IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    Ти му дай пари, той момъкът ще си брокерства. Ако спечели-делите надве, ако изгуби-губиш само ти.
    Пазара е толкова динамичен в момента,че ще е адски трудно да загубим .

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
      а кинта няма ли да сложиш на масата
      Един участва с пари, друг с идеи, нещата се комбинират .
      Last edited by fearlessss8; 26.08.2015, 16:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
        Ти му дай пари, той момъкът ще си брокерства. Ако спечели-делите надве, ако изгуби-губиш само ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
          Участвам с идеи и до някъде опит в брокерството .

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
            аз съм мераклия. ти с какво участваш
            Участвам с идеи и до някъде опит в брокерството .

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
              Ама ти още не си се отказал. Харесваш ми младеж, приличаш на мен, само дето аз не съм мрънкал на тоя и оня а от 14 годишен бачкам за да реализирам идеите си. Гледам, че от март месец се оплакваш, е колко пари направи от тогава до сега? или може би си мислил нови и нови идеи в някое кафене. Не ставаш за бизнес момче, в бизнеса се изисква да си МЪЖ, а не женски полов орган , освен ако не си отроче на някои бизнесмен
              Бъркането на физиология с психология води до сериозни недоразумения.

Коментар

Някой мераклия - да въртим бизнес в София-брокерска къща???
                Ама ти още не си се отказал. Харесваш ми младеж, приличаш на мен, само дето аз не съм мрънкал на тоя и оня а от 14 годишен бачкам за да реализирам идеите си. Гледам, че от март месец се оплакваш, е колко пари направи от тогава до сега? или може би си мислил нови и нови идеи в някое кафене. Не ставаш за бизнес момче, в бизнеса се изисква да си МЪЖ, а не женски полов орган , освен ако не си отроче на някои бизнесмен

Коментар

Дупе?

Коментар

Ти си болен с тая софия

Коментар

Има там една торба лъжи

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                          Някой мераклия за недвижим имот в германия, преустройство на стара къща и последващо даване под наем???

Коментар

• Някой мераклия за недвижим имот в германия, преустройство на стара къща и последващо даване под наем???

Коментар

момъка поне нещо е направил,видях му сайта, хич не е лош
                              - И се държи достойно: Нещо, което на някои така и не им се удава.
                              Ето защо, съм по-оптимистично настроен за неговото /и на инвестицията му/ бъдеще.
                              И, за да види тук един малчуган, за какво говоря, ще си позволя да цитирам писмото му до мен самия.
                              Надявам се, да ми прости своеволието:
                              Първоначално изпратено от nicksss
                              Здравей,

Да отговоря на въпроса ти - наясно съм с голямата конкуренция, всеобхватността на пазара и прочие, и смятам да спечеля потребителя просто като му предложа по-добра услуга от всички останали. Няма по-добър начин от този, за да спечелиш един потребител, особено когато си нов на пазара.

Към момента предлагам нещо, което не предлага никой друг на пазара, подобрява самия бизнес модел и го прави по-атрактивен за всеки по веригата.

Ако се интересувате, мога да изпратя по-подробна информация за проекта и да наблегна на част от нещата, които представляват по-особен интерес за Вас.
                              Last edited by Pyramid; 24.07.2015, 11:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                                А аз винаги съм се учудвал на такива като теб, всеядни. Точно ти да даваш "сбъркани" оценки, мирише отдалеч. Този момък, със сайта, може и да не получи тук, официално, финансово рамо. А може и да получи. Подкрепих го морално, защото поне има визия, която качествено го отличава от теб. Та, иди там, брокерствай си и, като направиш първия милион /ама не оборот, а печалба след данъци/ се обади да те честваме. Дотогава не се излагай, че не ти помага. Ама никак.
                                момъка поне нещо е направил,видях му сайта, хич не е лош

Коментар

Working...
                                X