IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако съм в София по него време, ще се отчета с присъствие. Тъкмо да видя (ако не съм на кеф) кой е замесвал майка ми или жена ми в разговорите тук , а после с останалите добре възпитани джентълмени, да пием по едно-две.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Надявам се да се съберем сериозни хора на срещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
        и фортис го брой и той е сериозен
        Знам, че е сериозен. Има дивидентни акции и то само от една компания в която имам и аз но сигурно в много пъти по-малко.
        7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/

Коментар

• Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнение
          Тази дискусия се опростачи сериозно! Най-добре само на ОСА и после с Импето в Кокето, поне да съм сигурен, че ще има двама сериозни инвеститори
          и фортис го брой и той е сериозен
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
            Добър вечер!

Да не взема да дойда верно, а?

тая картинка сигурно има и друго значение...но мен ми се струва, че искаш да ни пратиш на небето...
            лорде, за мен не прави бач, ще пропусна срещата
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
              Добър вечер!

поканиха те, няма как да откажеш
              все пак си от София, не като нас.....

Коментар

• Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнение
                Ти му викаш - куме, Иване, то търчи...

Казвам, че местата до нея са заети, а ти - СРЕЩУ нея, демек - на централната ложа...

Даваш ли си сметка, че наддаването за това място започва от 5000 евра, като - за да участваш в наддаването - трябва да внесеш по нейната сметка капаро - от 2000 евра, без да ти се възстановят после?

Ако си съгласен да участваш в наддаването при тия условия - поискай ѝ на лични банковата с/ка и действай...

Добър вечер!

Коментар

• Тази дискусия се опростачи сериозно! Най-добре само на ОСА и после с Импето в Кокето, поне да съм сигурен, че ще има двама сериозни инвеститори
                  7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/

Коментар

• Като чета какви неща се изписали - започнах да си мисля, че ще си загубя времето. Добре е, че ще има сериозни инвеститори на срещата - и да мога с някого да поговоря.

Коментар

• Къде ще бъде сбирката?

Коментар

а тя изобщо ще идва ли?
                        може пък СРЕЩУ нея да се настаня

Ти му викаш - куме, Иване, то търчи...

Казвам, че местата до нея са заети, а ти - СРЕЩУ нея, демек - на централната ложа...

Даваш ли си сметка, че наддаването за това място започва от 5000 евра, като - за да участваш в наддаването - трябва да внесеш по нейната сметка капаро - от 2000 евра, без да ти се възстановят после?

Ако си съгласен да участваш в наддаването при тия условия - поискай ѝ на лични банковата с/ка и действай...

Коментар

а тя изобщо ще идва ли?
                          а може да възникне и вариант във нея
                          "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнение
                            И ти ли, Бруте!!!
                            За мястото до Амстердам имаме списък, още от миналата среща!

ТоА - сега се сетил - и хоп - до нея! Всички места до нея са заети! Толкоз!

Може да те запишем пети в списъка за след 3 срещи, през следващите години. Ако щеш!
                            а тя изобщо ще идва ли?
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Не думай, свато!?
                              Три питиета обаче, едва ли ще са ти достатъчни, за да преживееш "очарованието ми" . Мисля, че бутилка "Пещерска гроздова" и няколко Загорки за разредител ще свършат работа.

П.П. Извинявам се за спама!
                              Право в десятката.
                              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

...............
                                единствения начин да размисля е някой да ми обещае, че амстердам ще седи до мен

......

И ти ли, Бруте!!!
                                За мястото до Амстердам имаме списък, още от миналата среща!

ТоА - сега се сетил - и хоп - до нея! Всички места до нея са заети! Толкоз!

Може да те запишем пети в списъка за след 3 срещи, през следващите години. Ако щеш!

Коментар

Working...
                                X