Първоначално изпратено от Maddy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на форума в София?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеДокументирайте сбирката и утре с линк у темата да гледаме и ние дет сме от далеч
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение(7.) + oще един участник
Импе, , моля дай пак адрес и бройка час преди срещата ? 18.30 ?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениелеле това коя година е било?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеРафалов: то се знае - ти винаги - добре дошъл.
Пандов - мисля че все пак не си пъкнал достатъчно рано, за да проследиш чутовната Война на клонираните тук в Инвесторът - провела се на теренът на Химко и Кремиковци.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеоще си е такаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеНаистина много грозно изказване!
На пазара съм от самото начало и познавам част от тези хора и повярвай ми има изключително качествени и подготвени!
Човек за да има /поне морално/ право да коментира по този начин трябва да е изминал подобен път и да се е преборил с подобни проблеми и препятствия!
Понеже според теб по някаква необятна причина за да имам право да говоря истината трябва и аз да съм минал през това, имам опит на БФБ от над седем години и световната криза ме удари изключително силно. Но за разлика от почти всички хора по масите в това клипче, аз съм още тук, взел съм си уроците и сега съм закоравял инвеститор
Прав си, може и да има качествени и подготвени, но повечето от клипа са като антуража на боксов шампион - като парите спрат да текат, се разбягват като хлебарки. Също, от петте стадия на скръбта, много дълго време се задържат в отричане и трудно стигат до приемане.
“Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail, and never get to try again. The fall breaks them."
Една истинска криза разделя мъжете от момчетата, а от тези десетки хора на клипа, повечето си мислят, че много знаят защото правят пари от хд пътища, мостстрой и даже химкоLast edited by Black and white cat-foot; 18.09.2015, 11:44.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХльъх.
Едно от последните големи сборища беше в Славяни, в началото на Девета - тоест около абсолютното дъно.
Повечето от нас се хилеха налудничаво и гледаха като шаранченца от снежна пряспа - просто им беше трудно да си представят, че Софиксът от почти 2000 е слязъл на почти 200.
Коментар
Коментар