4. и аз и аз
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на форума в София?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМадами ще има ли или ще сте само пръчове?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОстава: да.
Нека, за да е кръгло един вид и лесно запаметяемо за всички, да се договорим така:
18-ий в 18:18 часът: в Кокенцето. Да видим ще се съберат ли 18 души - пускам броилка - записвайте се - че и стопанинът пита: "Колко ще сте?"
1. Императорът.
2. ....
3. ....
4. ....
Коментар
-
Остава: да.
Нека, за да е кръгло един вид и лесно запаметяемо за всички, да се договорим така:
18-ий в 18:18 часът: в Кокенцето. Да видим ще се съберат ли 18 души - пускам броилка - записвайте се - че и стопанинът пита: "Колко ще сте?"
1. Императорът.
2. ....
3. ....
4. ....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКонсултантов - на 18-ий около 18.30 часът в Кокенцето на ул. Лом №1 - за моментът потвърдили около 5 души.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДобре де - вие кажете кога.Last edited by fearlessss8; 13.09.2015, 03:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЗдраве да има, Митак...
На теп, спецялно ВИНАГИ ш ти отвора ена бира, независимо от местОто и сезона ...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКонсултантов - на 18-ий около 18.30 часът в Кокенцето на ул. Лом №1 - за моментът потвърдили около 5 души.
Коментар
Коментар