IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравей, Благодаря, за писмото,да тази тема ми е позната. Потърси в Гугъл темата еко-зора, те твърдят, че правят пиролизни мобилни инсталации в тях могат да се разграждат всякакви биологични отпадъци. Цената им е много висока, а и трудно може да се намери пазар на получените продукти.

Коментар

• Открих тук нещо по темата, ако някой реши да прави пачка.

Коментар

• Първоначално изпратено от vladimir vasilev Разгледай мнение
        Да, за източни фирми ми е известно, но нали в България непрекъснато предъвкват иновации, конкурентоспособност и в същото време... Винаги съм считал, че е необ-ходима реализация в нашата държава и че възможната такава успешна реализация тук.
        Значи, добре считаш. Само че, точно у нас, тръпката към новото е угаснала. Ганю ще купува и препродава до 101 и обратно...

Коментар

• Да, за източни фирми ми е известно, но нали в България непрекъснато предъвкват иновации, конкурентоспособност и в същото време... Винаги съм считал, че е необ-ходима реализация в нашата държава и че възможната такава успешна реализация тук.

Коментар

Pyramid, благодаря за писмото. Механизмът ми е различен от този за промяна стъпката на витлото, но може да се прилагат двата едновременно. При намалява не диаметъра на витлото, при увеличаване на оборотите на двигателя с 5% дава намаление на разхода на горивото до 25%, това са го установили в СССР, имат разработка по въпроса на е спряна.
            Говориш за променлива геометрия. Не знам какво да ти кажа, освен да бъдеш упорит, несломим и да проверяваш де що се явят възможности. Ако не тук, то зад граница. Предполагам, най-лесно би могъл да мотивираш малки, зли компании с голям ищах да си откъснат дял от производството и продажбите на летателни и плавателни средства или...да речем, корабостроителници от далечния Изток - Китай, южна Корея , Япония и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Ти набра ли някой лев от оня сайт за колективно набиране на кинти?
              Е, как!

Коментар

• Pyramid, благодаря за писмото. Механизмът ми е различен от този за промяна стъпката на витлото, но може да се прилагат двата едновременно. При намалява не диаметъра на витлото, при увеличаване на оборотите на двигателя с 5% дава намаление на разхода на горивото до 25%, това са го установили в СССР, имат разработка по въпроса на е спряна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                  Дръж се, момък! И помни: на теб, "хората" не ти вършат работа. Работа вършат ЧОВЕЦИТЕ. А те са рядкост.
                  Желая ти късмет!
                  Ти набра ли някой лев от оня сайт за колективно набиране на кинти?

Коментар

Аз от дълго време търся да намеря спонсор за претворяване в така да се каже " жива вещ " моя идея. Свързах се с фирма, която осъществява посреднически контакти м/у хора като мен, които имат идеи и тези, които са в състояние да финансират тези идеи. Не се получава вече повече от две години. Опитвал съм да се свържа директно с хора и фирми, които биха се заинтересували от моя продукт, за съжаление, даже не отговарят, с извинение, дори и само да те на..уват. Стигнах до заключението, че в България никой не се интересува от развойна дейност и иновации. Хората търсят бързата далавера- купиш, препродадеш и чао. То е по-лесно май да вземеш пари от някого чрез измама, отколкото за създаването и разработването на реален продукт.
                    Разработил съм механизъм, чрез, който може да се променя работния диаметър на гребни винтове, задвижващи плавателни съдове. Същия механизъм може да използва в авиацията-витла за самолети и хеликоптери, вятърни генератори, турбини с променлива геометрия. Материалите по проекта са готови за внасяне в Патентно ведомство. Готов съм на сътрудничество от всякакъв характер.
                    Предлагам ти, тогава, ПЪРВО да внесеш материалите в патентно ведомство и, чак тогава, да продължиш с усилията си.
                    Относно работния диаметър не знам но, със сигурност, системите за задаване стъпката на винта /ъгъла на атака/ отдавна са в масова употреба и, ако искаш наистина да пробиеш, трябва да им докажеш категорични, явни преимущества. Защото, хората , /освен, че някои показват много висок интелект/ също, са страхливи, глупави, незаинтересовани същества на които, доде не им опре яйцето до гъза и не почне да им се къса сфинктера, предпочитат да си траят. ОВЦЕ с превелико самомнение. Това са "хората". Неведнъж съм бил в твоята ситуация, вярвай ми. Имат ПРОБЛЕМ но, просто, нямат багажа да го осъзнаят, камо ли, да опитат да го решат или да купят решение, както е в твоя случай.
                    Дръж се, момък! И помни: на теб, "хората" не ти вършат работа. Работа вършат ЧОВЕЦИТЕ. А те са рядкост.
                    Желая ти късмет!

Коментар

• Търся инвеститор, спонсор, бизнес ангел, както и да го наречете

Аз от дълго време търся да намеря спонсор за претворяване в така да се каже " жива вещ " моя идея. Свързах се с фирма, която осъществява посреднически контакти м/у хора като мен, които имат идеи и тези, които са в състояние да финансират тези идеи. Не се получава вече повече от две години. Опитвал съм да се свържа директно с хора и фирми, които биха се заинтересували от моя продукт, за съжаление, даже не отговарят, с извинение, дори и само да те на..уват. Стигнах до заключението, че в България никой не се интересува от развойна дейност и иновации. Хората търсят бързата далавера- купиш, препродадеш и чао. То е по-лесно май да вземеш пари от някого чрез измама, отколкото за създаването и разработването на реален продукт.
                      Разработил съм механизъм, чрез, който може да се променя работния диаметър на гребни винтове, задвижващи плавателни съдове. Същия механизъм може да използва в авиацията-витла за самолети и хеликоптери, вятърни генератори, турбини с променлива геометрия. Материалите по проекта са готови за внасяне в Патентно ведомство. Готов съм на сътрудничество от всякакъв характер.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                        Здравей,
                        Имаш ли бизнес план? За какъв размер на инвестицията говорим? Има ли други обекти около теб? За кой град говориш? Това съдружник и месечен дивидент трудно може да се случи в едно изречение...
                        Пиците изглеждат доста добре, дано са такива и на вкус.
                        Оставил съм номер за връзка, Не мисля, че е разумно да превръщаме темата в публично разискуема.
                        Иначе говоря за София (не изключвам опцията за друг град, но това ще изисква допълнително време за проучване на пазара).
                        Поздрави,
                        Тео

Коментар

• Първоначално изпратено от teodorslavov Разгледай мнение
                          Благодаря за пожеланията.
                          Първо, не искам да бъда груб, но това е форум за инвестиции. Банката не иска да инвестира, а да печели.Ако взема X на брой лева, след 3 месеца ще ми увеличат лихвата, след още 3 пак и след 5 години ще дължа 3X + такси за кредита и т.н.
                          Ако това е било опция пред мен, досега щях да съм я направил. Банките в България имат накратко следните договорни условия: "Банката може да променя условията в настоящият договор по всяко време, без да е длъжна на уведомява кредитополучателя"...
                          Сега е момента да споделя, че НИКОГА не бих подписал такова нещо.
                          Когато двама души правят договор, то е ясно и за двамата какво са задълженията им и правата им. С банките това не е така,
                          Отговорих на най-задаваният въпрос във форума: Защо не пробваш с банка?
                          Така или иначе ще направя каквото искам и то ще бъде успешно. Всичко е въпрос на време.
                          Успех на всички
                          Поздрави,
                          Тео
                          Здравей,
                          Имаш ли бизнес план? За какъв размер на инвестицията говорим? Има ли други обекти около теб? За кой град говориш? Това съдружник и месечен дивидент трудно може да се случи в едно изречение...
                          Пиците изглеждат доста добре, дано са такива и на вкус.

Коментар

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
                            За мачовете рискът също е близко до нулата , с идеята че печелиш много по-бързо (но е само за 100% смели хора).
                            Прочее, малкия, "Смел" не е задължително да върви с "прост", "глупав" и/или и/ "елементарен", нито с "безразсъден". Смелост е, когато чувстваш страх но, го преодоляваш. Останалите просто си плачат за обиране и дано попаднат на теб - много нещо още има да научите един от друг с тях.
                            Last edited by Pyramid; 02.10.2015, 00:06.

Коментар

• Благодаря за пожеланията.
                              Първо, не искам да бъда груб, но това е форум за инвестиции. Банката не иска да инвестира, а да печели.Ако взема X на брой лева, след 3 месеца ще ми увеличат лихвата, след още 3 пак и след 5 години ще дължа 3X + такси за кредита и т.н.
                              Ако това е било опция пред мен, досега щях да съм я направил. Банките в България имат накратко следните договорни условия: "Банката може да променя условията в настоящият договор по всяко време, без да е длъжна на уведомява кредитополучателя"...
                              Сега е момента да споделя, че НИКОГА не бих подписал такова нещо.
                              Когато двама души правят договор, то е ясно и за двамата какво са задълженията им и правата им. С банките това не е така,
                              Отговорих на най-задаваният въпрос във форума: Защо не пробваш с банка?
                              Така или иначе ще направя каквото искам и то ще бъде успешно. Всичко е въпрос на време.
                              Успех на всички
                              Поздрави,
                              Тео

Коментар

• Първоначално изпратено от teodorslavov Разгледай мнение
                                Здравейте,
                                търся съдружник за отваряне на нов обект - италианска пицария в точно определен квартал.
                                Имам 12 години опит, от тях 6 като майстор-пицар. Познавам бранша, клиентите и изискванията им.
                                Инвестицията е малка и ниско-рискова като цяло.
                                Желанието ми , е да намеря човек, който да повярва в истинската пица, в оригиналния вкус и в любовта към готвенето.
                                Повече подробности мога да предложа на тел: 0890 253 445
                                или на e-mail: teodorslavov@gmail.com
                                PS: Всичко в пицарията ще го правя аз, понеже съм обучаван от едни от най-добрите и мисля, че е важно винаги да знам, че пицата, която давам е перфектна. Затова от зареждане до издаване на продукта, ще съм аз.
                                Търся човек, който да инвестира определена сума пари и да получава, точно определен дивидент всеки месец.
                                Поздрави,
                                Тео

https://www.facebook.com/Teodor-Slav...2799/timeline/
                                Изглежда много вкусно. Успех. Като намериш инвеститор и отворите ресторанта, да се похвалиш, че да може да пробваме и ние от тези пици.

Коментар

Working...
                                X