Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся инвеститор
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеа кинта няма ли да сложиш на масатаLast edited by fearlessss8; 26.08.2015, 16:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеа кинта няма ли да сложиш на масата
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеУчаствам с идеи и до някъде опит в брокерството .
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеаз съм мераклия. ти с какво участваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеАма ти още не си се отказал. Харесваш ми младеж, приличаш на мен, само дето аз не съм мрънкал на тоя и оня а от 14 годишен бачкам за да реализирам идеите си. Гледам, че от март месец се оплакваш, е колко пари направи от тогава до сега? или може би си мислил нови и нови идеи в някое кафене. Не ставаш за бизнес момче, в бизнеса се изисква да си МЪЖ, а не женски полов орган , освен ако не си отроче на някои бизнесмен
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеНякой мераклия - да въртим бизнес в София-брокерска къща???
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеНякой мераклия - да въртим бизнес в София-брокерска къща???
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеаз съм мераклия. ти с какво участваш
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНякой мераклия за недвижим имот в германия, преустройство на стара къща и последващо даване под наем???
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениемомъка поне нещо е направил,видях му сайта, хич не е лош
Ето защо, съм по-оптимистично настроен за неговото /и на инвестицията му/ бъдеще.
И, за да види тук един малчуган, за какво говоря, ще си позволя да цитирам писмото му до мен самия.
Надявам се, да ми прости своеволието:Първоначално изпратено от nicksssЗдравей,
Да отговоря на въпроса ти - наясно съм с голямата конкуренция, всеобхватността на пазара и прочие, и смятам да спечеля потребителя просто като му предложа по-добра услуга от всички останали. Няма по-добър начин от този, за да спечелиш един потребител, особено когато си нов на пазара.
Към момента предлагам нещо, което не предлага никой друг на пазара, подобрява самия бизнес модел и го прави по-атрактивен за всеки по веригата.
Ако се интересувате, мога да изпратя по-подробна информация за проекта и да наблегна на част от нещата, които представляват по-особен интерес за Вас.Last edited by Pyramid; 24.07.2015, 11:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеА аз винаги съм се учудвал на такива като теб, всеядни. Точно ти да даваш "сбъркани" оценки, мирише отдалеч. Този момък, със сайта, може и да не получи тук, официално, финансово рамо. А може и да получи. Подкрепих го морално, защото поне има визия, която качествено го отличава от теб. Та, иди там, брокерствай си и, като направиш първия милион /ама не оборот, а печалба след данъци/ се обади да те честваме. Дотогава не се излагай, че не ти помага. Ама никак.
Коментар
Коментар