Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на форума в София?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАз го бях пуснал.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНякой, някъде беше пуснал клип от подобна среща преди много години. Дали е възможно да го изровим отново?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеТака е, идвал съм само веднъж на такива срещи преди около 7 години и наистина бяха много хора, но и времената бяха по-печеливши. Даже си спомням как някои хора тогава обсъждаха да си комбинират парите за да си вземат акция на хд пътища, че бройката беше по 40 бонаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАйде бе: не остана време - а вий още - малко - навремето се сбирахме по 50 и повече хора - помня как веднъж държах реч на едно сборище в едно заведение съвсем близо до Кокенцето !!!
Още някой ще пъкне ли?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????
Коментар
-
Първоначално изпратено от nocalled Разгледай мнениесофикс, 3-ма участници са се записали преди да питаш бре
колко му е да влезеш в 3 профила и да провериш...ама не.
ти трябва да заспиш на клавиша..
мади е жена, но то няма да е секс парти а ще пиете по едно и ще побъбрите за инвестиции и форума
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????
колко му е да влезеш в 3 профила и да провериш...ама не.
ти трябва да заспиш на клавиша..
мади е жена, но то няма да е секс парти а ще пиете по едно и ще побъбрите за инвестиции и форума
Коментар
Коментар