IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Хльъх.

Едно от последните големи сборища беше в Славяни, в началото на Девета - тоест около абсолютното дъно.

Повечето от нас се хилеха налудничаво и гледаха като шаранченца от снежна пряспа - просто им беше трудно да си представят, че Софиксът от почти 2000 е слязъл на почти 200.
    изтървали сте златна възможност на дъното да направите клипче

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
      6
      +1

Аз май ще съм най младия - на 20г. Мога да ви обясня как се печели от спортните пазари, да изкараме бързи 20-30 бона .

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
        Тогава по-скромничко да го дава, по-здравословно е.

Преживях азиатската и руската криза /тогава загубих първите пари/ и мислех, че съм по-подготвен и опитен. Но за глобалната от 2008 г. се оказах/ме напълно непотготвени .. .

Поздрави!
        Мерси!!!Лека вечер!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          Младо и неопитно е момчето,явно!!!
          Тогава по-скромничко да го дава, по-здравословно е.

Преживях азиатската и руската криза /тогава загубих първите пари/ и мислех, че съм по-подготвен и опитен. Но за глобалната от 2008 г. се оказах/ме напълно непотготвени .. .

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
            Наистина много грозно изказване!
            На пазара съм от самото начало и познавам част от тези хора и повярвай ми изключително качествени и подготвени!

Човек за да има /поне морално/ право да коментира по този начин трябва да е изминал подобен път и да се е преборил с подобни проблеми и препятствия!
            Младо и неопитно е момчето,явно!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
              3:35 - оргахим много усмивки и малко мозък около тези маси, малко преди големия срив. Абе имам чувството, че голяма част от хората се вясват или пишат само като са на печалба. Става много тихо в слаби години като 2015

бтв, видях император на 6:03 и дава препоръка за заложни къщи
              Наистина много грозно изказване!
              На пазара съм от самото начало и познавам част от тези хора и повярвай ми има изключително качествени и подготвени!

Човек за да има /поне морално/ право да коментира по този начин трябва да е изминал подобен път и да се е преборил с подобни проблеми и препятствия!
              Last edited by Konsultant; 18.09.2015, 00:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                някой с камера пак трябва да заснеме, ще е интересно след време да се прави сравнение как изглеждат тия срещи малко преди върха на пазара и някъде около дъното ( надявам се )
                Хльъх.

Едно от последните големи сборища беше в Славяни, в началото на Девета - тоест около абсолютното дъно.

Повечето от нас се хилеха налудничаво и гледаха като шаранченца от снежна пряспа - просто им беше трудно да си представят, че Софиксът от почти 2000 е слязъл на почти 200.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

3:35 - оргахим много усмивки и малко мозък около тези маси, малко преди големия срив. Абе имам чувството, че голяма част от хората се вясват или пишат само като са на печалба. Става много тихо в слаби години като 2015

Ми ето: прав съм бил.

Коментар

3:35 - оргахим много усмивки и малко мозък около тези маси, малко преди големия срив.
                    Много е лесно от позиция на времето да се раздават оценки!
                    Не познавам нито един от участниците от клипа, но те уверявам, че хора като теб, даващи подобни оценки за по-опитни конкуренти не ги чака нищо добро!
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• 3:35 - оргахим много усмивки и малко мозък около тези маси, малко преди големия срив. Абе имам чувството, че голяма част от хората се вясват или пишат само като са на печалба. Става много тихо в слаби години като 2015

destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                        някой с камера пак трябва да заснеме, ще е интересно след време да се прави сравнение как изглеждат тия срещи малко преди върха на пазара и някъде около дъното ( надявам се )
                        Ако има камера, аз няма да участвам заради Иво и Васко Грозданови. Те си знаят защо завалиите

Коментар

• някой с камера пак трябва да заснеме, ще е интересно след време да се прави сравнение как изглеждат тия срещи малко преди върха на пазара и някъде около дъното ( надявам се )

Коментар

• по скоро десет
                            много сте били на тази среща има ли документирани и други срещи?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Да: бяхме десетки.
                              То и сега търгуващите на БФБ са десетки

Коментар

• Да: бяхме десетки.

Коментар

Working...
                                X