Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на форума в София?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение6
Аз май ще съм най младия - на 20г. Мога да ви обясня как се печели от спортните пазари, да изкараме бързи 20-30 бона .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеТогава по-скромничко да го дава, по-здравословно е.
Преживях азиатската и руската криза /тогава загубих първите пари/ и мислех, че съм по-подготвен и опитен. Но за глобалната от 2008 г. се оказах/ме напълно непотготвени .. .
Поздрави!
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеМладо и неопитно е момчето,явно!!!
Преживях азиатската и руската криза /тогава загубих първите пари/ и мислех, че съм по-подготвен и опитен. Но за глобалната от 2008 г. се оказах/ме напълно непотготвени .. .
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеНаистина много грозно изказване!
На пазара съм от самото начало и познавам част от тези хора и повярвай ми изключително качествени и подготвени!
Човек за да има /поне морално/ право да коментира по този начин трябва да е изминал подобен път и да се е преборил с подобни проблеми и препятствия!
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение3:35 - оргахим много усмивки и малко мозък около тези маси, малко преди големия срив. Абе имам чувството, че голяма част от хората се вясват или пишат само като са на печалба. Става много тихо в слаби години като 2015
бтв, видях император на 6:03 и дава препоръка за заложни къщи
На пазара съм от самото начало и познавам част от тези хора и повярвай ми има изключително качествени и подготвени!
Човек за да има /поне морално/ право да коментира по този начин трябва да е изминал подобен път и да се е преборил с подобни проблеми и препятствия!Last edited by Konsultant; 18.09.2015, 00:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениенякой с камера пак трябва да заснеме, ще е интересно след време да се прави сравнение как изглеждат тия срещи малко преди върха на пазара и някъде около дъното ( надявам се )
Едно от последните големи сборища беше в Славяни, в началото на Девета - тоест около абсолютното дъно.
Повечето от нас се хилеха налудничаво и гледаха като шаранченца от снежна пряспа - просто им беше трудно да си представят, че Софиксът от почти 2000 е слязъл на почти 200.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение3:35 - оргахим много усмивки и малко мозък около тези маси, малко преди големия срив. Абе имам чувството, че голяма част от хората се вясват или пишат само като са на печалба. Става много тихо в слаби години като 2015
бтв, видях император на 6:03 и дава препоръка за заложни къщиМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение3:35 - оргахим много усмивки и малко мозък около тези маси, малко преди големия срив.
Не познавам нито един от участниците от клипа, но те уверявам, че хора като теб, даващи подобни оценки за по-опитни конкуренти не ги чака нищо добро!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
3:35 - оргахим много усмивки и малко мозък около тези маси, малко преди големия срив. Абе имам чувството, че голяма част от хората се вясват или пишат само като са на печалба. Става много тихо в слаби години като 2015
бтв, видях император на 6:03 и дава препоръка за заложни къщиdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениенякой с камера пак трябва да заснеме, ще е интересно след време да се прави сравнение как изглеждат тия срещи малко преди върха на пазара и някъде около дъното ( надявам се )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа: бяхме десетки.
Коментар
Коментар