Здравей, Благодаря, за писмото,да тази тема ми е позната. Потърси в Гугъл темата еко-зора, те твърдят, че правят пиролизни мобилни инсталации в тях могат да се разграждат всякакви биологични отпадъци. Цената им е много висока, а и трудно може да се намери пазар на получените продукти.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся инвеститор
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vladimir vasilev Разгледай мнениеДа, за източни фирми ми е известно, но нали в България непрекъснато предъвкват иновации, конкурентоспособност и в същото време... Винаги съм считал, че е необ-ходима реализация в нашата държава и че възможната такава успешна реализация тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladimir vasilev Разгледай мнениеPyramid, благодаря за писмото. Механизмът ми е различен от този за промяна стъпката на витлото, но може да се прилагат двата едновременно. При намалява не диаметъра на витлото, при увеличаване на оборотите на двигателя с 5% дава намаление на разхода на горивото до 25%, това са го установили в СССР, имат разработка по въпроса на е спряна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТи набра ли някой лев от оня сайт за колективно набиране на кинти?
Коментар
-
Pyramid, благодаря за писмото. Механизмът ми е различен от този за промяна стъпката на витлото, но може да се прилагат двата едновременно. При намалява не диаметъра на витлото, при увеличаване на оборотите на двигателя с 5% дава намаление на разхода на горивото до 25%, това са го установили в СССР, имат разработка по въпроса на е спряна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДръж се, момък! И помни: на теб, "хората" не ти вършат работа. Работа вършат ЧОВЕЦИТЕ. А те са рядкост.
Желая ти късмет!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladimir vasilev Разгледай мнениеАз от дълго време търся да намеря спонсор за претворяване в така да се каже " жива вещ " моя идея. Свързах се с фирма, която осъществява посреднически контакти м/у хора като мен, които имат идеи и тези, които са в състояние да финансират тези идеи. Не се получава вече повече от две години. Опитвал съм да се свържа директно с хора и фирми, които биха се заинтересували от моя продукт, за съжаление, даже не отговарят, с извинение, дори и само да те на..уват. Стигнах до заключението, че в България никой не се интересува от развойна дейност и иновации. Хората търсят бързата далавера- купиш, препродадеш и чао. То е по-лесно май да вземеш пари от някого чрез измама, отколкото за създаването и разработването на реален продукт.
Разработил съм механизъм, чрез, който може да се променя работния диаметър на гребни винтове, задвижващи плавателни съдове. Същия механизъм може да използва в авиацията-витла за самолети и хеликоптери, вятърни генератори, турбини с променлива геометрия. Материалите по проекта са готови за внасяне в Патентно ведомство. Готов съм на сътрудничество от всякакъв характер.
Относно работния диаметър не знам но, със сигурност, системите за задаване стъпката на винта /ъгъла на атака/ отдавна са в масова употреба и, ако искаш наистина да пробиеш, трябва да им докажеш категорични, явни преимущества. Защото, хората , /освен, че някои показват много висок интелект/ също, са страхливи, глупави, незаинтересовани същества на които, доде не им опре яйцето до гъза и не почне да им се къса сфинктера, предпочитат да си траят. ОВЦЕ с превелико самомнение. Това са "хората". Неведнъж съм бил в твоята ситуация, вярвай ми. Имат ПРОБЛЕМ но, просто, нямат багажа да го осъзнаят, камо ли, да опитат да го решат или да купят решение, както е в твоя случай.
Дръж се, момък! И помни: на теб, "хората" не ти вършат работа. Работа вършат ЧОВЕЦИТЕ. А те са рядкост.
Желая ти късмет!
Коментар
-
Търся инвеститор, спонсор, бизнес ангел, както и да го наречете
Аз от дълго време търся да намеря спонсор за претворяване в така да се каже " жива вещ " моя идея. Свързах се с фирма, която осъществява посреднически контакти м/у хора като мен, които имат идеи и тези, които са в състояние да финансират тези идеи. Не се получава вече повече от две години. Опитвал съм да се свържа директно с хора и фирми, които биха се заинтересували от моя продукт, за съжаление, даже не отговарят, с извинение, дори и само да те на..уват. Стигнах до заключението, че в България никой не се интересува от развойна дейност и иновации. Хората търсят бързата далавера- купиш, препродадеш и чао. То е по-лесно май да вземеш пари от някого чрез измама, отколкото за създаването и разработването на реален продукт.
Разработил съм механизъм, чрез, който може да се променя работния диаметър на гребни винтове, задвижващи плавателни съдове. Същия механизъм може да използва в авиацията-витла за самолети и хеликоптери, вятърни генератори, турбини с променлива геометрия. Материалите по проекта са готови за внасяне в Патентно ведомство. Готов съм на сътрудничество от всякакъв характер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЗдравей,
Имаш ли бизнес план? За какъв размер на инвестицията говорим? Има ли други обекти около теб? За кой град говориш? Това съдружник и месечен дивидент трудно може да се случи в едно изречение...
Пиците изглеждат доста добре, дано са такива и на вкус.
Иначе говоря за София (не изключвам опцията за друг град, но това ще изисква допълнително време за проучване на пазара).
Поздрави,
Тео
Коментар
-
Първоначално изпратено от teodorslavov Разгледай мнениеБлагодаря за пожеланията.
Първо, не искам да бъда груб, но това е форум за инвестиции. Банката не иска да инвестира, а да печели.Ако взема X на брой лева, след 3 месеца ще ми увеличат лихвата, след още 3 пак и след 5 години ще дължа 3X + такси за кредита и т.н.
Ако това е било опция пред мен, досега щях да съм я направил. Банките в България имат накратко следните договорни условия: "Банката може да променя условията в настоящият договор по всяко време, без да е длъжна на уведомява кредитополучателя"...
Сега е момента да споделя, че НИКОГА не бих подписал такова нещо.
Когато двама души правят договор, то е ясно и за двамата какво са задълженията им и правата им. С банките това не е така,
Отговорих на най-задаваният въпрос във форума: Защо не пробваш с банка?
Така или иначе ще направя каквото искам и то ще бъде успешно. Всичко е въпрос на време.
Успех на всички
Поздрави,
Тео
Имаш ли бизнес план? За какъв размер на инвестицията говорим? Има ли други обекти около теб? За кой град говориш? Това съдружник и месечен дивидент трудно може да се случи в едно изречение...
Пиците изглеждат доста добре, дано са такива и на вкус.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеЗа мачовете рискът също е близко до нулата , с идеята че печелиш много по-бързо (но е само за 100% смели хора).Last edited by Pyramid; 02.10.2015, 00:06.
Коментар
-
Благодаря за пожеланията.
Първо, не искам да бъда груб, но това е форум за инвестиции. Банката не иска да инвестира, а да печели.Ако взема X на брой лева, след 3 месеца ще ми увеличат лихвата, след още 3 пак и след 5 години ще дължа 3X + такси за кредита и т.н.
Ако това е било опция пред мен, досега щях да съм я направил. Банките в България имат накратко следните договорни условия: "Банката може да променя условията в настоящият договор по всяко време, без да е длъжна на уведомява кредитополучателя"...
Сега е момента да споделя, че НИКОГА не бих подписал такова нещо.
Когато двама души правят договор, то е ясно и за двамата какво са задълженията им и правата им. С банките това не е така,
Отговорих на най-задаваният въпрос във форума: Защо не пробваш с банка?
Така или иначе ще направя каквото искам и то ще бъде успешно. Всичко е въпрос на време.
Успех на всички
Поздрави,
Тео
Коментар
-
Първоначално изпратено от teodorslavov Разгледай мнениеЗдравейте,
търся съдружник за отваряне на нов обект - италианска пицария в точно определен квартал.
Имам 12 години опит, от тях 6 като майстор-пицар. Познавам бранша, клиентите и изискванията им.
Инвестицията е малка и ниско-рискова като цяло.
Желанието ми , е да намеря човек, който да повярва в истинската пица, в оригиналния вкус и в любовта към готвенето.
Повече подробности мога да предложа на тел: 0890 253 445
или на e-mail: teodorslavov@gmail.com
PS: Всичко в пицарията ще го правя аз, понеже съм обучаван от едни от най-добрите и мисля, че е важно винаги да знам, че пицата, която давам е перфектна. Затова от зареждане до издаване на продукта, ще съм аз.
Търся човек, който да инвестира определена сума пари и да получава, точно определен дивидент всеки месец.
Поздрави,
Тео
https://www.facebook.com/Teodor-Slav...2799/timeline/
Коментар
Коментар