Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся инвеститор
Collapse
X
-
Last edited by fearlessss8; 21.03.2015, 08:06.
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеА бе човек, ти с ума си ли си??????????????
Какво очакваш от 19г. Не иска това, не иска онова, ами да работи, да спести пари да си направи фирмата за недвижими имоти/ посредническа, защото е без пари/
Има и още ама........
Търкулнало се гърнето и си намерило похлупак, ама между времето, ми обяснява, що съм бил фалирал - щото не съм правел, каквото той искал. Понеже ми е Критерий, келешът, сещате се. Да не броим, как започна да кълне накрая, как щял съм да остана на улицата, щото ми пукало какво правя. И се сърди, що не съм му отговарял, и пита. А му беше написано: Щото не желая да инвестирам с неговите дивотии. Щял да сглобява смартфони, по-добри от на Сони /или нещо от вида/, че му забравих безбройните дивотии, де ги насипа. Разбира се, обещах да у стискам палци, той само да действа, ала не, иска да "сме действаЛИ", щото той разбирал. Вярно, на въпроса, що /след като не бил се провалял в работата - виж, в училище, било друго, техник, ама тва цифри и математика не го любели/ та, като го питах, що няма пари, нещо не даде убедителен и откровен отговор.
Накратко, нито един млад човек така рязко и категорично - поне в това, е № 1! - не ме бе убеждавал в своята тъпа и нагла безочливост. за последното, си спечели /контра/адмирациите ми и, ако чуя, че някъде бил успял, ще ида да запаля свещичка, че стават Чудеса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеКолеги, днес имах неблагоразумието да се запозная с този субект, fearlessss8.
Та, който иска главоболия с малоумни маниаци, да си общува с тях. Малък е, но е чиста проба откачалка и навлек. Повтарям: Който иска, да се занимава с него. Нямам нерви за чак такива келеши.
Какво очакваш от 19г. Не иска това, не иска онова, ами да работи, да спести пари да си направи фирмата за недвижими имоти/ посредническа, защото е без пари/
Има и още ама........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение"ЕДНАКВОТО ПРИВЛИЧА ЕДНАКВОТО"
ЕЛЕНКО АНГЕЛОВ
ЗАМИСЛИ СЕ КОЛЕГА!
-Намери, викам му. Ми, бил беден.
Иска да СМЕ ПРАВЕЛИ...1.Брокерска къща за НИ /там никога не бил губил/
2.Да сме продавали сок 100% натурален. 0,5 милиона по 0,3 лв - 150 000 лв.
3.Да сме правеЛИ някакви шарени фенски фланелки
4.да сме имали футболен отбор
5.Да сме произвеждали смартфони...
И току припява "да се измъкНЕМ от кашата, в която..."Каша има в бедната му, сдухана главица, ама от там няма с какво да се махне та, ще му тежи още и още.
Обаче, Дохтуре, ако ТИ се намесиш и му инвестираш там - питай колко точно - той за нула време ще те направи милионер...поне.
...Ако си бил милиардер преди това. Мен този субект ме отблъсна но, ако теб, Дохтуре, те привлече...как беше, ЗАМИСЛИ се!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеКолеги, днес иман неблагоразумието да се запозная с този субект, fearlessss8.
Та, който иска главоболия с малоумни маниаци, да си общува с тях. Малък е, но е чиста проба откачалка и навлек. Повтарям: Който иска, да се занимава с него.
ЕЛЕНКО АНГЕЛОВ
ЗАМИСЛИ СЕ КОЛЕГА!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
ДО ВСИЧКИ
Колеги, днес имах неблагоразумието да се запозная с този субект, fearlessss8.
Та, който иска главоболия с малоумни маниаци, да си общува с тях. Малък е, но е чиста проба откачалка и навлек. Повтарям: Който иска, да се занимава с него. Нямам нерви за чак такива келеши.Last edited by Pyramid; 20.03.2015, 18:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеВърни ме 25 години назад давам 100 000 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеТърся инвеститор, имам идеи за бизнес, да печелим пари лс . Сериозен съм .
Коментар
-
Прочее, младежо, какъв е пазарът, към който си се насочил? малко числени х-ки и характеристика на това, което смяташ да изведеш на него? че то така, всеки може. Ето, ако стане, както малката ми щерка искаше "едно нещо" ама какво - "Ами, едно нещо!". отсега да знаеш, най-вероятно, е да набараш Дедовия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениенапълно те подкрепям
прекалено много искат от теб, а насреща почти нищо не ти дават
лошото е, че живота е един голям х/й и ще те лашка напред-назад
хубавото е, че само от теб зависи колко дълго ще те лашка
Съществуват и късмет, и малшанс.
Ама да се разчита на тях...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеАз искам да бъда директно или никой. Не може да отида на нормална работа и да се ебават с мене, да им работя 8 часа , 5 дена в седмицата, да се катеря да монтирам някакви сателитни чинии по цял ден за 1000лв ...
прекалено много искат от теб, а насреща почти нищо не ти дават
лошото е, че живота е един голям х/й и ще те лашка напред-назад
хубавото е, че само от теб зависи колко дълго ще те лашка
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеАз искам да бъда директно или никой. Не може да отида на нормална работа и да се ебават с мене, да им работя 8 часа , 5 дена в седмицата, да се катеря да монтирам някакви сателитни чинии по цял ден за 1000лв ...
Защото, не платиш ли Цената, няма да го имаш. Аколи пък люто ти провърви, ще е за малко. Логика на Естеството: Проста вода и прости пари няма.Last edited by Pyramid; 11.03.2015, 23:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеСтрахотен!
На 19г и вече иска директорска заплата - не е ли достатъчно ???
Все пак единственото което прави е да повтаря,че иска всичко спечелено да е за него...
Коментар
Коментар