IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
    +2

а какво става с пиенете не кафе с чичо оги? да си купувам ли 1 акция на софарма или направо в дон домат да идвам
    Кафето е традиционно - вече трета поредна година. Няма как да се отмени.
    Можеш да присъстваш и без акции в компанията. Ела на ОС на трейдинга като гост и след него.

Коментар

• какво се прави на тези срещи?
      каква е идеята на тези срещи?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        +1
        точно така е, аз съм оптимист във всичко, за срещата също
        от Търговище сме трима - моя приятел, сина и аз
        +2

а какво става с пиенете не кафе с чичо оги? да си купувам ли 1 акция на софарма или направо в дон домат да идвам
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
          Бидейки на стотици срещи и събития, включително срещи на форума в заведения, Клуб Инвестор.бг, срещички след ОСА в последните 16 г.

песимизмът по отношение на тази среща е абслютно неоправдан
          ще кажа и че най-извеният трол е идвал на среща и какво. Всеки се събира с групичката, която иска, а не с еди кой

не се поддавайте на песимизъм, малко заприличва на хейтърство
          аз като зная, кои ще дойдат от моите офлайн познати и гаранция са там, двама приятели от Варна, един от Търговище, един от Будапеща, един от Виена, един от Лондон, десет от София, вклю Alee и други известни във форума, които обаче си искат анонимност

Това за мен е идеалният повод да събера всички приятели инвеститори на едно място, използвайки ОСА-тата като магнит. Мин. година го направих на 2 октомври, но си е друго да има допълнителен повод, за пътуващите от далеч. Тогава взеха самолет и дойдоха на срещата без повод.

Наистина не ви разбирам хейтинга за качеството на събитието
          Който иска да идва, аз знам 20 човека, които ще дойдат и с които искам да се видя.
          Ако дойде още някой, дойде

Аз очаквам да сме общо около 40, макс 50 човека, от които 20 офлайн познати хай левъл топ инвеститори, които специално искам да срещна и запозная
          другото здраве

Иване, да вземеш да дойдеш, знаеш ли с какви интересни хора ще те запозная?
          +1
          точно така е, аз съм оптимист във всичко, за срещата също
          от Търговище сме трима - моя приятел, сина и аз

Коментар

• Бидейки на стотици срещи и събития, включително срещи на форума в заведения, Клуб Инвестор.бг, срещички след ОСА в последните 16 г.

песимизмът по отношение на тази среща е абслютно неоправдан
            ще кажа и че най-извеният трол е идвал на среща и какво. Всеки се събира с групичката, която иска, а не с еди кой

не се поддавайте на песимизъм, малко заприличва на хейтърство
            аз като зная, кои ще дойдат от моите офлайн познати и гаранция са там, двама приятели от Варна, един от Търговище, един от Будапеща, един от Виена, един от Лондон, десет от София, вклю Alee и други известни във форума, които обаче си искат анонимност

Това за мен е идеалният повод да събера всички приятели инвеститори на едно място, използвайки ОСА-тата като магнит. Мин. година го направих на 2 октомври, но си е друго да има допълнителен повод, за пътуващите от далеч. Тогава взеха самолет и дойдоха на срещата без повод.

Наистина не ви разбирам хейтинга за качеството на събитието
            Който иска да идва, аз знам 20 човека, които ще дойдат и с които искам да се видя.
            Ако дойде още някой, дойде

Аз очаквам да сме общо около 40, макс 50 човека, от които 20 офлайн познати хай левъл топ инвеститори, които специално искам да срещна и запозная
            другото здраве

Иване, да вземеш да дойдеш, знаеш ли с какви интересни хора ще те запозная?

Коментар

• Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнение
              Нали знаеш, че най-низвергнатите - сме се борили за мястото, срещу теб?

На всякави ТВОИ банове устояваме повече от половин година...

Но ти знаеш, че ще се върнем - със силата и волята на сперматозоидите, които се стремят към яйцеклетката - точно както ония, дребните - от снимката-колаж, която си пуснала тук... Голяма хитруша, бе!
              не се натискай

полвин година бил ял банана
              аз момче, от 2-3 години го ям
              затрила ми е повече никове от едрата шарка
              къде казваш, че ще седнеш?
              препоръка е

Коментар

• За най-сериозните инвеститори които мислят, че на маса в заведение ще им се разкрият тайните на инвестирането има и други срещи. Например всяка година в Ebay се разиграва на търг вечеря в Smith & Wollensky с Уорън Бъфет.
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
                  Добър вечер!

Да не взема да дойда верно, а?

Нали знаеш, че най-низвергнатите - сме се борили за мястото, срещу теб?

На всякави ТВОИ банове устояваме повече от половин година...

Но ти знаеш, че ще се върнем - със силата и волята на сперматозоидите, които се стремят към яйцеклетката - точно както ония, дребните - от снимката-колаж, която си пуснала тук... Голяма хитруша, бе!

Коментар

• Какво трябва да си говорим по протокол?

Коментар

Като чета какви неща се изписали - започнах да си мисля, че ще си загубя времето. Добре е, че ще има сериозни инвеститори на срещата - и да мога с някого да поговоря.

Докато инвеститорите се изживяват като най-обикновени хора, с всичките им НЕДОСТАТЪЦИ - проблем все още няма...

ПРОБЛЕМ става, когато РОБОТИТЕ почнат да се изживяват като инвеститори...

Това съчетание: РОБОТ - "ИНВЕСТИТОР" е наистина голям проблем!

Коментар

• Имам усещането, че тази среща (ако въобще се състои) ще се видоизмени по типично балкански стил...

Коментар

• тука стана на чат
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                            Не, че съм много по пиенето, но в компания може и 1-2-3 малки. С карането е лесно! Идваш с такси и си тръгваш с такси.
                            650км с такси ли да мина
                            ще дойда за срещата с колегите, пиенето друг път - то колко ли пия и аз

Коментар

ще пием много ясно
                              как ли ще карам на връщане ??
                              Не, че съм много по пиенето, но в компания може и 1-2-3 малки. С карането е лесно! Идваш с такси и си тръгваш с такси.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                Ако съм в София по него време, ще се отчета с присъствие. Тъкмо да видя (ако не съм на кеф) кой е замесвал майка ми или жена ми в разговорите тук , а после с останалите добре възпитани джентълмени, да пием по едно-две.
                                ще пием много ясно
                                как ли ще карам на връщане ??

Коментар

Working...
                                X