Първоначално изпратено от teodorslavov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся инвеститор
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от teodorslavov Разгледай мнениеЗдравейте,
търся съдружник за отваряне на нов обект - италианска пицария в точно определен квартал.
Имам 12 години опит, от тях 6 като майстор-пицар. Познавам бранша, клиентите и изискванията им.
Инвестицията е малка и ниско-рискова като цяло.
Желанието ми , е да намеря човек, който да повярва в истинската пица, в оригиналния вкус и в любовта към готвенето.
Повече подробности мога да предложа на тел: 0890 253 445
или на e-mail: teodorslavov@gmail.com
PS: Всичко в пицарията ще го правя аз, понеже съм обучаван от едни от най-добрите и мисля, че е важно винаги да знам, че пицата, която давам е перфектна. Затова от зареждане до издаване на продукта, ще съм аз.
Търся човек, който да инвестира определена сума пари и да получава, точно определен дивидент всеки месец.
Поздрави,
Тео
https://www.facebook.com/Teodor-Slav...2799/timeline/
Коментар
-
Търся съдружник!
Здравейте,
търся съдружник за отваряне на нов обект - италианска пицария в точно определен квартал.
Имам 12 години опит, от тях 6 като майстор-пицар. Познавам бранша, клиентите и изискванията им.
Инвестицията е малка и ниско-рискова като цяло.
Желанието ми , е да намеря човек, който да повярва в истинската пица, в оригиналния вкус и в любовта към готвенето.
Повече подробности мога да предложа на тел: 0890 253 445
или на e-mail: teodorslavov@gmail.com
PS: Всичко в пицарията ще го правя аз, понеже съм обучаван от едни от най-добрите и мисля, че е важно винаги да знам, че пицата, която давам е перфектна. Затова от зареждане до издаване на продукта, ще съм аз.
Търся човек, който да инвестира определена сума пари и да получава, точно определен дивидент всеки месец.
Поздрави,
Тео
https://www.facebook.com/Teodor-Slav...2799/timeline/
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеЗа мачовете рискът също е близко до нулата , с идеята че печелиш много по-бързо (но е само за 100% смели хора).Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеА ето и малко инфо за истинския Комбинатор.Да види малкия тук, какви хора е имало по света и да се постарае, докато се издигне до тях. Гирички за рязане ще му дадем, ако нещо.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБяхме намислили да ни обясниш тая вечер как точно футболните залози са по-нискорискови от инвестиция на фондовите борси, но не ни остана време.
Ако наистина мислиш така, опасявам се, че нямаш ного-ного понятие от борсови инвестиции - иначе би знаел, че за един дългосрочен и умерено диверсифициран инвеститор, рискът е близък до нулата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеУтре има перфектна възможност да изкараме 10 бона от футболни мачове, риска е доста по-малък от фондовата борса.Моля лс.
Ако наистина мислиш така, опасявам се, че нямаш ного-ного понятие от борсови инвестиции - иначе би знаел, че за един дългосрочен и умерено диверсифициран инвеститор, рискът е близък до нулата.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениебензина от вас, идеите от нас- остап бендер
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеайдети вади парите, аз ще съм с идеите
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеСамо ще ме критикуваш или ще въртим бизнес? . Ако искаш да печелим пари- спри да ме критикуваш и ела да действаме .
предполагам вече ти е обяснено как се случват нещата от другите форумци
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеайдети вади парите, аз ще съм с идеите
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеЕдин участва с пари, друг с идеи, нещата се комбинират .
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеУчаствам с идеи и до някъде опит в брокерството .
Коментар
Коментар