IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от teodorslavov Разгледай мнение
    Здравейте,
    търся съдружник за отваряне на нов обект - италианска пицария в точно определен квартал.
    Имам 12 години опит, от тях 6 като майстор-пицар. Познавам бранша, клиентите и изискванията им.
    Инвестицията е малка и ниско-рискова като цяло.
    Желанието ми , е да намеря човек, който да повярва в истинската пица, в оригиналния вкус и в любовта към готвенето.
    Повече подробности мога да предложа на тел: 0890 253 445
    или на e-mail: teodorslavov@gmail.com
    PS: Всичко в пицарията ще го правя аз, понеже съм обучаван от едни от най-добрите и мисля, че е важно винаги да знам, че пицата, която давам е перфектна. Затова от зареждане до издаване на продукта, ще съм аз.
    Търся човек, който да инвестира определена сума пари и да получава, точно определен дивидент всеки месец.
    Поздрави,
    Тео

https://www.facebook.com/Teodor-Slav...2799/timeline/
    дивидент всеки месец? звучи като заем, защо не пробваш в банка?
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от teodorslavov Разгледай мнение
      Здравейте,
      търся съдружник за отваряне на нов обект - италианска пицария в точно определен квартал.
      Имам 12 години опит, от тях 6 като майстор-пицар. Познавам бранша, клиентите и изискванията им.
      Желанието ми , е да намеря човек, който да повярва в истинската пица, в оригиналния вкус и в любовта към готвенето.
      PS: Всичко в пицарията ще го правя аз, понеже съм обучаван от едни от най-добрите и мисля, че е важно винаги да знам, че пицата, която давам е перфектна. Затова от зареждане до издаване на продукта, ще съм аз.
      Търся човек, който да инвестира определена сума пари и да получава, точно определен дивидент всеки месец.
      Поздрави,
      Тео

Успех ти пожелавам! Дано се получи и да поканиш на пица скоро!

Коментар

• Търся съдружник!

Здравейте,
        Поздрави,
        Тео

Коментар

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
          За мачовете рискът също е близко до нулата , с идеята че печелиш много по-бързо (но е само за 100% смели хора).
          Хубаво - успех. Аз не разбирам от залагания - така че - както казва Бъфет - всеки да инвестира там където разбира.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
            А ето и малко инфо за истинския Комбинатор.Да види малкия тук, какви хора е имало по света и да се постарае, докато се издигне до тях. Гирички за рязане ще му дадем, ако нещо.
            Това с гирите беше култово... отде акъл у Паниковски, та да се усети, че ако гирата бе златна, нямаше да може да я отлепи от подът? Айде - да речем Балаганов прост момък - не е виждал златце.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Бяхме намислили да ни обясниш тая вечер как точно футболните залози са по-нискорискови от инвестиция на фондовите борси, но не ни остана време.

Ако наистина мислиш така, опасявам се, че нямаш ного-ного понятие от борсови инвестиции - иначе би знаел, че за един дългосрочен и умерено диверсифициран инвеститор, рискът е близък до нулата.
              За мачовете рискът също е близко до нулата , с идеята че печелиш много по-бързо (но е само за 100% смели хора).

Коментар

Утре има перфектна възможност да изкараме 10 бона от футболни мачове, риска е доста по-малък от фондовата борса.Моля лс.
                Бяхме намислили да ни обясниш тая вечер как точно футболните залози са по-нискорискови от инвестиция на фондовите борси, но не ни остана време.

Ако наистина мислиш така, опасявам се, че нямаш ного-ного понятие от борсови инвестиции - иначе би знаел, че за един дългосрочен и умерено диверсифициран инвеститор, рискът е близък до нулата.

Коментар

• Утре има перфектна възможност да изкараме 10 бона от футболни мачове, риска е доста по-малък от фондовата борса.Моля лс.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    бензина от вас, идеите от нас- остап бендер
                    А ето и малко инфо за истинския Комбинатор.Да види малкия тук, какви хора е имало по света и да се постарае, докато се издигне до тях. Гирички за рязане ще му дадем, ако нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                      айдети вади парите, аз ще съм с идеите
                      бензина от вас, идеите от нас- остап бендер

Коментар

• Такива неща на малкия му ги обяснявахме преди половин година. Мислиш ли, че сега не се гъбарка и с теб?

Коментар

Само ще ме критикуваш или ще въртим бизнес? . Ако искаш да печелим пари- спри да ме критикуваш и ела да действаме .
                          не те критикувам, казвам, че за да ти се получат нещата трябва да се потрудиш и ти, никой няма да ти сипе наготово. Има и друг вариант - банка, ипотека за да си финансираш начинанията....
                          предполагам вече ти е обяснено как се случват нещата от другите форумци

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            Само ще ме критикуваш или ще въртим бизнес? . Ако искаш да печелим пари- спри да ме критикуваш и ела да действаме .

Коментар

Един участва с пари, друг с идеи, нещата се комбинират .

Коментар

Участвам с идеи и до някъде опит в брокерството .
                                колко ти е опита .да не се окаже че моя е по-голам

Коментар

Working...
                                X