If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Едно от последните големи сборища беше в Славяни, в началото на Девета - тоест около абсолютното дъно.
Повечето от нас се хилеха налудничаво и гледаха като шаранченца от снежна пряспа - просто им беше трудно да си представят, че Софиксът от почти 2000 е слязъл на почти 200.
изтървали сте златна възможност на дъното да направите клипче
Тогава по-скромничко да го дава, по-здравословно е.
Преживях азиатската и руската криза /тогава загубих първите пари/ и мислех, че съм по-подготвен и опитен. Но за глобалната от 2008 г. се оказах/ме напълно непотготвени .. .
Тогава по-скромничко да го дава, по-здравословно е.
Преживях азиатската и руската криза /тогава загубих първите пари/ и мислех, че съм по-подготвен и опитен. Но за глобалната от 2008 г. се оказах/ме напълно непотготвени .. .
Наистина много грозно изказване!
На пазара съм от самото начало и познавам част от тези хора и повярвай ми изключително качествени и подготвени!
Човек за да има /поне морално/ право да коментира по този начин трябва да е изминал подобен път и да се е преборил с подобни проблеми и препятствия!
Младо и неопитно е момчето,явно!!!
Коментар
Konsultant
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
3:35 - оргахим много усмивки и малко мозък около тези маси, малко преди големия срив. Абе имам чувството, че голяма част от хората се вясват или пишат само като са на печалба. Става много тихо в слаби години като 2015
бтв, видях император на 6:03 и дава препоръка за заложни къщи
Наистина много грозно изказване!
На пазара съм от самото начало и познавам част от тези хора и повярвай ми има изключително качествени и подготвени!
Човек за да има /поне морално/ право да коментира по този начин трябва да е изминал подобен път и да се е преборил с подобни проблеми и препятствия!
някой с камера пак трябва да заснеме, ще е интересно след време да се прави сравнение как изглеждат тия срещи малко преди върха на пазара и някъде около дъното ( надявам се )
Хльъх.
Едно от последните големи сборища беше в Славяни, в началото на Девета - тоест около абсолютното дъно.
Повечето от нас се хилеха налудничаво и гледаха като шаранченца от снежна пряспа - просто им беше трудно да си представят, че Софиксът от почти 2000 е слязъл на почти 200.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
3:35 - оргахим много усмивки и малко мозък около тези маси, малко преди големия срив. Абе имам чувството, че голяма част от хората се вясват или пишат само като са на печалба. Става много тихо в слаби години като 2015
Ми ето: прав съм бил.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
3:35 - оргахим много усмивки и малко мозък около тези маси, малко преди големия срив.
Много е лесно от позиция на времето да се раздават оценки!
Не познавам нито един от участниците от клипа, но те уверявам, че хора като теб, даващи подобни оценки за по-опитни конкуренти не ги чака нищо добро!
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
някой с камера пак трябва да заснеме, ще е интересно след време да се прави сравнение как изглеждат тия срещи малко преди върха на пазара и някъде около дъното ( надявам се )
Ако има камера, аз няма да участвам заради Иво и Васко Грозданови. Те си знаят защо завалиите
Коментар