смениш и тоя пророчески ник:
                              Време е да спреш дебилния спам.Знаем,че си наранена

Коментар

• Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение

Хартиени ръце
                                В грешка си.
                                Хартиените ръце ми продаваха на 7к (след краша от 20к). Хартиените ръце ми продаваха на 4к (ковида). Хартиените ръце ми продаваха и 2021 на 16к (на ФТХ краша).

Коментар

Working...
                                X