Ако съм в София по него време, ще се отчета с присъствие. Тъкмо да видя (ако не съм на кеф) кой е замесвал майка ми или жена ми в разговорите тук , а после с останалите добре възпитани джентълмени, да пием по едно-две.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на форума в София?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеи фортис го брой и той е сериозен7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Коментар
-
Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнениеТази дискусия се опростачи сериозно! Най-добре само на ОСА и после с Импето в Кокето, поне да съм сигурен, че ще има двама сериозни инвеститорипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеДобър вечер!
Да не взема да дойда верно, а?
лорде, за мен не прави бач, ще пропусна срещатапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеДобър вечер!
все пак си от София, не като нас.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнениеТи му викаш - куме, Иване, то търчи...
Казвам, че местата до нея са заети, а ти - СРЕЩУ нея, демек - на централната ложа...
Даваш ли си сметка, че наддаването за това място започва от 5000 евра, като - за да участваш в наддаването - трябва да внесеш по нейната сметка капаро - от 2000 евра, без да ти се възстановят после?
Ако си съгласен да участваш в наддаването при тия условия - поискай ѝ на лични банковата с/ка и действай...
Добър вечер!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеа тя изобщо ще идва ли?
може пък СРЕЩУ нея да се настаня
Ти му викаш - куме, Иване, то търчи...
Казвам, че местата до нея са заети, а ти - СРЕЩУ нея, демек - на централната ложа...
Даваш ли си сметка, че наддаването за това място започва от 5000 евра, като - за да участваш в наддаването - трябва да внесеш по нейната сметка капаро - от 2000 евра, без да ти се възстановят после?
Ако си съгласен да участваш в наддаването при тия условия - поискай ѝ на лични банковата с/ка и действай...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеа тя изобщо ще идва ли?
може пък СРЕЩУ нея да се настаня"the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнениеИ ти ли, Бруте!!!
За мястото до Амстердам имаме списък, още от миналата среща!
ТоА - сега се сетил - и хоп - до нея! Всички места до нея са заети! Толкоз!
Може да те запишем пети в списъка за след 3 срещи, през следващите години. Ако щеш!
може пък СРЕЩУ нея да се настаняпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе думай, свато!?
Три питиета обаче, едва ли ще са ти достатъчни, за да преживееш "очарованието ми" . Мисля, че бутилка "Пещерска гроздова" и няколко Загорки за разредител ще свършат работа.
П.П. Извинявам се за спама!За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение...............
единствения начин да размисля е някой да ми обещае, че амстердам ще седи до мен
......
И ти ли, Бруте!!!
За мястото до Амстердам имаме списък, още от миналата среща!
ТоА - сега се сетил - и хоп - до нея! Всички места до нея са заети! Толкоз!
Може да те запишем пети в списъка за след 3 срещи, през следващите години. Ако щеш!
Коментар
Коментар