IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Maddy Разгледай мнение
    АААААа не, аз съм суетна, не искам да ме снимат....
    ми тогава щракай ти

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
      Документирайте сбирката и утре с линк у темата да гледаме и ние дет сме от далеч
      АААААа не, аз съм суетна, не искам да ме снимат....

Коментар

• Документирайте сбирката и утре с линк у темата да гледаме и ние дет сме от далеч

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
          (7.) + oще един участник

Импе, , моля дай пак адрес и бройка час преди срещата ? 18.30 ?
          Около 8 души май засега сме един вид - адресът е ул. Лом №1 (на гърбът на Булбамк - централата на пъпът на София).
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• А Тони Монтана с какъв ник пише сега?
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Софикс, го е качил вчера, ама е отишло надолу в коментарите.

Коментар

• Абе другари, навремето имаше и филмче в мрежата от едно от сборищата.Някой може ли да намери линка?
                Life won't wait for you.

Коментар

• (7.) + oще един участник

Импе, , моля дай пак адрес и бройка час преди срещата ? 18.30 ?
                  Last edited by Longin; 18.09.2015, 16:15.
                  "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                    леле това коя година е било?
                    Може би около Пета...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Рафалов: то се знае - ти винаги - добре дошъл.

Пандов - мисля че все пак не си пъкнал достатъчно рано, за да проследиш чутовната Война на клонираните тук в Инвесторът - провела се на теренът на Химко и Кремиковци.
                      леле това коя година е било?
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                        още си е така
                        Мисля вече не гледаме като шаранченца из пряспа и не се хилим налудничаво. Мисля си - ако някой бе донесъл на сборището 5-6 малки цигарки от "ония" - щеше да е още по-ухилено сборището.

Коментар

• Рафалов: то се знае - ти винаги - добре дошъл.

Пандов - мисля че все пак не си пъкнал достатъчно рано, за да проследиш чутовната Война на клонираните тук в Инвесторът - провела се на теренът на Химко и Кремиковци.

Коментар

• Приемате ли още участници в срещата ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                              Наистина много грозно изказване!
                              На пазара съм от самото начало и познавам част от тези хора и повярвай ми има изключително качествени и подготвени!

Човек за да има /поне морално/ право да коментира по този начин трябва да е изминал подобен път и да се е преборил с подобни проблеми и препятствия!
                              Кралят е гол!

Понеже според теб по някаква необятна причина за да имам право да говоря истината трябва и аз да съм минал през това, имам опит на БФБ от над седем години и световната криза ме удари изключително силно. Но за разлика от почти всички хора по масите в това клипче, аз съм още тук, взел съм си уроците и сега съм закоравял инвеститор

Прав си, може и да има качествени и подготвени, но повечето от клипа са като антуража на боксов шампион - като парите спрат да текат, се разбягват като хлебарки. Също, от петте стадия на скръбта, много дълго време се задържат в отричане и трудно стигат до приемане.

“Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail, and never get to try again. The fall breaks them."

Една истинска криза разделя мъжете от момчетата, а от тези десетки хора на клипа, повечето си мислят, че много знаят защото правят пари от хд пътища, мостстрой и даже химко
                              Last edited by Black and white cat-foot; 18.09.2015, 11:44.
                              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Хльъх.

Едно от последните големи сборища беше в Славяни, в началото на Девета - тоест около абсолютното дъно.

Повечето от нас се хилеха налудничаво и гледаха като шаранченца от снежна пряспа - просто им беше трудно да си представят, че Софиксът от почти 2000 е слязъл на почти 200.
                                още си е така

Коментар

Working...
                                X