If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Страхотен!
На 19г и вече иска директорска заплата - не е ли достатъчно ???
Все пак единственото което прави е да повтаря,че иска всичко спечелено да е за него...
То и при читави проекти, с всички предпоставки за успех и база, когато търсещият инвеститори може със седмици да разказва, показва и доказва, нещата не винаги се случват и се бавят с години а тук, младежът - аз така и не разбрах точно, с какъв "проект" е тръгнал, го дава настървено. То лошо няма, но, какво точно цели и какво предлага? Препоръчах му на ЛС да наблегне първо върху себе си и да се възползва от годините си в правилната насока, дано поеме. Иначе, да не си завъдим поредния активен участник, чукча-писател. Жалко ще е.
Търся инвеститор , да стана финансово независим или поне да си оправя живота, тъй като положението не ми е розово! От София съм, на 19г.Занимавам се с недвижимите имоти, но искам да се отделя и да започна сам ,да припечелвам повечко парички. Надявам се някой да ми помогне!
Нормална работа няма, смисъл заплащането не е нормално. За това искам да се отделя , някой да ми помогне .
майсторе, доста хора имат много идеи
я, кажи, какво образование имаш, какъв жизнен опит имаш, какви проекти си реализирал до сега и т.н.
Сериозен човек съм, моля за лс съобщение. Търся инвеститор , да стана финансово независим или поне да си оправя живота, тъй като положението не ми е розово! От София съм, на 19г.Занимавам се с недвижимите имоти, но искам да се отделя и да започна сам ,да припечелвам повечко парички. Надявам се някой да ми помогне!
Ако в софия не можеш да припечелиш повечко , тогава си намери нормална работа и си седни на ..........
Сериозен човек съм, моля за лс съобщение. Търся инвеститор , да стана финансово независим или поне да си оправя живота, тъй като положението не ми е розово! От София съм, на 19г.Занимавам се с недвижимите имоти, но искам да се отделя и да започна сам ,да припечелвам повечко парички. Надявам се някой да ми помогне!
На майтап предлагам да изнасяме дъждовна вода за Африкаа ,а скоро може да затваряме сняг в Буркани..
НА СЕРИОЗНО
Няма да можем. Повечето водохранилища са в отчайващо техническо състояние.
Няма къде да я складираме дъждовната вода.
Хората ще плащат за регулярни доставки,и не можем да го осигурим.
Сори, ама твоя бизнес не е мебелен, а просто търговия (препродажба). Може да бъде за всякаква стока, а не само за мебели или по-конкретно за дивани.
И все пак, ако погледнем от инвестиционна гледна точка, твоя бизнес прави около 5,000лв печалба на година. Ако се използва висок P/E от 15х, то бизнеса ти струва около 75хил. лв, съответно за 40хил. лв инвестиция ще се наложи да дадеш половината фирма на новия си партньор.
Аз търся инвеститор за минни проекти в Ботсуана.Проектите са за проучване за метали
и неметали.Не съм ги открил в итернет а лично познавам собствениците им и имам съответните догворни взаимоотношеия с тях.
Проектите са високо рискови и изискават обикновенно инвестиция от няколко милиона долара Ботсуана е новата перла на Африка в минната индустрия.
Коментар