IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
    .
    ...или

"нема проблема", както казваме ние по нашенско

Аз ще разпечатам тва, което се слага в баджа фрий - просто ще проверя колко струва самата пластмаса... не вярвам да е десетки левове... може и те да са от мен, зависи от бройката...

Само се чудя дали като аватар да сложа тва, което всеки има като снимка тук, или всеки да ми прати желания аватар на мейла...

Дет се вика, баджовете са от мен...

не вярвам да дойдат повече от 50-тина човечета там...

кво му плащаш?

... и въобще къв е тоя въпрос в един инвеститорски форум?
    Колега ти засенчи дори полиглота кюрди
    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Марияне,

ако искаш аз ще проведа разговора от твое име - стига да знам за колко човека се резервира.

знам кво да им редя на салонните и несалонните управители
      Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
      ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Баджовете са kein Problem

.
        ...или

"нема проблема", както казваме ние по нашенско

Аз ще разпечатам тва, което се слага в баджа фрий - просто ще проверя колко струва самата пластмаса... не вярвам да е десетки левове... може и те да са от мен, зависи от бройката...

Само се чудя дали като аватар да сложа тва, което всеки има като снимка тук, или всеки да ми прати желания аватар на мейла...

Дет се вика, баджовете са от мен...

не вярвам да дойдат повече от 50-тина човечета там...

кво му плащаш?

... и въобще къв е тоя въпрос в един инвеститорски форум?

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
          аз като прочетох че всеки си прави отделна резервация, реших че и всеки ще е на отделна сметка
          браво за организацията
          това междудругото не е невъзможно
          може би маса по-маса и дори, човек по човек на отделна сметка, но пак не пречи да ги питам за групова отстъпка, може би от питане, не боли

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
            ...
            Въпреки че повечето би трябвало да сме "сметкаджии, скръндзи" бидейки хора на парите
            ...
            аз като прочетох че всеки си прави отделна резервация, реших че и всеки ще е на отделна сметка
            браво за организацията
            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• И може ли да ме подучите как да проведа разговора за резервацията

Например логично ли е да кажа "Ето 300 лв. капаро за 30 души, но искам отстъпка от крайната цена по меню"

И ако ни дадат %отстъпка да направим фонд за следващата година за баджове или кой знае какво

И колко % е удачно да ми дадат? Чувал съм че надценката върху храната е 200%, тоест ако не броим постоянните разходи (персонал, наем), то променливите разходи (домати, брашно, ток) са им само 1/3 от стойността на сготвеното, така че имат накъде да лавират....

Въпреки че като знам какви гъзари ще дойдат, сигурно ще има "аз ще платя 100 лв." пък човека консумирал за 20 ...

Въпреки че повечето би трябвало да сме "сметкаджии, скръндзи" бидейки хора на парите

Аз с 10% от сметка за 1 000 лв. (едни 100 лв., ако въобще се навият на схемата) няма да презабогатея, но може с тях да си тръгне "клуба" на мегаинвеститорите, въпреки че тук рекламата ни е безплатна, материали не ни трябват, освен едни баджове за няколко лева... или цветни лепенки за сигурно 3 лв....

Добре,
              който желае да резервирам за него да пусне 10 лв. на

IBAN BG43FINV915010BGN0E5GD
              ПИБ
              титуляр Мариян Йорданов
              основание: превод за ..........
              еди кой си ник (името ще се види в превода)

първата резервация ще направя на 4 юни. Дотогава, който платил, ще направя първото резервиране. После на 14-ти юни ще дорезервирам

Коментар

• Преци ще идва ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                  .
                  не мое се работи така момчета... за голямо съжаление

Писах вече (не помня кога):

Марияне,

1. Открий една тъпа разплащателна сметка на твое име, в която и да е банка (която няма да фалира според теб в близкия един месец)... аз ще ти дам парите за откриването.. не са десетки левове, все пак.

2. Всеки, който има намерение да идва, да преведе там по 10-на лева до 15-ти юни 2016 г., до 17:00 ч. примерно.

3. На 15-ти юний, лето 2016-то, в 17:01 ч. по некъв интернет часовник, проверяваш наличността по сметката.

4. Делиш така получената цифра на числото 10 и получаваш броя човеци, за които да направиш една обща резервация.

5. На светлата дата 17-ти юний от споменатото по-горе лето Господне, кой дошъл - дошъл.[/B]
                  Благодаря за идеята, прочетох я още първия път, но чак след втория ще я приема. Възпира ме неудобството, че за 10 лв. сума, ще има такса превод 1-2 лв., но да не издребнявам казваш

Добре,
                  който желае да резервирам за него да пусне 10 лв. на

IBAN BG43FINV915010BGN0E5GD
                  ПИБ
                  титуляр Мариян Йорданов
                  основание: превод за ..........
                  еди кой си ник (името ще се види в превода)

първата резервация ще направя на 4 юни. Дотогава, който платил, ще направя първото резервиране. После на 14-ти юни ще дорезервирам

Поздрави

Коментар

• Никой не чете кво пише другия...

.
                    не мое се работи така момчета... за голямо съжаление

Писах вече (не помня кога):

Марияне,

1. Открий една тъпа разплащателна сметка на твое име, в която и да е банка (която няма да фалира според теб в близкия един месец)... аз ще ти дам парите за откриването.. не са десетки левове, все пак.

2. Всеки, който има намерение да идва, да преведе там по 10-на лева до 15-ти юни 2016 г., до 17:00 ч. примерно.

3. На 15-ти юний, лето 2016-то, в 17:01 ч. по некъв интернет часовник, проверяваш наличността по сметката.

4. Делиш така получената цифра на числото 10 и получаваш броя човеци, за които да направиш една обща резервация.

5. На светлата дата 17-ти юний от споменатото по-горе лето Господне, кой дошъл - дошъл.

6. Провежда се седянката.

Толкова ли е сложно?!?

P.S. Тая сметка ще си остане и ще може да се ползва за всички евентуални бъдещи седянки в Софето...

P.P.S. А на мен кой ще ми плаща амортизацията на клавиатурата/Тъч-скрийна за двойното писане на едно и също нещо?
                    ... питам аз и отговор не чакам....
                    Last edited by Kildirim_Bei; 16.05.2016, 19:29.

Коментар

• Леле, аз чак сега виждам. Мислех, че за утре, а то след месец...

Коментар

• На 17-ти юни от 18 ч. в Дон Домат на Тинтява (ще се получи след ОСА-тата на СФАРМ и СФТРД, които са в един пълен ден)
                        всеки си резервира за себе си, звънка и резервира,
                        разбира се, ако някой се наеме да определи бройката на желаещите и да резервира за всички, е добре дошъл да организира
                        аз ще резервирам за мен и офлайн познати
                        за останалите, моля лично да резервирате

Поздрави
                        Last edited by mpy_yordanov; 16.05.2016, 14:15.

Коментар

• Значи последно - на 17-ий ли? Щото туканка - в Инвесторът - пише, че на 17-ий е сборището на Трейдингът, а на 16-ий - на Имотаджийското.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• На 17-ти юни

от колко часа,
                            и в "Дон Домат" ли ще е седянката?

Предварително кинти ще трябва ли да се дават на нЕкой, демек капаро...
                            нещо прочетох по-надолу за нЕкви "десетки левове"...
                            (е, не баш десетки, ами само 10) ?

Коментар

• Обичам го тоя форум.Тук никога не може да ти е скучно
                              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Ако реша да мина, мога ли да се присламча за по бира някъде при вас, малко тъпо ми се струва да си правя резервация за 1 човек

Коментар

Working...
                                X