IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    да не си среден техник?

колко проекта имаш и какви средства са необходими за реализирането им?
    20-30к за фирма , за недвижими имоти и евентуално лятото производство на 100% сок, който да се продава евтино.

Коментар

... какъв жизнен опит имаш...
      Страхотен!
      На 19г и вече иска директорска заплата - не е ли достатъчно ???
      Все пак единственото което прави е да повтаря,че иска всичко спечелено да е за него...
      Only God Can Judge me...

Коментар

• То и при читави проекти, с всички предпоставки за успех и база, когато търсещият инвеститори може със седмици да разказва, показва и доказва, нещата не винаги се случват и се бавят с години а тук, младежът - аз така и не разбрах точно, с какъв "проект" е тръгнал, го дава настървено. То лошо няма, но, какво точно цели и какво предлага? Препоръчах му на ЛС да наблегне първо върху себе си и да се възползва от годините си в правилната насока, дано поеме. Иначе, да не си завъдим поредния активен участник, чукча-писател. Жалко ще е.

Коментар

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
          Имам средно СПЕЦИАЛНО образование :(техник съм).
          да не си среден техник?

Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
          Без пари проекти не се реализират, все пак на 19г съм.
          колко проекта имаш и какви средства са необходими за реализирането им?

Коментар

майсторе, доста хора имат много идеи

я, кажи, какво образование имаш, какъв жизнен опит имаш, какви проекти си реализирал до сега и т.н.
            Имам средно СПЕЦИАЛНО образование :(техник съм). Без пари проекти не се реализират, все пак на 19г съм.

Коментар

Търся инвеститор , да стана финансово независим или поне да си оправя живота, тъй като положението не ми е розово! От София съм, на 19г.Занимавам се с недвижимите имоти, но искам да се отделя и да започна сам ,да припечелвам повечко парички. Надявам се някой да ми помогне!

Нормална работа няма, смисъл заплащането не е нормално. За това искам да се отделя , някой да ми помогне .
              майсторе, доста хора имат много идеи

я, кажи, какво образование имаш, какъв жизнен опит имаш, какви проекти си реализирал до сега и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                Ако в софия не можеш да припечелиш повечко , тогава си намери нормална работа и си седни на ..........
                Нормална работа няма, смисъл заплащането не е нормално. За това искам да се отделя , някой да ми помогне .

Коментар

Сериозен човек съм, моля за лс съобщение. Търся инвеститор , да стана финансово независим или поне да си оправя живота, тъй като положението не ми е розово! От София съм, на 19г.Занимавам се с недвижимите имоти, но искам да се отделя и да започна сам ,да припечелвам повечко парички. Надявам се някой да ми помогне!
                  Ако в софия не можеш да припечелиш повечко , тогава си намери нормална работа и си седни на ..........

Коментар

• Сериозен човек съм, моля за лс съобщение. Търся инвеститор , да стана финансово независим или поне да си оправя живота, тъй като положението не ми е розово! От София съм, на 19г.Занимавам се с недвижимите имоти, но искам да се отделя и да започна сам ,да припечелвам повечко парички. Надявам се някой да ми помогне!

Коментар

• Сериозен човек съм и търся инвеститор за бизнес( имам доста идеи за бизнес, трябва да ги коментирам с инвеситора) .На 19г съм, от София

Коментар

• Първоначално изпратено от scoot Разгледай мнение
                        На майтап предлагам да изнасяме дъждовна вода за Африкаа ,а скоро може да затваряме сняг в Буркани..
                        НА СЕРИОЗНО
                        Няма да можем. Повечето водохранилища са в отчайващо техническо състояние.
                        Няма къде да я складираме дъждовната вода.
                        Хората ще плащат за регулярни доставки,и не можем да го осигурим.
                        Обединени хумусно-минерални права.Платена! данъчна амнистия
                        http://minerals.ga

Коментар

• Успех

На майтап предлагам да изнасяме дъждовна вода за Африкаа ,а скоро може да затваряме сняг в Буркани..

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
                            Сори, ама твоя бизнес не е мебелен, а просто търговия (препродажба). Може да бъде за всякаква стока, а не само за мебели или по-конкретно за дивани.
                            И все пак, ако погледнем от инвестиционна гледна точка, твоя бизнес прави около 5,000лв печалба на година. Ако се използва висок P/E от 15х, то бизнеса ти струва около 75хил. лв, съответно за 40хил. лв инвестиция ще се наложи да дадеш половината фирма на новия си партньор.
                            Аз търся инвеститор за минни проекти в Ботсуана.Проектите са за проучване за метали
                            и неметали.Не съм ги открил в итернет а лично познавам собствениците им и имам съответните догворни взаимоотношеия с тях.
                            Проектите са високо рискови и изискават обикновенно инвестиция от няколко милиона долара
                            Ботсуана е новата перла на Африка в минната индустрия.

U.S. Department of State
                            2014 Investment Climate Statement - Botswana
                            Executive Summary - Botswana June 2014
                            www.state.gov/e/eb/rls/othr/ics/2014/226918.htm

U.S. Department of State
                            Bureau of African Affairs
                            Fact Sheet February 21, 2014
                            www.state.gov/r/pa/ei/bgn/1830.htm

За контакт
                            BG Пловдив.
                            032/570690 032/570693
                            bez@sapru.ga
                            http://www.sapru.ga
                            Last edited by bezsapruga; 22.11.2014, 13:19.
                            Обединени хумусно-минерални права.Платена! данъчна амнистия
                            http://minerals.ga

Коментар

• 2800лв продажна цена със ДДС и включена печалба

Коментар

• Колко струва туй животно..?

Коментар

Working...
                                X