Как се процедира при голяма сделка - първо продавача си отваря сметка в банката на продавача, това е просто задължително, те не искат да платят такси за прехвърляне на пари от една банка в друга..После с парите се купува друга стока, всеки друг начин на търговия е обречен на неуспех, защото трябва да търгуваш само със стоки които си купил в пъти по евтино и да печелят от теб пари всякакви възможни посредници. Такива стоки които да намериш на в пъти по ниски цени и да са качествени - истински НЯМА.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Top Gun Maverick, Путин лично с нищо не търгува, има си държавен бюджет там. Не вярвайте на всяка глупост написана някъде. В момента се сменят стоки за други стоки, изчисляват цените в собствените си пари - парите на купувача първо и след това стока която той продава се плаща с тези пари и търговията е готова. Нищо суперизвънредно не се случва и няма нужда да ползват койни да ги транзитират между някакви смешни акаунти. Тези транзакции са скъпи и рисковани, постоянни кражби, докато като си търгуват със стоки нещата са къде по прозрачни. Кой ще тръгне нещо за което е вложил труд да го вкара в зоната на здрача, та от там да го вади на светло. Освен това искат да си ликвидират дълговете кредитните трилионери, искат хиперинфлация. А после хората ще са без пари, няма да има пари за интернет, ще има за локален нет, който също върши работа на 90% колкото интернет.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеДаньо, и тая тема усра. Сопри се бре, сопри се.....Last edited by danetha; 30.12.2024, 16:13.
Коментар
-
Сериозно ли? Нали знаеш какво ще стане тогава? Конят ще е набрал такава инерция, че колкото някой ще попречи на Путин да му платят нещо си в кон, толкова ще попречат и на Бетера да ми плати колата в кон и да си ходи с нея. Да ти кажа, затова няма да спрат и Тетера, понеже тия тарикати за които говориш правят шум, интерес, влизат и други тарикати и всеки намазва. Ако почнат да се оливат с обира, няма да има толкова игра, съответно толкова пари за тях. Тоя филм с "накрая ще ви обложат" знаеш ли кога приключи окончателно? С приемането на ИТФ-те. Ако искаха/можеха и щеше да им се получи, щяха много по-рано да направят много неща. Лари излезна като говорител и каза на всички от името на всички какво не е зле да направят. Мачът приключи, проумейте го. Ще ми баннат и обложат знаеш кое.
- 1 like
Коментар
-
better, скърших ви хатъра. Вярно, обаче помислете малко с главите си, това е един кух кон, нищо няма в него и няма държава която да не иска да се облажи от такива хора, просто не са се сетили - а парите истинските си минават през бангстерите. Ще кажат - Дай да ги обръснем тези тарикати, имат пари да ги наливат в пълни с въздух коне и ще го ...направят без проблем. Маса бедни хора дето не могат да се видят с два лева накуп - данъци плащат.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Top Gun Maverick, накрая като няма какво да обложат с такса и ще сложат такса на транзакциите в коне. Нищо не може да купуваш за ежедневните си нужди с коне, като кажат - дай 60% от парите които вземаш като продадеш коне за пари.D.Y.F-091066
Коментар
-
И като беше друг президентът 4 години какво се случи? Корони, морони, ФТХ, войни, скамове, коня изплува бе човек. Ето ти нещо да си разсъждаваш, а моето "самочувствие" идва от познания някакви и една графика, която ви бие в главите години наред. Спокойно, аз също бях почти като теб, ама ти ако продължаваш, само може да изтървеш, а трейдърството е довреме.
http://bitcoindeaths.com/
От трети януари ФТХ почва да изплаща пари, на един мой човек му искаха Кракен акаунт за да преведат едни къси Сатошита, които бил оставил на борсата тогава. Нещата ще се случат, а мечките ги заглушете хора, те са едни и същи грамофони 15 години, скоро абитуриенти ще станат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеХартиени вика, може, само ти и още няколко човека знаете, а тези с многото пари не знаят и продължават да купуват Биткойн, тоя фалшивия, който го наричаш. Защото...обичат да губят пари.
Запознай се бтк материята,запознай се със CME фючърсите,направи една транзакция, пък тогава се изказвай като от последна инстанция
Наистина не разбирам откъде идва това самочувствие
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеКакто казах вече, биткойн е криптовалута нъмбер уан, защото зад нея стои САЩ. Оттам нататък, ако искаш си играй с монеро и трепери дали няма да те арестуват на някое летище.
Америка не е целия свят,те могат да си я наложат на себе си,но не и на останалия свят,еле пък в БРИКС,а те пък никога няма да наложат валута,която НЕ МОГАТ да контролират на 10000%.
Отделно след 4 или по-малко години, US президента ще е друг и тази "благосклонна" към бтк политика може да се обърне на 180%
Като криптовалута btk е загубена кауза заради фундаментите си.Много по-добри ще заемат неговото място.
Бтк като американска теч акция ще катастрофира заедно със SP500,а там ни чака катастрофа >2008
Независимо колко бавят и удължават ,без резет няма да се разминемLast edited by danetha; 30.12.2024, 11:06.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ама те досега не са се опитвали защото да прехвърлят хора от Биткойн в по-обещаващи проекти, хахаха...
Хартиени вика, може, само ти и още няколко човека знаете, а тези с многото пари не знаят и продължават да купуват Биткойн, тоя фалшивия, който го наричаш. Защото...обичат да губят пари.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Като не те вълнува,защо обвиняваш другите които ти разясняват ситуацията ?
Вълнува те не,ами и не може да спиш даже.
А колкото ,че можели да се копаят само по 440 бтк. Е,И ?
СМЕ фючърсите могат ли да печатат от въздуха така наречените "paper btc" , без да имат даже и един физически такъв ? Могат
Като го озъзнаеш това след година/две, може и да е късно
Изобщо не говорим за фундаментите,където е слабото място на коня.Фундаментално,а и технологично той е счупен и технически много изостанал,нефунционален и неефективен ,а фундаментите са най-важното и рано или късно си идват на мястото.Даже и в момента има десетки (да,точно така десетки) по-добри криптовалути от него.
Както казах вече, биткойн е криптовалута нъмбер уан, защото зад нея стои САЩ. Оттам нататък, ако искаш си играй с монеро и трепери дали няма да те арестуват на някое летище.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение. От там насетне, кой можел да добие не знам колко метала, злато, платина или каквото си избереш, не ме ***. Колко по-ясно да ти го напиша?
Вълнува те не,ами и не може да спиш даже.
А колкото ,че можели да се копаят само по 440 бтк. Е,И ?
СМЕ фючърсите могат ли да печатат от въздуха така наречените "paper btc" , без да имат даже и един физически такъв ? Могат
Като го осъзнаеш това след година/две, може и да е късно
Изобщо не говорим за фундаментите,където е слабото място на коня.Фундаментално,а и технологично той е счупен и технически много изостанал,нефунционален и неефективен ,а фундаментите са най-важното и рано или късно си идват на мястото.Даже и в момента има десетки (да,точно така десетки) по-добри криптовалути от него.На коня единственото силно е мрежата,но прехвърлянето може да стане много бързо.Знаем ефекта на овцата,а и никой няма да иска да губи пари най-вече, дойде ли моментаLast edited by danetha; 30.12.2024, 10:49.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не бягам бе човек, ти не ме гониш за да бягам. Аз съм на най-добрия кон и съм съвсем спокоен. С този си въпрос обаче продължаваш да затвърждаваш как не разбираш моето и нашето(на макситата)спокойствие.
Не ме *** колко златни сплави може да направи някой за един ден. Вълнува ме, че ДОКАЗАНО на ден до април 2028-ма може да копаеш средно по около 440 Биткойна на ден. Толкова е просто да го разбереш. От там насетне, кой можел да добие не знам колко метала, злато, платина или каквото си избереш, не ме ***. Колко по-ясно да ти го напиша? Ама щели да направят друг Биткойн, ама имало 20000 вида криптовалути. Човек, тази дискусия да валидирам подобни неща е минимум излишна. Аз съм си научил урока.
Дай нещо съществено, ще събаряме ли Тетера, няма ли, доминацията усещам полъх на слабост вече по-ясно, това ни вълнува.
Виж, запиши, повтори. Това е и този цикъл, за другия ще видим, може да е последен този и следващия коня да си влезе в суперцикъл. Прави пари като можеш, какво си губиш времето с тъпотии.
Ето нещо, което не бива да се забравя:
https://x.com/Excellion/status/1873478172723015920Last edited by Top Gun Maverick; 30.12.2024, 10:06.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеПитам теб, понеже отдавна плюеш Тетера.
Дай да ти видим бтк ютуб познанията.Обвиняваш ,после като те бият с аргументи,бягаш.Не става така.Кажи как можеш да произвеждаш по 1000 златни сплави на ден напълно безплатно??? щото аз мога да произвеждам и повече криптовалути/ден
Кажи и колко пари спечели последните 2 месеца,за да си позволяваш да даваш акъли на хора които са спечелили колкото ти цял живот няма да спечелиш?Last edited by danetha; 30.12.2024, 09:51.
- 1 like
Коментар
Коментар