IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
    Ц, ще участвам само с един ник-последния. А и всички знаят, че никовете ми се въртят около един.
    демек ще бъдеш с бач кълдъръм бей?
    последно към него се обърнах а гледам ти от негово име ми отговаряш.
    по това време ще се наливам с митос или рицина.
    единствения начин да размисля е някой да ми обещае, че амстердам ще седи до мен

пп. сигурен съм, че и без моите напътствия ще се наредите, но аз бих оставил бачовете на масата и който идва да се закичва. и да сяда където го повикат или до дамите
    Last edited by ratten; 17.05.2016, 09:49.
    препоръка е

Коментар

По тази тактическа схема, аз трябва да седя до теб
      Не думай, свато!?
      Три питиета обаче, едва ли ще са ти достатъчни, за да преживееш "очарованието ми" . Мисля, че бутилка "Пещерска гроздова" и няколко Загорки за разредител ще свършат работа.

П.П. Извинявам се за спама!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Браво, tnm!

Личи си школовката и опита

много ще ми е интересно кой/коя от още незаспалите участници в дискусията някога лично сам/а е организирал/а некъв евент, с повече от 30 участника в страната (че аз и в чужбина съм организирал)?

...да видя кво по-умно има да каже от теб

P.S. ...че за чужденецията има и транспорт, хотели, изхранване, програми, симултанни преводи, и бая още други работи...
        Last edited by Kildirim_Bei; 17.05.2016, 01:01.
        Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
        ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Охоооо,дъжд от флуиди
          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Когато организирам такива сбирки на повече от 30 човека, обикновено правя договорка, че при меню от 50 лв. на череп, отстъпката е 10%. Ако използвам конферентна зала и мултимедия - общата отстъпка трябва да е поне 15%.
            Не закачам баджове на участниците, но им правя табелки, които слагам на масата и те сядат на отбелязаните места.Когато някой ме е дразнил във времето, задължително го поставям до човек, чиято компания не може да трае. Повечето успяват да превъзмогнат дискомфорта след третото питие

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
              това междудругото не е невъзможно
              може би маса по-маса и дори, човек по човек на отделна сметка, но пак не пречи да ги питам за групова отстъпка, може би от питане, не боли
              Когато организирам такива сбирки на повече от 30 човека, обикновено правя договорка, че при меню от 50 лв. на череп, отстъпката е 10%. Ако използвам конферентна зала и мултимедия - общата отстъпка трябва да е поне 15%.
              Не закачам баджове на участниците, но им правя табелки, които слагам на масата и те сядат на отбелязаните места.Когато някой ме е дразнил във времето, задължително го поставям до човек, чиято компания не може да трае. Повечето успяват да превъзмогнат дискомфорта след третото питие
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                накрая ше излезе с миналогодишния лаф, че има много имоти и пак е на общо събрание.
                за който не познава колегата, това е скептичния лорд, на него ще са му нужни поне 12-14 баджа )))
                приемам и облози
                ОК, нека се видим с гуруто Мариан, та да видим имам ли нещо общо с други никове , като Скептик, Стефи и други за които подозираш. Само да не се изпокриеш като мишок.

Коментар

• .

леле-е-е-е....

...броя баджове прогресивно намалява...
                  и с това и кинтите, които лично аз трябва да дам да ви видя на живо...
                  де да съм знаел колко тънко ще ми легне срещата в Софето

тва де не е неква сбирка на тайните служби?

е, на такова нещо още не съм бил...:

гаранция съм там с баджа си...
                  белким ме вземат на работа при тех некъде....

де късмет, де...
                  Last edited by Kildirim_Bei; 16.05.2016, 23:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                    ами добре ще е, но се сещам за участник, който ще е накичен с бачове, като фалшив ветеран от войната с медали.
                    Ц, ще участвам само с един ник-последния. А и всички знаят, че никовете ми се въртят около един.

Коментар

• Един приятел ми писа, притеснен, че не иска да си слага бадж и да се знае ника му

Естествено няма проблем
                      Който иска да се знае ник, казва, който не не
                      който иска да си каже името, казва, който не не

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                        Аз вече съм обещал....
                        Мариян ме познава - ще му пратя същото съобщение от там, дето ще се сети веднага кой съм - пък ще му цитирам и наши общи познати..

виж, за колегата/колежката ratten не знам... кво да кажа...
                        аз вече казах.... и колко човека последно ще дойдете?

23-ма?!?
                        много неудобно ще стане след тия обещания и раздаване на едро, накрая да не дойдеш...
                        препоръка е

Коментар

• имам цветен лазерен принтер...
                          ще взема няколко листа подходяща бяла/цветна хартия (цвят къвто кажете), която ще е не 80 g/m2, ами, да кажем, 100-120 g/m2...

...и кво...

20-30 баджа по лев, макс два...
                          баси...

...да ви кажа ли точно колко ще ми струва, ако не можете сами да си направите сметката?

един стек некви цигари... дето няма да ми стигнат за седмицата....
                          тва ви е точно сметката.
                          Last edited by Kildirim_Bei; 16.05.2016, 22:34.

Коментар

• Аз вече съм обещал....
                            Мариян ме познава - ще му пратя същото съобщение от там, дето ще се сети веднага кой съм - пък ще му цитирам и наши общи познати..

виж, за колегата/колежката ratten не знам... кво да кажа...
                            аз вече казах.... и колко човека последно ще дойдете?

23-ма?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                              Колега ти засенчи дори полиглота кюрди
                              накрая ше излезе с миналогодишния лаф, че има много имоти и пак е на общо събрание.
                              за който не познава колегата, това е скептичния лорд, на него ще са му нужни поне 12-14 баджа )))
                              приемам и облози
                              препоръка е

Коментар

• абе вие среща на инвеститори ли ще правите или цирк?! Кви са тия баджове, кви са тия глупости!

Коментар

Working...
                                X